Chairdance

Efter att jag har gått på stan i 2-3 timmar med tjejerna, framförallt Emilia så var jag och tränade med Bella. Vi var på chairdancec och det var verkligne hur kul som helst. Det kanske inte gav så mycket fysiskt men det var kul och speciellt. Man kände sig som en pornstar, haha. Lätt att man ska fortsätta gå på det om det fortsätter.

Efter träningen har jag bara tagit det lugnt och tittat på Eva och Adam. Det var ju meningen att Johanna skulle komma men hon ska upp och jobba imorgon så då skulle hon inte hinna vara här något så vi ska ta det en annan gång. Så istället blev det en myskväll för mig själv och Eva och Adam.

Imorgon är det match i Söderhamn, jag hoppas verkligen vi vinner men det kommer bli en svår match. Min backpartner Bella kommer inte heller för hon ska jobba.. skitsaker, vi som spelar så bra tillsammans. Men henne träffar jag på kvällen då det blir PAAAAAAAAAAAAARTY. Hon, Emilia, Mathilda, Matilda och Lollo ska förfesta här sedan drar vi vidare. Ska bli hur kul som helst.

Men nu ska jag titta klart på avsnittet sen blir det soova så att man orkar upp imorgon. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0