Elin<3

Jag älskar dig Elin och jag önskar att du vore här, en fest utan dig är ingen riktigt fest förstår du väl. Nu är det entligen bara  några dagar kvar tills du kommer hem och det ska bli så roligt att träffa dig igen. PUSS PÅ DIG<3

Jag tycker om dig, inte Elin utan en annan person...

Grattis bästaste Bella! <3

Idag fyller älskade Bella 17 år så stort grattis till henne. Ikväll ska vi fira henne och ha jätte roligt. Jag är med henne och Milla nu och ska åka in till stan sen för att vara där under kvällen.

Jag sov hos Karina inatt, vi hade kriminalserie-maraton vilket var mycket trevligt och självklart tjockade vi oss chips också. Hon följde med på laserhallen med mig, Sven, Mathilda och åtta andra och det var jätte roligt men det gick knappast bra...  jag kom sist av alla men det var faktiskt första gången så jag skyller på det. Innan det var jag först och tränade och sedan fika med Karina och Mathilda. Mycket roligt dag måste jag säga.

Men nu orkar jag inte skriva mer, tänka bara uppdatera lite och berätta lite kort om vad jag har gjort. Grattis ännu en gång till bästaste Bella! <3

Nyduschad efter träning

Nu sitter jag här med blött hår och har precis duschat. Det var hur underbart som helst att träna och det gick faktiskt bra, från början då vi hade passningsövningar men sen när vi körde match ville inte mina bollar in i mål men det var kul i alla fall och det känns bra att man har rört på sig.

Imorgon ska jag först in till stan en sväng och köpa lite nödvändiga saker, sedan blir det spinning 2 kvart i tolv sedan ska jag träffa Karina klockan ett och ta en fika. Sedan var det tänkt att jag skulle träffa Sven och gå till laserhallen men eftersom jag inte har hört så mycket om det vet jag inte riktigt hur det blir. Man får ta det som det kommer i alla fall.

Men nu ska jag gå och ta mig ett par hårdbrödmackor och sedan ska jag titta på Step Up 2 innan jag går och lägger mig. Godnatt gott folk.

Tillbaka i Sundsvall

För det första måste jag säga att jag tycker Elin ska komma hem för nu har hon varit borta allt för länge! Det är ju meningen att hon ska vara i Sundsvall och leka med mig och alla andra förstår hon väl. Hon är saknar i alla fall.

Jag hade det riktigt trevligt i Gnarp där jag träffade mormor, morfar och alla andra. Firade morfar och pappa i måndags med tårta och massa gott, har gått lång promenader med Ellen (hur mysigt som helst, saknar verkligen att ha hund... Jag hade snott med mig henne om jag hade kunnat. Ja vi har gjort massa mer men orkar inte ta upp det. Blev väldigt besviken igår... tänker inte nämna varför men de flesta vet nog... det gjorde verkligen ont men jag hoppas verkligen att det löser sig nu.

Ikväll blir det träning och jag ska verkligen ta i för jag har inte tränat sen i lördags... Skandal! Men nu blir det träning ikväll, imorgon och självklart chairdance på fredag. Det ska bli riktigt riktigt skönt. Imorgon ska jag även ta en fika med Karina på stan, det ska bli jätte mysigt då det var för länge sen man var med henne. Ska försöka ta en titt på stan också då det är clubdagar.

EMILIA

Jag tycker om MIN Emilia för hon är så söt OCH jätte bra i sängen såklart. Vi hade det jätte mysigt inatt, hon och jag i min lilla säng. Det bästa är att jag kommer få vara med henne heeeeela dagen, massa pussigull.<3

JÄVLA SKIT

Ååååh, jag blir så less! Upptäckte nu att det som har tagit en 120kr av mig, visst det kanske inte är så himla mycket pengar men det är fortfarande pengar! Jag är helt säkert på att jag hade 420kr igår och jag har inte gjort något med de eftersom jag aldrig gick ut härifrån och nu har jag helt plötsligt 300 kr! Lagomt lack, vem fan tar andras pengar?!?!?!?!?! De där pengarna skulle gå till dressarna och för bortamatchen... Jävla skit saker..!

Mysdag med Emilia

Godmorgon alla glada, nu sitter jag här 07.15 trött som satan och väntar på att första tvätten ska bli klar. Det är en riktigt höjdare att festa, gå och lägga sig klockan 3-4 och sedan kliva upp kvart 7... Tur att man har en förstående vännina, Emilia, som jag ska vara med idag. Vi ska åka hem till henne och tjocka i oss cheezeballs och ha det jätte trevligt men saken är att jag verkligen kommer somna men som sagt, hon är förstående och kommer antagligen göra detsamma så då gör det inget.

Jag hade det väldigt roligt igår, det var kanske inte hur mycket folk som helst och jätte fart på festen men det var trevligt. Vi blev kvar här så man kunde liksom inte dra till med världens partaj heller när vi har fått en varning. Vi hade det roligt, drack, lekte lekar, dansade, höll på med musik m.m. Riktigt skoj!

Guuuud vad jag vill soooooova nu... men det kan jag inte... äckel tvätt. Nej nu orkar jag inte skriva med, puss på er.

Stor förlust

Gud så dåligt det gick idag, vi förlorade med 19-1. Jag tyckte ingenting fungerade, vi tappade markeringar, vi gick inte in på kropp, vi pratade inte tillräckligt, vi fick inte till något anfallande spel osv... Det gick helt enkelt piss, men trots det kämpade alla på in i det sista och det kändes skönt. Trots denna stora förlust åkte vi därifrån med glada miner.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka iväg lite så att jag kan springa iväg och möta Lollo och Emilia. Jag är fett pepp för ikväll, det ska bli så jävla roligt! Party för fulla muggar med älsklingarna. Synd bara att Mathilda inte kunde vara med då hon ska upp och jobba imorgon... Vi får ta det en annan gång gumman!

Men nu ska jag strax springa iväg, see ya!

Chairdance

Efter att jag har gått på stan i 2-3 timmar med tjejerna, framförallt Emilia så var jag och tränade med Bella. Vi var på chairdancec och det var verkligne hur kul som helst. Det kanske inte gav så mycket fysiskt men det var kul och speciellt. Man kände sig som en pornstar, haha. Lätt att man ska fortsätta gå på det om det fortsätter.

Efter träningen har jag bara tagit det lugnt och tittat på Eva och Adam. Det var ju meningen att Johanna skulle komma men hon ska upp och jobba imorgon så då skulle hon inte hinna vara här något så vi ska ta det en annan gång. Så istället blev det en myskväll för mig själv och Eva och Adam.

Imorgon är det match i Söderhamn, jag hoppas verkligen vi vinner men det kommer bli en svår match. Min backpartner Bella kommer inte heller för hon ska jobba.. skitsaker, vi som spelar så bra tillsammans. Men henne träffar jag på kvällen då det blir PAAAAAAAAAAAAARTY. Hon, Emilia, Mathilda, Matilda och Lollo ska förfesta här sedan drar vi vidare. Ska bli hur kul som helst.

Men nu ska jag titta klart på avsnittet sen blir det soova så att man orkar upp imorgon. Godnatt.

Eva och Adam maraton med Elin

När jag kom hem från skolan igår satt jag och tog det lugnt framför tvn och datorn tills jag skulle köpa överkastet åt mamma. När det var gjort satte jag på en film och det tog inte lång tid innan jag somnade, vaknade dock en timme senare av att Sven skrev vilket sedan höll mig vaken. På kvällen gick jag till Elin och vi började med vårat Eva och Adam maraton som varade till 23-24. Oj oj oj, dvs. att jag inte har fått mycket sömn i natt heller. Jag sov alltså över där då klockan sprang iväg och nu känner jag mig istället jätte äcklig då det inte var tänkt att jag skulle sova där och hade ingen tandborste... Det blir att springa hem nu snart och borsta tänderna.

Nu har jag äntligen kommit på vilken film jag ska använda mig av på samhällen! Jag satt hur länge som helst med det igår när jag kom hem efter skolan men jag hittade verkligen inte. Jag har letat en timme idag med och jag blev så sur för att jag inte hittade någon men så kom jag på att jag kan använda mig av en av mina favoritfilmer, Step Up 2. Ååååh, känns så skönt att veta vad jag ska skriva om! Så nu ska jag börja skriva idag efter skolan och stan (som jag ska gå på med Lollo och Emilia efter skolan) och innan Chairdance passet som jag ska gå på halv sex. Det ska bli spännande och se vad det är för något, det ska tydligen vara jätte bra träning. Ikväll ska jag även vara med Johanna också, fast jag vet inte när hon slutar.. måste ringa henne sen. Men men nu ska jag springa hem en snabbis, see ya!


Trött...

Jag har engelska nu men det är väldigt frestande att gå och lägga sig. Jag orkar inte lyssna på vad han babblar om där framme, jag vill bara hem och sova. Anledningen till det är att jag enbart har sovit fem timmar i natt och då tränade jag först 1,5 h igår sedan gick jag direkt till skolan där det var övernattning. Väl där så umgicks vi allihopa som var där, vi spelade kort, twister och hade det jätte roligt. När klockan blev 1-2 bestämde sig Elin och jag för att vi skulle titta på Eva och Adam, vi lyckades titta 15 minuter sen sov vi. Det var väldigt roligt som sagt var och det är något jag skulle vilja göra om, dock kanske vilja komma lite tidigare så att man inte missar i huvudsak, det mesta.

Efter skolan ska jag köpa ett överkast åt mami, äta middag sedan ska jag vara med Elin. Det var tänkt att jag skulle plugga idag istället för att åka till Gnarp men det lär inte bli så mycket och nu fick jag väääääärldens bästa nyhet! Vi får jobba med samhällen på annan ort så jag behöver inte halvsova hela lektionen! YEEEEES! Istället ska jag på stan lite nu och sedan sticka till Elin ikväll. Antagligen lär jag sova någon timme innan jag åker till Elin så kanske det blir lite plugg att göra. Jag ska försöka komma på vad jag ska skriva om på samhällen i alla fall som skulle vara vårt mål efter denna lektion.

Aja, ska kila nu. PUSS

Enskilt foto

Lagomt less man blev på mentorstiden idag när de kommer och säger att vi ska knäppa enkilda foton IDAG klockan 14.00?!?! De kunde inte berättat det lite tidigare? Fotot är knäppt nu i alla fall och det blev asfult, hatar sådana kort egentligen men det var väl lika bra att knäppa yttefallat någon släkting vill ha ett.

Snart börjar franskan eller ja om 25 minuter, ska sitta där till halv fem. Inget jag ser framemot. Sedan blir det hemgång, middag sedan ska jag packa iordning lite saker till övernattningen och lämna de här på skolan. Sedan blir det träning och vi kommer äntligen få våra dressar men jag har hört att man måste betala 350:- för dem och det har jag verkligen inte råd med. Ska betala adidasbyxorna, 280:-, plus medlemsavgift och sen skulle jag behöva en ny klubba men det kan man ju drömma om nu...! Skitsaker...

Godmorning people

Igår gick jag faktiskt och lade mig tidigt, mellan 22-23 faktiskt och somnade direkt. Det behövdes sova ikapp någon timme sen gårnattens sömn. Nu sitter jag här hemma och tittar på The Voice och börjar inte fören 9.10 och jag är så gott som klar. Jag får hitta på något att fördriva tid med helt enkelt.

Idag har jag enbart tre lektioner + mentorstid såklart som inte är betungande alls. Börjar med den, sedan kultur- och idéhistoria, idrott (teori) sedan har jag håll från 13.20-15.10 för då har jag franska... om jag minns rätt? Jag kanske har helt fel också? Äsch, jag får titta det på skolan, skulle inte sitta fel om man kunde ha den på torsdag så man slipper denna långa hål.

Äsch, äsch uppdaterar lite senare.

Plugg hos Bella

Just nu är jag hos Bella och ska strax sätta igång och plugga. Man han inte med så mycket på naturkunskaps lektionen då man helt klart var alltför flumm. Elin och jag flummade på, speciellt med kort, långt in på lektionen tills vi blev tillsagda och var tvugna att börja plugga. Jag han med hela tre frågor, haha. Känns som att jag hinner med mycket på lektionerna nu för tiden.

Efter skolan åkte jag iväg till Birsta med Ante, Emilia var också med på färden dit för hon skulle jobba på donken. Haha, har så roligt med den flickan och alla våra tankar. Älskar idén om LAS VEGAS, BAAAAAAAABY! Haha, blir även party med henne samt Bella och Mathilda i helgen, ska verkligen bli hur roligt som helst. Tillbaka till Ante, det var roligt att träffa honom igen, träffas aldrig numera vilket jag tycker är synd. Vi får skärpa oss på den fronten helt enkelt.

Fått flera studio bilder nu så ska lägga in några på bilddagboken senare ikväll men kan inte lova när, mhen heter jag där i alla fall. Ska sätta igång att plugga nu i alla fall så att man får lite mindre plugg att göra på lovet.


Här kommer tre bilder från NK lektionen. ;D




Malin var också med på ett hörn i allt flumm. Haha, här mosar jag och Malin skallen på Elin, det gjorde ont för mig så vill inte veta hur det kändes för Elin. xD


Svenskan inlämnad!

Nu är äntligen svenskan inlämnad och  nu har jag ingenting mer som ska vara inlämnat denna vecka men då kommer allt efter lovet istället så hela kvällen lär bestå av plugg... plugg och mera plugg. Fast ni får ju rädda mig om ni vill? För Emilia kan inte... buhu hon ska jobba.. HELA KVÄLLEN... :/ Jag vill inte plugga, as tråkigt. Jag vill göra något som var med mig, mig, mig! Träna kan jag inte då jag måste vila upp mig till imorgon och matchen. Det är METG fest imorgon också vilket krockar med träningen... det är för mycket som händer samma dag.

Men hamnade jag mitt i en konversation med tjejerna nu, bye!

It all happens at the same time

Finns inga ord för det som vad som har hänt, det som sker eller det som kommer hända i framtiden. Det enda jag kan säga är att jag hatar det som har hänt, det som sker och det som kommer hända i framtiden, det gör så ont att man inte vet vart man ska ta vägen.

Tack för att du lyssnade...

Gädda till lunch mamma?

Nej då, men Mathilda tyckte att "gädda är alltid gott", haha. Hon hjälpte mig med min matlista och då skrev hon dit det. plus hennes älskade mjukost såklart. Tänkte att jag skulle springa in och handla lite innan jag stack hem efter träningen då jag inte har någon frukost hemma. Jag tycker om att handla mat men det blir lite värre när jag ska laga den för det orkar jag ofta inte göra. Det är så drygt att stå där och laga själv. Ta det inte fel, för jag äter middag bara det att jag inte lägger ner någon tid på det.

Älska franska läraren i alla fall, hur skön som helst! Så det kommer knappast bli några betungande lektioner, hoppas jag. Om han inte ger oss massa uppgifter och det är i ett jätte högt tempo så klart. Jag tror att det blir bra i alla fall.

Jag tänker äta maaaaaaaaaaaaassa clementiner i helgen för det är massa gott och nyttigt.

Nu ska jag fortsätta leka kurrigömma med Mathilda, tror hon gömmer sig under bordet nu... haha eller så inte men jag ska fortfarande avsluta detta inlägg så att det inte går över styr.

Mina älskade hundar i Gnarp, det är så tomt utan hund.. träffar de nästan aldrig.:/

En ny vecka

Nu har en ny vecka börjat, dvs ton av plugg. Framförallt massa matte, man blev inte direkt mycket smartare av den extra lektionen man hade idag. Jag hann med hela fyra tal och då försökte jag verkligen i en timme! Jag känner mig såååååå smart, NOT. Jag kommer få sitta hela lovet med den där äckelmatten...

Franskan börjar även idag så då slutar man klockan elva, jippie yey. Gud vad pessimistisk jag är i det här inlägget och det handlar bara om plugg... tråkigt att läsa men sanningen är att jag är hur glad som helst och livet leker verkligen!

Men ska vandra över på andra sidan nu, seee yaa

Förlust mot BK Sundsvall

Tyvärr förlorade vi idag med 6-3 men det är bara bita ihop och ta nya tag. Det var väldigt nyttigt att vara på sidan och titta för en gångs skull men man kände verkligen att det kliade i fingrarna. Man ville verkligen ut och spela. Måste stå över träningen imorgon också så att jag kan pigga på mig, självklart ska jag dit och titta men inget spelande för min del. Förhoppningsvis har det gått över så att jag kan träna på onsdag. Men nu ska jag gå och lägga mig så jag har en chans att bli frisk. Godnatt gott folk.

Sjuk...

Jag har berättat att jag kände mig hängig igår och det har knappast blivit bättre... Vaknade upp med feber och en stark huvudvärk. Det har blivit lite bättre sen jag vaknade men jag mår fortfarande inte bra vilket gör att jag inte kommer kunna vara med och spela på matchen idag... Det känns så himla trist, jag vill verkligen vara med och spela men självklart ska jag bli sjuk samma dag...! Jag ska i alla fall försöka pallra mig dit och heja på, mer kommer jag inte orka med...

Hos Bella<3

Sitter  hemma och Bella nu, passade på att blogga då hon äter mat. Vad vi ska göra ikväll har jag ingen aning om men förhoppningsvis hittar vi på något super kul.

Det gick inge vidare att träna idag då jag fick ont i huvudet efter 10 minuter... Det värsta med alltihop är att det fortfarande sitter i och det känns som att jag har feber, väldigt roligt att få det nu när det är match imorgon... INTE. Jag hoppas verkligen det går över, jag ska be om en huvudvärkstablett av Bella sen när hon har ätit klart.

Har inget mer att skriva så hoppas alla får en trevlig kväll. Ring om ni vill hitta på något.

Kom gärna och titta på matchen förresten, 16.30 på Höglunda!

Confused...

Allt är så himla komplicerat... jag trodde det gick bra men rätt som det var så kom allt tillbaka så nu sitter man här med tårar som rinner ner för kinden och har ingen aning om vad man ska göra eller vart man ska ta vägen. Allt kommer på en gång och jag vet inte vad jag ska göra med allt. Allt jag kände förut som jag trodde hade svalnat har plötsligt inte gjort det, kanske var det för att jag ställde in mig på att det hade gått över? Nu vet jag att det inte har det och jag vet inte vad jag ska ta mig till...

Godmorgon

Jag tänker börja med att ursäkta till min pruppisvän Mathilda som jag också ska vara med idag men glömde nämna igår, i det förra inlägget! Jag ska vara med den flickan också och det ser vi framemot!

Tänkte ta sovmorgon idag och verkligen sova ut men gick det sova länge? Nej inte direkt. Klockan nio ligger jag och skruvar mig i sängen men ligger kvar till tio i alla fall. Så nu måste man nästan pallra sig till Ego för att träna lite, fördriva lite tid. Jag ska även skicka in samhällen som jag har glömt att skicka in. Herregud, vad glömsk jag har blivit... ändring på det Madeleine Henriksson.

Jag och biatch Mathilda, haha. <3

Trött och besviken

Jag är verkligen astrött och ska strax gå och lägga mig. Jag tänkte bara blogga en snabbis innan. Det var roligt att träffa Lukas och Pernilla igår, han är så söt lillpojken sen fick jag veta väldigt mycket om resan Pernilla ska göra. Jag är verkligen avundsjuk, jag vill också åka utomlands. När jag kom till Elin vid sex pratade vi massa sedan bestämde vi oss för att gå till coop för att handla något gott till Eva och Adam. Det blev chips och choklad, riktigt gott och till en super bra film. Laddar t.o.m. hem serien nu som Elin och jag ska titta igenom när jag har alla. Det gick väl sådär med Sven, självklart var det inget fel på honom utan det är jag som blir så himla tyst, jag är så osäker och jag vet inte vad jag ska säga. Jag blir så besviken på mig själv... Förhoppningsvis träffar jag honom i veckan och då ska jag verkligen försöka slappna av.

Vad händer imorgon? Jag tänkte träna men passen är så himla tidigt så vi får se om jag tar egen träning imorgon eller inte. Jag vill helst ha pass, det känns både roligare och som att det tar mer. Sedan kanske jag ska vara med Bella och Elin men vi får se. Hoppas det i alla fall för det är alltid roligt att vara med dessa flickor.

Men nu blir det sängen, Godnatt

.

Frukost på skolan

Det blev frukost på skolan idag för att Lollo o ch Emilia var på skolan så jag kunde lika gärna ge dem sällskap istället för att sitta och äta frukost alldeles ensam. Det var meningen att jag skulle skriva samhällen nu på morgonen innan lektionerna börjar men det blir inte så mycket av det. Jag har ingen ork till den. Svenskan känns mycket roligare då jag vet precis hur jag ska göra med bilden fast jag ska nog göra den på lektionen.

Jag blev lite besviken på träningen igår. Jag var verkligen pepp och ville verkligen ha en seröis träning men jag kan inte säga att det var så seriöst. Det var inte fören vi började spela match de sista tio minuterna som ALLA var med och gjorde sitt bästa. Jag förstår väl att alla inte kan vara pepp varje träning men jag tror inte majoriten av alla inte är det. Jag vill absolut inte prata dåligt om laget, det är inte det jag gör utan jag säger bara att det är synd att man inte tar ut allt på träningen trots att man kanske inte tycker om övningarna. Jag tycker väldigt mycket om mitt nya lag och jag älskar att spela med er. <3

Idag ska jag till Pernilla K och leka med Lukas. Jag behövde inte vara barnvakt men jag fick gärna komma dit ändå så då ska jag göra det. Sedan åker jag till Elin och sover över där. På fredag kvällen ska jag vara med Sven vilket ska bli riktigt roligt.

MADDE ÄR SÖT <3 och jag tycker om henne massa mycket. Hon är fett bra. bara så alla vet :)
Puss på henne!
//Emilian

Träning ikväll med massa bullar i magen

Ikväll ska jag ha träning, ganska så snart, och magen är full med bullar. Det var jätte roligt att vara med flickorna trots att vi blev väldigt några men det var väl skönt på så sitt vis då man fick lite gjort i alla fall och inte lika trång när man bakade. bullarna var jätte goda i alla fall och jag t.o.m. typ tio stycken här bredvid mig men just nu är de inte så lockande. Elin och jag bakade även chokladbollar igår vilket var jätte gott och självklart fanns inte inga kvar innan kvällen var slut. Jag lyckades även bli klar med svenskan och jag blev riktigt nöjd över den. Det enda som fattas nu är bilden och den ska jag fixa sista lektionen på fredag.

Imorgon ska jag vara barnvakt efterskolan sedan ska jag åka till Elin för att sova över där igen. Det är mycket roligare att sova med henne än här plus att vi inte enbart ska sova utan vi lär ju hitta på massa bus också som vi alltid gör.

Men nu ska jag packa iordning till träningen! Bye

Ledsen dag...

Jag kände honom inte men många av mina vänner gjorde det. Det är så oerhört hemskt allt som har hänt, att det kan ha gått så långt. Jag kan inte föreställa mig hur ni mår, ni som kände honom. Visst har man varit med om att förlora någon nära men aldrig på det här sättet. Jag beklagar verkligen sorgen och jag hoppas verkligen att alla tar sig igenom detta. Ni som jag känner, ni vet att jag finns här för er, dag som natt. Det är bara att höra av er om ni vill prata,  jag finns där. Lev med minnena.

Ikväll ska jag åka till Elin, vi ska hjälpas åt med samhällsuppgiften sedan ska  jag även sova över där då vi ändå ska vara där imorgon och plugga  och baka bullar. Mums vad gott det ska bli!

HAH, nu kommer du få så du tiger freddan lilla för jag fick också alla rätt på naturkunskapsprovet, MVG! Det känns hur skönt som helst så nu är det bara att fortsätta så här resten av kursen så att man får ett bra slutbetyg.

Uppdaterar kanske senare
!

Träning

Innan träningen som vi hade ikväll följde jag med Mathilda hem, vi åt middag och sedan hann vi inte mycket mer innan vi skulle dra till träningen. Det gick väl skapligt men det hade kunnat gått bättre. Jag kan inte säga att jag hade turen med mig precis, men det var väldigt i alla fall. Vi fick även testa Adidas byxorna och jag längtar tills vi får dem. De är verkligen jätte snygga och de verkar jätte sköna.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon mer än att jag ska gå i skolan, få tillbaka naturkunskapsprovet, ha Skol-IF möte sedan vet jag inte. Jag behöver plugga men det är så tråkigt att plugga själv så jag får väl flörta med någon som kanske kan plugga med mig.

Godnatt på er sen då, när ni nu ska sova.

Dålig uppdatering

Det var skönt att prata ut och träffa alla i lördags, vi gick på en lång promenad med hundarna och hade det jätte mysigt. Det blev även en tripp på stan där en ny klänning inhandlades. Den var jätte fin så nu ska jag bara vänta till ett tillfälle som jag kan ha den på. Efter att vi träffades i Hudik åkte vi hem till Gnarp och firade min lillebror lite grand. Han blev väldigt glad över  presenterna, som tur var. Sedan åkte jag och Johanna hem klockan fyra och på kvällen var jag med Sven. Vi tittade på film mest hela kvällen och självklart somnade jag under sista. Inte direkt förvånadsvärt. Jag hade det riktigt trevligt i alla fall. När jag kom hem därifrån satt jag uppe i en och en halv timme ungefär och pratade med Johan.

Igår spelade vi match mot Timrå IBC, det gick inge bra och vi förlorade med 3-1. Det gick inte alls bra att spela för min del men det finns inte mycket att göra åt saken nu. Efter matchen följde jag med Bella hem och vi duschade, åt och pluggade. Det är alltid kul att vara med henne trots att det var jätte tråkigt att plugga. Jag sov även över och nu sitter jag på skolan. Jag har kultur- och idéhistoria nu så man kanske ska lyssna lite bättre och avsluta detta inlägg.

Barnvakt

Just nu sitter jag barnvakt men tänkte på att uppdatera när vi tittar på film och loggade in för att kolla om Emilia var inne. Det blev ändrade planer för ikväll, jag är måste åka till Gnarp ikväll och kan därför inte vara med henne och de andra ikväll.. astråkigt.. Jag som så gärna ville vara med, men jag kommer nog åka hem imorgon istället för sova över till söndag. Vi får se hur det blir.

Det har gått jätte bra att vara barnvakt, vi har lekt, lagat och ätit våfflor, varit ute på promenad och nu sitter vi och käkar popcorn framför bortspolad. Efter barnvakten blir det direkt hem, packa och sen fara iväg. Allt händer så snabbt.

Men men, så vad ska man göra imorgon kväll då om man inte stannar kvar i Gnarp?

Ska fortsätta titta på filmen nu, ha en trevlig kväll. Uppdatering blir inte fören på lördag kväll, om jag kommer hem dvs.

Två av fyra avklarade

Nu är jag klar med två av fyra uppgifter som ska vara vara klar senast måndag så det kommer bli massa plugg i helgen.. Historian har jag i alla fall kommit igång med nu så det är skönt, den ska jag nog kunna bli klar med imorgon innan skolan börjar. Ja jag vet att jag är en pluggis men det måste göras. Måste även göra samhällen men den ska inte vara inne fören på torsdag så det är ingen panik med den.

Det blev ingen Spinning 2 idag för att det var fullbokat. Istället blev det Step Up vilket var väldigt jobbigt men det var ganska svårt att hänga med. Lätt att man ska börja gå på det oftare i alla fall.

Imorgon ska jag vara barnvakt från att jag slutar skolan till halv nio på kvällen. Det ska bli roligt att träffa småbarnen igen och ska även försöka plugga lite samtidigt vilket kommer bli väldigt svårt men man kan ju alltid försöka. På lördag åker jag till Gnarp efter att Bella och jag har tränat, för att fira min lillebror och träffa alla andra. Sover även över där till söndag sen blir det match så det blir dålig uppdate sen. Fast imorgon kan jag skriva såklart.

Men nu ska jag ta något att fika sedan ska jag nog sov så kanske jag orkar kliva upp ännu tidigare imorgon.. buhu vill inte..

VINST

Vi vann matchen med 3-1 vilket kändes riktigt skönt. Vi spelade jätte bra och det var jätte roligt att spela. Nu måste vi hålla i det här och fortsätta spela lika bra så vi vinner hela skiten. Nästa match är på söndag mot Timrå i Timrå, kom gärna och titta då. Tid återkommer jag med.

Idag ska jag plugga massa historia efter engelska lektionen som vi har nu. Måste bli klar med uppgiften så att jag slipper göra den i helgen. Jag ska även på Spinning 2 pass med Bella och Milla kvar över fem. Det kommer säkert bli jätte jobbigt med tanke på att vi spelade match igår. Det var även meningen att jag skulle åka ut till Stefan men jag ska höra om han kan komma in till mig istället då jag verkligen måste plugga.

Jag blev nöjd över min klippning i alla fall, hittar som alltid något att bli missnöjd över men i huvudsak blev jag nöjd.

Här är en bild


Vill träffa dig igen.

Mentorstid

Nu har vi mentorstid vilket är drygt men kanske nödvändigt. Efter det har jag idé- och kulturhistoria där jag tror att vi ska titta på film, skönt. Jag är helt slut trots att jag inte har sovit så lite. Johan påpekade till och med att jag såg sjuk ut för jag var alldeles vit i ansiktet.

Lagomt mycket packning man har att kånka på idag då.. idrottskläder, matchkläder, innebandy klubbor + dator och skolböcker. Min rygg kommer braka sönder efter den här dagen. Efter skolan ska jag följa med Bella hem sen ska vi hjälpas åt med historian. På kvällen är det match som ni redan vet  och jag hoppas verkligen vi tar dem, vi kommer ta dem!

Här är en bild på mig och Jenny från gatufesten.
Den kvällen var så sjukt kul och vi måste vara med varandra oftare sötbarn! <3

Film m. Johanna och Matte

Jag är hos Johanna och Matte just nu och tittar på filmen. Jag tänker inte gå in på vad den heter för det kommer jag inte ihåg för den hade ett as långt namn. Jag har sett den förut så jag tittar enbart fram och tillbaka. Det var väldigt gott med Tacos i alla fall men känner mig som en uppblåst ballong. Det kommer inte bli bättre heller då vi har både chips med dip, ostkrokar och godis att smaska i oss. Usch, jag kommer se ut som en köttbulle men framförallt känna mig som en! Men jag har det roligt med de här två, som man alltid har med syster yster sin.

Minns inte om jag skrev om träningen i morse men det var i alla fall riktigt skönt men det kändes att det var ett tag sen man gick på Body Pumpen. Match imorgon då, är man pepp? Nja, tror inte riktigt det har gått in att det är match men det kommer det bli ändring på imorgon, blir alltid jätte pepp när det är match.

Men nu ska jag titta lite mer på filmen.

Här får två bilder från svenska lektionen:

Tacos och ostkrokar

Ikväll ska jag åka till syster min i Bergsåker. Vi ska äta tacos och ostkrokar under kvällen så vi kommer bli lagomt tjocka men det gör ingenting för jag ska inte börja vara nyttig fören nästa vecka.

Det gick rätt så bra på träningen igår, för ovanlighetens skull gick det bra med skotten men då var det passarna som var lite sisådär från och till under träningen. Det var lagomt jobbigt att träna i mjukisbyxor då man är så glömsk att man glömmer shortsen. Det är verkligen ingen höjdare kan jag lova.

Men nu ska jag ha svenska! Bye

Dax för prov

Om tjugo minuter ska vi ha psykologi prov. Det känns inte som att det kommer bra då jag har tusen tankar som far runt i huvudet på mig. Det känns som att jag kan det lite grand i alla fall så jag kommer inte bli underkänd i alla fall. Dock satsar jag alltid på högt betyg och blir väldigt missnöjd om jag får mindre än VG... Håll tummarna för mig helt enkelt?

Det var riktigt skönt att träffa mamma med Johanna igår. Det var väldigt skönt att prata ut och det var roligt att träffa henne igen.

Idag ska jag hem och tvätta i två timmar då jag knappt har några rena underkläder kvar. Sedan blir det middag och sedan träning på Vibacke.

Från och med nästa vecka ska jag bli nyttig på veckorna för nu ska De bort! Hårdträning med Bella denna vecka:

måndag: innebandy träning
tisdag: body pump på ego 8.00
onsdag: innebandy match mot Hudik
torsdag: spinning 2 på ego 17.15
fredag: vilodag
lördag: afropowerdance på ego 10.40
söndag: innebandy match mot Timrå

Nu ska De helt enkelt bort, De med stort D!

Men nu ska jag plugga de sista tio minuterna! Wish me luck!

Fest

Som vanligt tänker jag inte gå in på vad vi gjorde på festen igår utan tänker sammanfatta den kort: ASKUL, ONYKTERT, MASSA FOLK, SKRATT OCH PRAT! Tack för en sjukt bra kväll.

Är hos Mathilda nu, ligger i sängen och käkar glass typ. Vi har varit hos Matilda J tidigare där det var fest för att hon hade fyllt år. Det var kul fast jag kände mig tråkig när jag inte drack men men. Det var väldigt kul att träffa alla och man fick sig ett par skratt av olika anledningar.

Imorgon ska jag åka till Hudik med Johanna och träffa mamma. Jag hoppas det blir bra för det vill jag. Det ska bli skönt att prata ut.

Men nu ska jag tjocka mig ännu mer!

FREDAG IDAG!

Äntligen fredag vilket betyder helg och massa skoj! Jag är på jätte glatt humör igen men nu har jag massa anledningar som jag inte orkar ta upp.

Jag ska sticka iväg och vara barnvakt till söt Lukas klockan fem sedan kommer Mathilda till mig sedan blir det party! Hoppas det blir en riktigt rolig kväll, vilket det säkert kommer bli. Mathilda ska även sova hos mig, träning imorgon 11-13 sedan blir det fest igen hos Matilda J.

Lukas hade även sagt till sin mamma att jag var hans bästa monster och att han inte kunde äta utan mig. Han är så himla söt så att men får en tår i ögonfrån.

Jag hade det väldigt trevligt hos Martin, blev lite senare än vad jag hade tänkt vilket resulterade i att jag var as trött imorgon och låg kvar 45 min längre i sängen.

På glatt humör

Idag är jag på jätte glatt humör och jag har ingen aning om varför jag är det. Jag har nyss varit på en springtur från Lindex till skolan och upp för alla sex trappor och då menar jag sprang uppför alla trappor. Vi ska titta på en film nu på samhällen som heter Masjävlar, jag har aldrig sett den och vad jag har hört är den inte speciellt bra men det är bättre än att läsa ur boken om massa skit.

Idag ska jag vara med Martin, jag ska träffa honom efter skolan och då ska jag visa vart jag bort, gå hem till honom, få musik, han ska förhöra mig på psykologin sen lär det bli massa annat också.

Jag måste även hitta lite nya kläder som jag kan ha imorgon och komma på vad jag ska ha på lördag. Jag menar,  jag har inte hårdrockskläder, men det löser sig säkert.

Elin är bäst och därför ska jag lägga upp en bild på studion där hon är med!

Sängdags

Nu ska jag strax krypa ner i sängen,  jag ska bara springa och borsta tänderna.

Det gick jätte bra att vara barnvakt, han är hur söt som helst som vanligt! Träningen gick väl också bra men det hade kunnat gå bättre.

Det blev ett kort  och ej invecklat inlägg men jag är jätte trött. Godnatt gott folk!

10.45 min

Idag hade vi konditionstest vilket jag har varit pepp för i en vecka. Vi sprang enbart två km men det är fortfarande ett konditionstest. Det gick faktiskt riktigt bra, jag förbättrade min tid från 11.54 till 10.45. Fast sådär efteråt känns det som att jag hade kunnat gjort ännu bättre men så brukar det bli för mig. Mitt mål för nästa termin är i alla fall att klara under 10.

Idag har jag faktiskt knappt något att plugga, för ovanlighetens skull. På engelskan har jag enbart två frågor kvar, psykologin ska Martin hjälpa mig med imorgon, historian ska jag försöka hinna med på lektionen annars gör jag klar den i helgen sedan har jag specialidrotten som jag kommer syssla med lite då och då.

Ikväll ska jag vara barnvakt från 16.30-19.30, vi göra ett besök på ica, laga mat och leka såklart. Efter det åker jag direkt till träningen på Höglunda.

RSS 2.0