Friday I'm in love

Äntligen fredag, fastän hela veckan har gått väldigt snabbt! Inget illa med det. Efter lunchen ska jag och Elin sätta upp affischer på Skvadern och Sundsvalls Praktiska. Vi har kommit igång väldigt sent med affischerna men förhoppningsvis kommer det tillräckligt med folk i alla fall på onsdag. Det är väldigt nervöst inför onsdag, allt som ska ordnas och sådant. Efter skolan idag ska killarna prova kläderna de ska ha och sedan imorgon ska Elin och jag ta en hel dag med pluggande av projektarbete! Mer om det får ni eventuellt veta imorgon. Kvällens planer är inte hundra procent planerat. Antingen följer jag med Martin och de andra ut eller så har jag en lugn kväll hos Bella med några andra. Att följa med ut har både sina för och nackdelar men det största problemet måste ändå lösas innan jag kan börja vela. Aja, det får bli som det blir helt enkelt. Nej nu ska jag sätta igång med plugget, måste skriva om estrar.... woho!

You make me happy

Tittade nyss igenom massa bilder från Stockholmsresan. Längtar tillbaka dit! Det var verkligen en lyckad resa. Det bästa med hela resan var att jag var där med älsklingen. Det hade inte blivit samma sak utan honom. Det är så mysigt att tänka tillbaka på allt vi gjorde. Inte bara de stora sakerna som konserten och sådant utan även sådana saker vi sade till varandra, saker vi skrattade åt, blickarna vi gav vid olika tillfällen och så vidare. När man tittar på bilder på honom överhuvudtaget blir man alldeles varm i kroppen och man börjar små le för sig själv. Han är verkligen världens finaste och han får mig att må bra. Han får mig alltid att le, han får mig alltid att skratta, han får mig alltid att känna mig uppskattad, han finns alltid där för mig och han är min bästa vän samtidigt som han är den bästa pojkvännen. Något med av honom kan man inte önska för allt jag har med honom är mer än tillräckligt. 9 månader och 10 dagar, helt underbar tid rakt igenom.

What happened?

Jag kunde inte vara med och spela matchen mot Ankarsvik då min hals verkligen inte mådde bra. Jag kraxade på hela dagen igår och peppade och hejade på laget mitt, under matchen. Det blev tyvärr en förlust med 2-5 men men, vi får ta och vinna nästa match mot Sundsvall. Det är den sista matchen vi har vilket känns väldigt tråkigt... Efter matchen var det tänkt att jag skulle jobba men jag ska göra det ikväll istället. Jag åkte istället direkt mot Milla och följde med dem och handlade och donade innan kvällen. Det måste ha sett rätt roligt ut faktiskt, Lollo sprang mellan mig och Milla och sydde på Millas kläder samtidgt som hon lockade mitt hår. Samtidigt höll även jag på att skära grönsaker medan Milla gjorde iordning tårtan, haha. Ett bra resultat blev det i alla fall! Vi åt god mat, jätte god tårta, lekte massa roliga lekar som Milla hade kommit på och det bar sedan in mot stan. Vi gick till Allstars men det var tyvärr väldigt lite folk där vilket på sitt vis var rätt skönt men det blev en rätt tidig kväll istället. Inte klagar jag över det heller då man fick mysa ner sig med älsklingen!

Resterande delar av dagen ska jag städa klart rummer som vi har börjat med. Vi har även tvättat för fullt idag så rätt duktig har man varit. När vi har städat och ätit ska jag åka ner till stan och jobba och sedan ska jag köpa med mig ostkrokar och sitta och nöta Grey's Anatomy medan Martin har sin spelkväll. Lite franska kanske också måste göras... Det tycker vi inte om... något vi inte heller tycker om att halsen är lika förjävlig nu som förut..! Aja, nu ska jag fortsätta städa! Hoppas alla har haft en bra helg!

Grey's Anatomy

Jag har nött Grey's Anatomy igår och idag, det jag har hunnit då jag var med Martin precis hela dagen idag. Det var verkligen mysigt! Jag har börjat titta från första säsongen och ska faktiskt fortsätta nöta nu!




Halsont

Usch och fy och blä säger jag bara. Sitter och har världens halsont... inte direkt roligt. Speciellt inte när man har match imorgon mot Ankarsvik! Jag vill verkligen vara med och spela men som det känns nu lär det inte bli mycket spelande. Halsont och feber är verkligen något man inte får spela med då man riskerar att dö, känns inte direkt som det är värt det trots att man verkligen vill spela... Jag var hemma från skolan idag också då jag vaknade upp med huvudverk och halsont. Jag har även gott runt och hostat hela dagen och hela natten för den delen. Stackars Martin säger jag..! Så ikväll blir den en lugn kväll, det kanske blir hockey tittande senare ikväll, vem vet. Det ända som gäller nu är att försöka bli frisk! Wish me luck?

I onsdag var jag med Johanna. Jag mötte upp henne efter jobbet och vi gick då till hemköp där jag inhandlade en apelsin och en grapefruit som inte är uppätna ännu. Vore kanske bra att äta apelsinen för att få i sig lite C-vitamin... I alla fall så åkte vi sedan bussen hem till henne, bakade kladdiga chokladmuffins, satt och pratade och myste på tills Mathias kom hem. Inte långt efter det gick vi och lade oss, jag sov alltså över där. Dagen efter gick vi runt på stan och hon handlade en del böcker. Jag hade ingen lektion igår men Elin och jag arbetade en rätt mycket med PA:t. Rätt skön dag igår om man bortser från att man gick runt och var sjuk...! Nej att vara sjuk är verkligen inte min grej!

Alla hjärtansdag

Årets alla hjärtansdag, är den bästa alla hjärtansdag jag har haft. Den var hur bra som helst rakt igenom och kunde inte bli bättre! Den började med att jag åkte in och jobbade och åkte sedan upp till Skönsberg för att spela match. Martin kom dit och tittade vilket var lite nervöst men det gick bra ändå. Vi spelade mot BK Sundsvall och vann med 5-1! Efter vår match tittade Martin och jag på matchen mellan Sundsvall IBF - Ankarsvik tillsammans med Modin och Riise. Det ver en riktigt rolig match att titta på och resultatet blev 5-2, till Sundsvall IBF.

Efter matcherna åkte vi iväg och gjorde oss iordning inför kvällen. Vi ringde och bokade bord på Bite Line då båda två var riktigt sugna på tacos! Jag fick även en ros av honom innan vi for iväg till stan vilket var riktigt, riktigt oväntat! Vi köpte alla hjärtansdags presenter till varandra på fredagen, tillsammans. Vi åkte i alla fall ner och åt till sju och det var jätte gott! Tacos är nog bland det bästa som finns. Sedan gick vi till bion, köpte godis och såg sedan Valentines day. Filmen var riktigt bra, jätte söt! Jag blev tårögd ett flertal gånger under filmens gång. Efter filmen åkte vi hem till Martin och hade det jätte mysigt!


Det finns ingen tid!

Nu har jag varit extremt dålig på att uppdatera och det enda ursäkten jag har, som jag även nämde förra gången, är att jag helt enkelt inte har haft tid! Kanske inte är så bra att passa på under en lektion heller men föreläsningen är rakt igenom jätte tråkig så istället tänker jag ta mig och läsa kapitlet i boken så kanskeman förstår något!

Helgen har varit riktigt bra i alla fall! En del blev som planerat och en del tillkom. I fredags var jag hos Milla med några fler av vännerna. Det var meningen att de skulle plugga men vet inte riktigt hur mycket de gjorde. Annars blev det kladdkaka, skratt, prat, Let's Dance och kortknäppning. Eventuellt kommer det upp någon bild någon dag!

På lördagen blev det faktiskt firning av Pernilla i Gnarp och även Martin följde med. Det blev det tårtätning, presenter och umgänge med familjen. Mormor och morfar var även där och det är alltid lika roligt att träffa dem! Det var riktigt mysigt måste jag säga! Senare på kvällen åkte jag till Lollo och var där med henne och Riise. Vi tittade på Melodifestivalen och hade en lugn kväll.

Dagarna rinner förbi

Sitter nu och tittar på Vampire Diary's. Jag har aldrig sett det förut men det verkar faktiskt riktigt bra! Jag funderar starkt på att börja titta från första avsnittet när jag ändå inte har några fler One Tree Hill avsnitt att se.

De senaste dagarna har det egentligen inte hänt så mycket. Jag har varit på skolan på dagarna och tränat på kvällarna. Man inte hinner inte med så mycket mer då man går i skolan till halv fem och har innebandyträning tre gånger i veckan. Idag har det dock varit en riktigt skön dag. Både jag och Martin var ledig så vi har haft en mysig dag tillsammans. Medan han sov gick jag ut en sväng med deras hund Vera och pratade med pappa. När jag kom tillbaka väckte jag honom, vi myste på, åt frukost, titta lite på tv och sådant. Vi backade sedan chokladbollar som alla smaskar i sig allt eftersom! Riktigt mysig dag var det och avslutades som vanligt med träning.

Vad som händer i helgen är inte hundra procent bestämt än, många kanske... Imorgon ska jag kanske till Birsta med Pernilla och på lördag ska vi kanske fira henne i Gnarp. Hur det blir vet man aldrig. På söndag är hela dagen fullbokad då det är alla hjärtans dag!

My passion

Jag älskar verkligen att spela innebandy, det är min riktiga passion.

Jag kan verkligen inte tänka mig hur det ska bli när jag går in i lumpen,

när jag inte kommer ha tid för innebandyn.

Hur ska jag kunna klara mig utan den?


Gjorde jag rätt val?

Tyvärr blev det en förlust idag. Vi förlorade med 8-2 mot Njutånger, det vill säga, en mycket dålig match. Maija var där och tittade, Martin med för den delen, men började i alla fall fundera på valet jag gjorde. Jag har funderat på det mycket fram och tillbaka men inte riktigt lagt någon energi på det. Nu när Maija var där och sa till Martin om hur jag spelade förut och sådana saker så började jag tänka tillbaka ännu mer.

Jag var väldigt bra på innebandy förut och jag vågar verkligen säga att jag var riktigt duktig förut. Jag bytte dock lag när det blev mycket strul. Jag tränade med division ett ibland och när jag inte tränade med dem tränade jag med ett lag utan riktig tränare och tre stycken närvarande. Genom att jag bytte lag fick jag ännu mer kontakt med de jag redan kände, jag lärde känna otroliga människor och det är riktigt roligt att spela.

Tekniken jag hade då, hur bra jag var på innebandy har dock försämrats, och det väldigt mycket. På det viset känns det väldigt tråkigt, att ha spelat i så många år och veta att man har varit så mycket bättre men har försämrats så rejält. Det känns på något vis bortkastat och man kan inte tro att jag har spelat så länge som har jag gjort om man ser man spela idag. Hade man sett mig då hade man förstått men inte nu.

Jag ångrar att jag har blivit sämre, jag ångrar att jag inte satsade men jag ångrar inte att jag fick den kontakt jag fick med alla i Alnö IBK och hur roligt vi har det nu. Gjorde jag rätt? Gjorde jag fel? Borde jag ångra mig om jag valde rätt? Eller finns det både för och nackdelar med det hela? Jag tror på att det är en mening med allt, men undrar fortfarande om jag gjorde rätt val?

Gnarp

Har haft det riktigt mysigt här i Gnarp de här dagarna. Medan jag har varit här har vi varit ute på promenad till Ica två gånger, jag har städat, umgåts med syskonen, spelat spel, tittat på Let's Dance och haft det jätte mysigt. Ikväll ska vi titta på Melodifestivalen, eller ja i alla fall jag, pappa och Tomas. Andreas ska åka till en kompis och Terese åkte till Ernst tidigare idag. Mysa framför tvn med en godis påse, inte illa tycker jag! Johanna och Mathias är till och med där och ser Melodifestival live! Får se om man ser en glimt av dem, chansen är liten men den finns! Hoppas ni andra får en trevlig lördagskväll!


MVG

Sitter i Gnarp just nu. Skickade in specialidrotten som jag har glömt att göra innan, sisådär en dag sent. Passade på att titta lite på intranätet och tittade efter i fall de hade satt ut betyg på de avslutade kurserna. De har satt ut på rättskunskapen och jag fick MVG! Glad tjej! Just nu ligger mitt meritvärde på 17.88, med de utökade kurserna, 17.65! Jag läser 300 poäng utöver, alltså sammanlagt 2800 poäng istället för 2500. 13 MVG, 7 VG och ett G, det är mina betyg än så länge! Väldigt missnöjd över G men det har sin historia för sig... Nöjd är man i alla fall när man fick MVG!

Utgång

Igår blev det utgång för min del trots att jag verkligen inte haft suget till det. Lollo  övertalade mig och det är jag riktigt glad för! Det var en riktigt rolig kväll. Efter att jag hade jobbat och varit hos Pernilla K så bytte jag om hos Martin och tog sedan bussen till Lollo. När jag kom dit for vi till Ica Maxi för att inhandla groggvirke och gotta. Milla och Bella (Wiklund) kom dit strax efter att vi kom tillbaka och då gjorde vi oss i ordning, drack, snackade skit, som vanligt, haha! Vid halv tolv-tolv fick vi skjuts in till stan och gick sedan i på Stat's! Träffade en del riktigt roligt folk där, dansade för fullt och hade jätte roligt! Synd bara att det skulle stänga så tidigt... Aja, det var roligt där i alla fall och vi hade roligt när vi skulle försöka få tag i en taxi också! Helt klart en lyckad kväll!

Match mot Timrå

Igår spelade vi match mot Timrå. Vi förlorade tyvärr med 5-3 p.g.a. något... Lagomt less och arg är man i alla fall och var efter och under matchen! Jag lät nog inte så glad när jag redogjorde för Martin och hans pappa hur det hade gått på matchen och varför det gick som det gick. Det var i alla fall roligt att spela utöver det. Synd bara att det gick som det gick. Det är i alla fall det bästa laget att spela med!

Idag har jag haft specialidrott, franska prov och matte. Rolig dag? Nej inte direkt. Nu börjar det blir bättre då jag sitter och fikar med Camilla, Elin och Lollo. Efter skolan ska jag jobba och sen blir det en visit till Pernilla K och Lucas. Får se hur sent man blir där om man orkar åka ner till Jenny efter det.

Kyla

Usch vad kallt det är! När man klev utanför dörren imorse ville man springa in igen och gömma sig under täcket... Om det ska vara vinter kan det väl i alla fall vara någorlunda varmt så man slipper dö när man kliver utanfördörren!

Första lektionen är avklarad så nu är det enbart två stycken kvar. Jag har inga fler lektioner efter lunch men ska sitta kvar och plugga fram till klockan två. Egentligen har jag samhälle på supporten och projektarbete efter men jag ska på handledarkurs med Martin och hans föräldrar så kan inte. Läser ni det här? Jag ska få övningsköra med Martins föräldrar så har jag tur, om jag hinner spara in tillräckligt mycket pengar så blir det körkort innan lumpen! Om inte annat så får jag i alla fall in grunden!

RSS 2.0