My new dress

Det var denna klänning som låg i paketet, vad tycks?


The best way

Jag har varit med älsklingen hela helgen, eller ja det blir fredag och lördag. Det har varit hur mysigt som helst och vi har egentligen bara degat hela dagarna. På fredagen tvättade vi efter skolan sen kom hans pappa och bror hit så vi åt middag och umgicks med dem. Diskuterade lite hur det skulle bli med flytt och sådant och tills vidare kommer vi åka fram och tillbaka. Senare på kvällen tittade vi på film och bara myste! Självklart somnade jag till filmen men det hör till.

På lördagen skulle jag in till stan för att jobba och träna men eftersom det inte blev något Gnarp idag ska jag göra det idag istället. Invigde dock mina nya träningsredskap så lite träning blev det! Gick till Pernilla K en sväng och hämtade ett paket som hade kommit och sedan var vi hundvakt resten av kvällen till Martins syster hundar. En vuxen och en valp Golden. Hur söt som helst! Vi myste på hela kvällen med matlagning, filmtittande m.m. Jätte mysig helg!

Sovmorgon!

Det var så himla skönt imorse att inte behöva kliva upp hur tidigt som helst utan man kunde ligga kvar i sängen hur länge man ville! Jag börjar inte fören halv två idag, SKÖNT! Egentligen borde jag sätta igång och plugga men det känns inte direkt lockande... funderar på att åka in till skolan lite tidigare för att få lite gjort. Känns som man får mer plugg gjort där än hemma.

Ikväll är det även innebandyträning! Har som sagt missat två stycken den här veckan men ikväll blir det av!

Igår var det riktigt mysigt. Åkte hem till Johanna, köpte med mig vaniljsglass och smågodis. Satt med henne och pratade, pluggade faktiskt lite också till Pernilla kom. Då satt vi och snaskade i oss godis, pratade om allt och hade det riktigt trevligt. Till middag lagade vi baconbiffar och det blev kladdkaka med vaniljglassen till efterrätt. Hur gott som helst! Efter jag hade varit hos Johanna jobbade jag och myste sedan med älsklingen!

Grattis Pernilla!

Idag fyller min lillesyster Pernilla år! Hela 17 år är hon nu.
Grattis gumman!



Inget blev som det skulle

Igår var det verkligen en tung dag som jag skrev förut. Jag gick hem efter naturkunskapen och frånvaroanmälde mig på engelskan. Jag var så slut i huvudet, trött och var helt borta. Jag skulle verkligen fått något gjort. Jag var så hela kvällen, somnade till och med någon gång vid sex snåret. Det är absolut inte likt mig, sova på dagen finns inte egentligen för mig men igår var det verkigen tungt. Missade träningen också, skulle ändå inte orka träna i och med att jag mådde så dåligt men känns dumt att missa två träningar i rad. Jag skulle även följa med Johanna till Birsta men självklart orkade jag inte med det heller...

Känns så dumt med innebandyträningarna. Man var med och sade till att man ville träna tre gånger i veckan men ändå hinner jag enbart träna en gång den här veckan. Missar söndagsträningen också för jag är i Gnarp då. Vet inte ens hur jag ska få ihop det i helgen. Vi ska egentligen flytta till Martins pappa i helgen, vi ska tvätta på fredag men jag ska eventuellt åka med Lollo till Gnarp på fredagen. FÖRST KROCKEN. På söndag var det tänkt att vi skulle flytta och jag har träning men då ska jag fira min lilla syster som fyller år idag. ÄNNU EN KROCK. Roligt va? Nej inte direkt....

Dagen känns hundra år lång...

Jag har haft två lektioner och lunch men det känns ändå som jag har haft 711 lektioner och är verkligen redo för att gå hem. Tyvärr har man två lektioner kvar som verkligen kommer trötta ut huvudet, naturkunskap och engelska. Det är bara kämpa på och försöka överleva dagen.

Efter skolan ska jag kanske ut på Birsta med Johanna. Hon frågade förut om jag skulle med så jag sa att jag kunde. Jag ska  bara försöka bli klar med engelska uppsatsen först. Ikväll är det träning vilket kommer bli skönt då jag missade gårddagen p.g.a. att vi kom hem så sent till Martins pappa och sen var jag tvungen att plugga... Usch för allt plugg säger jag bara... nu ska jag streta mig fram till nästa lektion...

Johan falk - National target


Ny vecka

Nu är det ännu en ny vecka och den börjar med en riktigt rolig lektion. Jag och Ante är de enda som läser Franska steg två och idag skulle ena ha ögonbindel och den andra personen skulle leda personen med ögonbindel till nycklar som hade placerats på en särskild plats. På franska självfallet! Riktigt roligt var det och det blev inga missöden, det var ingen som gick in i en vägg eller något.

Igår gick jag på Body Pump vilket var riktigt skönt men verkligen jätte jobbigt. Sedan jobbade jag och åkte sedan tillbaka till Martin. Senare på kvällen åkte vi till hans pappa och ska nu vara där tills imorgon. Det är riktigt mysigt att vara där! Igår åt vi pizza till middag och svullade sedan i oss godis till Johan Falk. Mysig kväll!

Nej nu ska jag sätta igång och plugga engelska! Har en uppsats som ska vara inne imorgon, har skrivit en sida, heja mig!

Bra film

Nu är vi hemkommen igen. Sängen lockar väldigt mycket just nu men tänkte berätta om min kväll innan dess. Martins mamma skjutsade ner oss till bion där vi mötte upp med Tommy, vi köpte biljetterna och gick sedan till Kebab City. Där åt vi middag och mötte sedan upp med Milla. Väl vid bion blev det dricka, varma chips, popcorn och godis för Martin och min del. Riktiga svullosar, haha. Är det bio så är det. Filmen var i alla fall bra. Inte alls som jag hade föreställt mig. Jag ångrar mig inte ett dugg att jag såg den, tvärtimot, är väldigt glad att jag har sett den. För er som inte har sett den än, gör det! Den är värd att se! Mycket bra film!

Avatar

Ikväll blir det bio med Martin, Tommy och Camilla. Tänkte att jag skulle ge Avatar en chans då det är så många som har sagt att den är bra. Den enda person som inte har tyckt om den, vad jag har hört, är Elin. Hon och jag har rätt lika smak om filmer och sådant så det är stor risk att jag inte tycker om den men men... Jag vill ge den en chans trots att det är Sci-Fi, Fantasy och allt vad det var. Inte min favoritgenre direkt. Aja, berättar mer om det sen!


Årets första match

Idag spelade vi året första match. Den var mot Sundsvall IBF Ungdom och det blev en vinst med 7-1! Ingen dålig start på årets matcher! Det var riktigt roligt att spela och det var både backar, forwards och centrar som gjorde mål och alla gjorde det jätte bra! Årets första match och det blir en vinst!

En ny lagbild på det bästa laget, Alnö IBK!


150-dagars, nej nej!

Sitter på skolan, jag har en lektion kvar sen blir det helg! Ikväll ska jag vara hos Jenny. Vännerna ska ut på 150-dagars men jag är enbart med på förfesten då jag har match imorgon. Här är man duktig och hoppar över 150-dagars och är nykter för match! Vi ska i alla fall äta gott och ha det jätte mysigt ändå!

Igår hade vi innebandyträning, körde väldigt mycket teknik så det var inte fysiskt utmattande. Efter träningen tog jag det bara lugnt med älsklingen.

Jag har bestämt mig för att göra högskoleprovet nu denna vår. Först tänkte jag inte göra det då jag inte kommer plugga vidare på en gång utan kommer först göra lumpen och sen förhoppningsvis vara ute och resa lite innan allvaret med alla studier börjar igen! Så fort jag får pengar ska jag anmäla mig eftersom det kostar 350 kr att göra det.

Bringing back memories


Plugg hos Bella

Just nu sitter jag hos Bella med Camilla, Lollo och Elin. Linn var också här förut men hon drog för inte så länge sen. Vi har prov imorgon, geografi, befolkning. Känner mig inte föreberedd men orkar inte plugga heller. Det får gå som det går. Jag ska strax åka härifrån då jag är väldigt trött. Jag har varit trött hela dagen, helt sjukt.

Efter skolan var jag även och jobbade. Bella följde med sen gick vi till hemköp där jag köpte min middag, en paj och sedan gick vi på Subway där Bella köpte sin middag.

Missade tyvärr träningen igår p.g.a. att jag fastnade i franskan. Sanna erbjöd sig att hämta upp mig men jag var på så dåligt humör, var stressad, var tvungen att packa i ordning för idag och allt sådant så jag tackade nej.

ÅÅÅh, nu vill jag verkligen ha en säng!

Vilsen

Jag vill hoppa på en buss, ett tåg, vad som helst utan att ha en aning om vart det leder. Sitta och titta ut ur fönstret, se landskapen flyga förbi. Höra sorlet av andra människors röster runt om kring. Känna en varm hand ta din. För ett ögonblick har man glömt bort att ens älskade satt där bredvid. Man vänder blicken mot honom och ser honom djupt i ögonen. De ömsinta blickarna säger allt och man börjar le. Man kliver till slut av tåget och ser sig omkring. Var är man? Människor passerar oss med hög fart och vet precis vart de är på väg. Själv är man helt vilsen, allt är som ett äventyr. Man börjar sakta promenera i samma riktning som de andra människorna med handen hårt hållen om den andre. Trängsel och sorl, till slut kommer man fram till en lugn plats, människorna börjar skingra sig. Vad väntar oss nu?

Man ska inte röka när man är gravid

Jag satt och lyssnade på en kvinna på bussen. Hon pratade med busschauffören men han lyssnade knappt. Hon pratade om att hon stod ute i friska luften för att bli piggare men att hon ändå röker och drar in sig giften. Senare under samtalet sade hon att hon var gravid på 27 veckan...! Är det bara jag eller är inte det helt fel? Man ska inte röka när man är gravid, tänk på barnet? Om man själv inte bryr sig är väl en sak men tänk på barnet! Det är barnet som eventuellt kommer få leva med sina men, att inte ha samma förutsättningar som andra barn, människor. Man kan få sådana fel att det är sjukt! Om det är något tillfälle då man verkligen ska sluta röka och som verkligen borde motivera detta är väl när man är gravid, eller har jag fel? Det är väl det ultimata tillfället!


Hård träning!

Igår var det verkligen hård träning med innebandyn! Det var två timmars träning och majoriteten av den var riktig fys. Körde någon övning men även de tar såklart då man springer och ger järnet! Så man var lagomt slut på kvällen. Så då passade det bra att titta på andra Johan Falk filmen. Lyckades till och med se hela utan att somna! Den var i alla fall bra, men första var bättre, den del jag såg i alla fall, haha. Spelar ingen roll hur bra filmerna är så somnar jag i alla fall, helt sjukt.

Nu ska jag snart ha samhälle på supporten, ska på en föreläsning i en och en halv timme. Sedan blev det projektarbete och sedan hem. Ikväll blir det träning igen men en lugn en som tur är! Nu är det slut med fysen för nu ska vi ladda inför match till helgen!


Helgens bravader

I fredags var jag först på skolan såklart. Hade tre lektioner och slutade halv tre. Var kvar på skolan med Bella och Lollo ett tag efter, en timme rättare sagt! Haha, inte alla som sitter kvar en timme senare på en fredag. Lollo stack lite tidigare. Vi satt där och tittade på trailers på internet så blev kvar lite. Eftersom jag skulle ha en myskväll med älsklingen senare så följde hon med mig när jag skulle hyra film och handla gotta. Det blev i alla fall filmerna Fighting, Obsessed och I love you, man. Jag och älsklingen såg först I love you, man. En komedi som inte direkt faller mig i smaken men han tyckte om den i alla fall. Sedan började vi titta på Fighting men självklart somnar jag.

Igår hade vi en jätte mysig dag, vi låg i sängen praktiskt taget hela dagen och tittade på tv och bara hade det jätte mysigt! På kvällen hämtade RIcky oss sedan begav vi oss till Julia. Där badade vi först badtunna i ett flertal timmar, satt och snackade skit och hade det riktigt trevligt. Sedan gick vi in och tittade på Obsessed. Efter filmen skjutsade Ricky hem oss.

Nya väskor


Jag shoppade två nya väskor idag också! Två stycken festväskor. Betalade enbart 99 kr för dem sammanlagd, inte illa! Hittar dock bara bild på en utav men här är en av väskorna, vad tycker ni?



Film-mani

Tittar runt på filmer på internet då jag och Mr. E. ska ha en myskväll ikväll. Det finns hur många filmer som helst som jag vill se! Den jag vill se allra mest är i alla fall Fighting, en riktig snygging som slåss! Nej seriöst, den verkar hur bra som helst! Ska kolla efter den sen. Tänkte hyra film och köpa allt gotta innan jag drar till älsklingen!

Gjorde konditionstest idag på idrotten. Trodde dock att det skulle vara jobbigt men det var en helt annan variant. Man skulle gå upp och ner för en låda i sex minuter med rätt lugnt tempo. Jag tackar inte nej till det! Resten av lektionen spelade vi innebandy och gjorde jätte roliga styrketräningsmoment!

Har ni sett den? Vad tycker ni om den i så fall?



 


Ska man orka plugga?

Usch och fy säger jag bara. Man går runt med vetskapen att man måste plugga hela tiden då jag ligger efter i matten, inte mycket i försig men ligger efter i alla fall. Sedan ska vi ha prov i geografi, befolkning nästa vecka och har man börjat plugga? Nej inte direkt, ska ha läst igenom kapitlet tills idag också, heja mig! Men som tur är börjar min skoldag fem i ett så nu ska jag äta lite frukost sen ska jag försöka så gott jag kan med pluggandet!

Jag hade det i alla fall riktigt roligt med Johanna, som vanligt! Mötte som sagt upp henne efter hennes jobb och gick till Ego. Hon hade ont i magen stackarn men vi gjorde det bästa utav det. Vi hoppade imellan olika maskiner och det var bra det också så man får mer känsla på vilken som passar bäst! Sedan gick vi och handlade mat som vi tillagade hos henne, eller ja, hon köpte... Fläskfilé, kroketter och sås! Hur gott som helst! Lyxmåltid på en onsdag, inte illa! Sedan tog vi det bara lugnt ett tag innan jag tog bussen in till stan, jobbade och sedan bar det iväg till Mr. E. där vi bara myste på framför tvn innan vi somnade!


Här är vår bok som vi läser, plugg, here I come!

Kläder

Nu har jag hål och det var tänkt att jag skulle plugga lite men har ingen lust med det. Fastnade på internet och tittar efter kläder. Det är något man aldrig kan få nog av. Man kan köpa mer och mer kläder men ändå känna att man inte har tillräckligt, att man inte har något att ha på sig. Har hittat några rätt fräna tröjor men vet inte riktigt om man ska slå till eller inte. Har inte så mycket pengar just nu så man kanske borde vänta tills man får lönen...

Här är några av tröjorna jag har hittat:


8 månader <3

Igår var det även 8 månader med älsklingen! <3


Det har varit helt underbara månader, har det så bra med dig honey<3

Träning i den nya hallen!

Igår hade vi träning i den nya hallen! Det var riktigt bra ljus, golv och allting sådant men det var väldigt varmt där så det blev jobbigt från början när vi körde fys och dylikt. Riktigt bra hall i alla fall!

Idag var det ingen franska så fick ta det lugnt imorse. Klev upp med Martin i alla fall men har ändå inte lång tid på mig nu innan jag börjar! Förstår inte hur jag lyckas, spelar ingen roll hur lång tid jag har på mig så lyckas jag alltid ha mycket kvar att göra på slutet så jag får springa runt som en tok...! Fick även gå till busshållsplatsen idag och hämta en nyckel av Mr. E. Han hade lyckats ta med sig två och då blir det lite svårt att låsa.

Dagens planer består av skola och sedan gym med Johanna! Följer sedan med henne hen gissar jag på och sedan blir det jobb! Men nu ska jag skynda mig och göra mig klar!

Energetics Pilatesset Adiva

Igår köpte jag även detta träningsset! Nu blir det även effektiv träning utan för gymmet och innebandyn!


Ingen bra start på dagen

Dagen började med att jag kom 20 minuter försent till franskan p.g.a. att jag sprang fram och tillbaka för att få med mig allt. Kom på en sak efter den andra att den skulle med. Vi fick träffa den nya matte läraren för första gången och han verkar riktigt bra! Hade hål i två timmar också så då gick jag och tränade på Ego. Det blev ett mage och rygg pass idag igen vilket alltid är lika skönt! Sedan mötte jag upp med Elin på skolan och vi jobbade med projektarbetet.

Ikväll ska jag hälsa på Bella och se hennes nya lägenhet. Hann inte åka till henne igår eftersom det blev så sent. Elin kommer också dit, får se vad vi hittar på!

Hård träning!

Usch var slutkörd man är efter träningen! Jag kom ungefär 25 minuter sent så missade en del av träningen men den skulle vara 2 timmar lång så jag hann vara med på 1 h och 35 min! Körde väldigt mycket fys och sedan matcher och det var jobbigt men ändå skönt. Man kommer sova gott i natt i alla fall!

Efter träningen gick jag och jobbade och nu håller jag på att värma lite mat. Tanken är att jag ska hälsa på Bella efter att jag har ätit och duschat, hoppas jag hinner det! Med tanke på att klockan snart är halv åtta och jag inte har ätit än! Får se hur det blir, vill ju se hur de bor nu!

A beautiful mind


Helgen

I fredags var jag med några av tjejerna hos Milla. Där åkte vi och beställde pizza, de åt efterrätt i form av glass och maränger och sedan spelade vi buzz. Anledningen till att jag inte åt någon glass är för att jag läste i en bok att en tjej blev uppfostrad på så vis att under fastan skulle hon avstå från sötsaker. Jag bestämde mig då för att jag skulle testa detta och ska då inte äta sötsaker på ett tag. Alltså godis, glass, fikabröd och läsk. Hittills har jag klarat 3 dagar!

Igår var jag först och tränade med Bella på Ego, arfopowerdance. Sedan tvättade Mr. E. och jag. Efter tvättningen gick vi och lämnade en nyckel till Pernilla K sen hade vi en myskväll framför tvn. Vi tittade på filmen A beautiful mind och den var verkligen jätte bra! Den rekommenderar jag att se!

Nej nu ska jag göra mig iordning inför två timmars träning!

Nytt år!

Nu är det ett nytt år och det är dags att sätta igång med bloggandet igen! Lovet har varit fullt med saker att göra och har helt klart varit hur lyckat som helst! Det har handlats julklappar, firat jul på fyra olika ställen (hos hans familj, med min pappa, hos Pernilla K och hos hans mormor med systerson), det har tränats en del, myskväll med Johanna, firat nyår vilket verkligen var jätte roligt! Dagen efter nyår blev det middag med Mr. E. familj sedan åkte jag till pappa, umgicks med bröderna och han i tre dagar, åkte sedan till mormor och morfar och var med dem och Pernilla i fyra dagar. Träffade även Josefin där, en gammal barndomskompis!

Som sagt, ett jätte lyckat lov med massor att göra!

Sitter på min första lektion för i år, inte fel att börja den sisådär halv två på dagen! Har två lektioner sedan ska man träna ikväll! Var även iväg och tränade på Ego tidigare idag med Bella. Styrka på dagen och innebandy på kvällen, nu ska julmaten bort, haha!

RSS 2.0