Bild 5

Killswitch Engage

Bild 4

Dead by april

Julklappshandel

Dagen har bestått av att man har varit på Birsta med Pernilla K, Kjell och Mr. E. Det har varit väldigt mysigt och han har nu fixat alla julklappar förutom min! Det som var rätt jobbigt var att man har gått runt med magont hela dagen... Jag får ont i magen av att jag inte äter något och när jag väl äter något får jag ont av det.

Egentligen skulle jag till Emilia idag och fira henne. Det skulle bli middag, gitar hereo och massa mys men eftersom jag har så himla ont i magen hela tiden så kunde jag inte åka dit. Birsta trippen var som en prövning för att se om min mage skulle klara av det, som den tydligen inte gör. Jag hoppas i alla fall att alla får det super trevligt ikväll och Emilia ska jag gottgöra så snart som möjligt!

Min kväll kommer alltså bestå av filmtittande och mys. Vad kommer din kväll bestå av?

Magsjuka...

Rolig dag? Nej det kan jag verkligen inte påstå! Vaknade tidigt på morgon av magont och illamående. Tänkte att jag skulle gå till skolan i alla fall för att göra redovisning som vi skulle ha med illamåendet blev värre så det var ingen idé att åka till skolan. Jag har i alla fall blivit bättre så det känns skönt men är fortfarande inte pigg. Det blir alltså ingen skola för mig imorgon heller så missar alla betygssamtal...

Att vara sjuk måste vara världens tråkigaste?! Det enda jag har gjort idag är att ligga i sängen, hur tråkigt som helst. Jag har dock sett en jätte bra film! Den är så sorglig rakt igenom att man sitter tårögd under praktiskt taget hela filmen. My sister's keeper hette den och jag rekommenderar den verkligen! SE DEN!

Missade dock lillajulafton med laget vilket känns jätte tråkigt! Jag hoppas i alla fall att alla hade det jätte trevligt där!


Årets första julklapp!

Idag fick jag årets första julklapp! När jag kom till jobbet ligger det ett paket på bordet på en lapp som det står "Till Madeleine". Innuti ligger det ett present kort på Akademibokhandeln på 200 kr! Jag var inte alls beredd på att jag skulle få en men är verkligen jätte glad. Jag som verkligen älskar överraskningar!!!

Idag blev det även ett Spinning 2 pass och fy vad jobbigt det var! Har inte gått på Spinning pass på evigheters evigheter! Det har blivit väldigt lite träning på Ego överhuvudtaget... men jag har varit duktig och har bokat in ett Spinning pass på fredag 6.40! Det ni!


Terese 14 år!

Grattis Terese! Nu har du blivit ett år äldre och blivit fjortis! Åren går så snabbt att det inte är klokt! Jag hoppas du har haft en jätte bra dag och att du är nöjd över de presenter du fått! Grattis Terese!


Mysig kväll!

Igår blev det en riktigt mysig kväll. Det blev ingen träning som det var tänkt då plugget tog längre tid än väntat. Efter skolan gick jag istället och handlade lite och böev upphämtad av Ricky och Martin efter det. Sedan blev det matlagning, ingen supermiddag men mat som mat, haha. Sedan blev det en promenad till Ica för att hyra flickan som lekte med elden och fortsatte sedan till Pernilla K och Lucas. Vi var där en liten stund och lekte lite med sötpojken och pratade med Pernilla K. När vi kom tillbaka blev det filmtittande med chips och dip! Filmen var faktiskt riktigt bra men jag var både trött och lite små stressad över allt plugg så det var svårt att koncentrera sig. Efter filmen blev det i alla fall sängen kan jag lova!

Bild 3

Dead By April

SNÖ!

Nu är det äntligen rätt mycket snö på marken. Det är så himla fint och den behövs verkligen för att man ska få julkänsla. Nu får man bara hoppas på att den ligger kvar över julen, vilket den antagligen inte kommer men hoppas kan man ju! Jag menar, det är ingen riktig jul utan snö. Det tror jag de flesta håller med om?

Idag har äntligen Elin och jag arbetat med lite mer med PA, nu har vi ändrat lite på planen och hoppas det kommer gå bättre med det här! Vi måste även filma klart psykologin idag... filmen kommer bli jätte bra! Efter skolan ska jag även iväg och träna lite sen blir det film och mys med Mr. E. ikväll!

Bild 2

Ännu en mörk bild, nu på Maylene and the sons of disaster!

Bild 1

Nu tänker jag sno Helenas idé om att lägga ut en bild för varje dag. Skillnaden är att jag kommer lägga ut bilder från Stockholmsvistelsen till en början.

Här kommer bild 1:
Det är väldigt mörka bilder i och med att det var mörkt där på konserten.
På denna bild kan ni se hur högt upp vi satt så kanske ni förstår varför jag höll på att dö till en början!


Sanna gjorde ett mål

Här hade Sanna gjort ett mål under gårdagens match!


Vinst igår igen!

Vi vann igår igen mot BK Sundsvall med 2-1! Det känns så skönt att vi har kommit igång och vinner lite. Det var riktigt roligt att spela men det blev tyvärr inget mål eller något från min sida. Bra jobbat Alnö IBK!


Sökning på ne.se

Jag sökte på "Tyskland ekonomi".

Menade du kontorsmaskiner?

Hemma igen!

Nu är man hemma i Sundsvall igen. Vi har haft det hur bra som helst i Stockholm, båda dagarna! Jag ska försöka skriva det kort vilket kan bli svårt!

Vi kom dit halv fel, åkte till hotellet och lämnade av väskan och sådant. Sedan bar det iväg mot Hovet där vi stannade och åt lite innan. Väl på konserten hade vi platser väldigt högt upp och jag är jätte, och då menar jag jätte höjd rädd! Efter tag vande jag mig i alla fall så det gick bra.

Maylene and the Sons of Disaster började och de var helt okej men det andra bandet Everytime I die var verkligen jätte dåliga. Sen spelade Dead By April och de var riktigt riktigt bra! De spelade bl.a. de två... tre låtar jag ville så jag var nöjd! Angels of Clarity, What Can I Say och Losing You! Sen spelade Killswitch Engage, de har jag  inte hört så mycket av men de var också riktigt bra. Sen kom IN FLAMES! Guuud, vilken framträdande de hade! De började med Cloud Connected och det var en så sjuk känsla när HELA Hovet sjöng med! Guuud, sitter och ler nu bara jag tänker på det. Alla deras låtar var helt underbara och det var så sjukt bra hela alltet! Alla sjöng med, tändare var i luften, alla stod upp och ja allt var perfekt, vilken känsla! Så himla nöjd, här har vi en lycklig tjej!

Dagen efter bestod av att vi åkte in till Gamla Stan och kikade lite. Gick i smågatorna, gick in i småaffärerna och sen var det julmarknad där också så hela konceptet var hur fint som helst! Sedan drog vi in till Drottninggatan och allt det där då det är lite enklare att handla julklappar där. Jag hade 14 julklappar/presenter att handla, nu har jag enbart 5 julklappar kvar att köpa. Köpte så klart lite åt mig också och åt Martin. Vi åt lunch på Sandy's, fikade på ett Café som jag inte vet vad det heter, åt middag på Burger King och så efterätt på McDonalds, McFlurry!

Helt klart en hur lyckad vistelse som helst! Det har varit två helt underbara dagar och de kunde inte ha blivit bättre! Haha och det här är alltså den korta versionen! Det är mycket annat roligt som också har hänt men det blir för mycket att ta upp!

Idag sticker vi!

Jag  berättar allt som har hänt och ska till och med dokumentera med bilder när vi har kommit tillbaka!

Andra plats!

WOOOOOHO! Vi kom som en total tvåa idag på tävlingarna! Guuud vad roligt! Det var som sagt alla klasser på alla Mikael Elias Teoretiska skolor vilket är väldigt många klasser! Vi var även den bästa samhällsklassen i hela Sverige! SLÅ DET NI! Haha, så himla roligt att vinna! Våra NV2 vann även tävlingen medan NV3 kom trea på kunskapstävlingen. Men som sagt, BÄSTA SAMHÄLLSKLASSEN! Gud vad vi är bra!!!

Kan bara beskriva denna dag på detta vis: Hur rolig som helst och det var en jätte mysig middag! Gott var det också!

1 dag kvar!

Nu är det inte långt kvar alls!

Som sagt har har vi nobeldag med skolan där vi varje klass har fått uppgifter att lösa på tid. Vi tävlar mot alla klasser på alla Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i hela Sverige så man har lite motstånd! Det har varit riktigt roligt i alla fall och då är dagen inte slut än! Ser framemot middagen kan man säga!


2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar!

Kort och gott har dagen involverat tandläkarn, skola, träna, jobba och plugga. Fullsmockad dag även idag men den har varit helt okej!

Imorgon blir det Nobeldag med skolan som involverar tävlingar hela dagen, trerättersmiddag på Tandoori och sedan dans på skolan! Den dagen ser man framemot! Det blir även styrketräning innan skolan!

Johan falk - Gruppen för särskilda insatser

Tyvärr var Flickan som lekte med elden redan uthyrd så istället blir det denna!
Hört att det ska vara jätte bra så nu blir det upp till bevis!

Flickan som lekte med elden


3 dagar kvar!

Nedräkning för fulla muggar! Nu är det enbart 3 dagar kvar sen far vi! Längtaaaar!

Idag skulle vi egentligen filma till psykologin efter skolan men det skulle komma gäster till Milla så vi ska filma lite imorgon på skolan och sedan på söndag. Idag ska jag istället ha en mys kväll med Mr. E. Vi ska försöka hyra Flickan som lekte med elden! Ska bli spännande och se om den är lika bra som Män som hatar kvinnor.

Nu ska jag försöka få lite mer gjort på hemprovet i och med att jag har håltimme. Jag ska vara så duktig så fast det är annat som känns mer frestande! Typ som One Tree Hill? Jag tror faktiskt det blir One Tree Hill!

4 dagar kvar!

Nu är det bara fyra dagar kvar! Lollo tog med sig kameran idag som jag kommer få låna och ha under Stockholms vistelsen. Det kommer knäppas mycket kort och jag hoppas hela vistelsen kommer bli riktigt lyckad!

Jag har glömt min mobil idag så det är inte lätt att få tag i mig... det ligger så fint på köksbordet så. Haha, jag som alltid brukar ha med mig de tre viktigaste sakerna, mobilen, nycklar och plånboken men nu är ena glömd.

Sitter på en tråkig lektion nu, lärarn försöker förklara en uppgift vi ska göra som tydligen inte är ne uppgift. Vi ska lämna in den men det är tydligen bara en praktiskt sysselsättning inom detta moment istället för att vi enbart ska ha det teoretiskt. Går ihop va? Nej inte direkt.

Crazy Long Top

Köpte även den här igår:

Vad tycker ni?


Andra advent

Godmorgon allihopa, eller ja morgon och morgon, klockan är över elva..! Även idag blev man väckt av söt Arvid. Han kommer in springande och börjar leka att golvet är hav och att vi är i en båt. Han är så himla söt! Just nu är han inte här för han skulle iväg med Ida och hälsa på några vänner. Så jag passar på att försöka skriva på ett hemprov men det går rätt segt.

Idag är det även andra advent och det börjar verkligen närma sig julen nu! Vet fortfarande inte vart jag ska vara och sådant, kanske är på tiden att man bestämmer sig för något.

Igår var vi på julmässa hela dagen i princip. Det var scouterna som hade den på Vibacke och det var riktigt roligt att se. Alla barnen såg så glada ut och de gjorde allt jätte bra. Efter julmässan åkte jag Mr E och hans far till Birsta då det skulle köpas skor men vi hittade inga så vi åkte till Max och åt middag. Vi ska ut till Birsta idag också och titta lite mer efter ett par skor sen ska det även bli ett besök hos frisörn för Mr E.

Nu är det enbart 5 dagar kvar! LÄNGTA!


Ännu en vinst!

Gud vad skönt det var att vinna igår! Det är så himla roligt att spela med det här laget när alla kämpar hela matchen! Fick även vara lagkapten denna match i och med att Sanna var borta och det känns väldigt roligt att få vara det någon gång sådär. Vi vann i alla fall med 5-4!

Fullsmockad dag!

Hela dagen är fullsmockad idag men enbart med skolan och innebandy! Jag började klockan åtta med idrott och det var verkligen en jätte rolig lektion. Vi var två lag som tävlade mot varandra i koordination, styrka, smidighet och sådant. Mitt lag vann dock bara 1 av 3 tävlingar men roligt var det! Sedan har man lektioner fram till halv fem... jippi.. inte direkt!

Efter skolan drar man direkt och ska spela borta match mot Njutånger! Denna match ska vi självfallet också vinna! Måste hålla i det här nu!

Min balklänning

Här kommer en bild på min balklänning!

Vad tycker ni?


Hahaha

- Varför har du tröjan ut och in?
- Har jag?
- Ja?
- Jag undrade jag å' på varför det gick att läsa texten i spegeln!

8 dagar kvar!

Balklänning!

Nu har jag min balklänning och den är verkligen jätte fin! Jag är jätte nöjd över den! Nu längtar jag bara till balen!

Tränat!

Idag började jag dagen med att träna på Ego. Det blev ett styrketräningspass som involverade alla kroppsdelar. Det blev dock inte så hårt på alla delar då jag var tvungen att kolla hur mycket jag orkade på alla övningar. Det var ett tag sen man körde styrketräning... Men nu ska jag skärpa till mig, som jag alltid säger.

Nu har jag rättskunskap, det är rätt intressant men ska skriva en uppsats så då blev det inte lika spännande längre. Sen väntar en väldigt lång mattelektion, ingenting man ser framemot!

Sen tycker jag att det ska komma lite snö när det ändå är så pass kallt ute! Använde till och med min nya mössa för första gången! Nej nu får snön ta och komma!

9 dagar kvar!
Se var mysigt det ser ut!


Lugn tisdag

Vilken lugn och skön dag det har varit idag. Nog för att den involverade väldigt mycket plugg men det är skönt att få en del gjort i alla fall. Mitt mål var att bli klar men det blev lite för mycket. Chokladbollar har jag också gjort idag! De blev riktigt goda men alla är uppätna nu. Fast det är inte jag som har tjockat i mig alla utan det är en annan mister som har det, haha.

Egentligen skulle vi till Pernilla K på adventsfika men Lucas hade blivit dålig så vi skulle ta den en annan dag.

10 dagar kvar!

Plugg...

plugg... och ännu mer plugg....! Vilket liv man har va! Försöker skriva klart min rapport men det går inge vidare, det är ingen som känner sig sugen att skriva den åt mig?

RSS 2.0