Cykel tur i solsken

Även idag skiner solen och det är så himla fint! Vaknade halv nio idag, åt lite frukost, läste lite och tog mig sedan en cykeltur runt kyrksjön och genom köpingen. Det var så himla fint när solen låg på, alla färger och all natur kom fram och det blänkte på vattnet. Såg även en del svanar, de är så himla fina! Det var rätt mycket folk ute, många pensionärer och föräldrar med barn. Så himla skön känsla!

Det var en riktigt lyckad dag igår med ärenden med Pernilla, tårta med morfar, film på kvällen och mycket annat! Pernilla och jag shoppade även en del, man kan faktiskt göra det i lilla Ljusdal! Jag köpte en väska och ett skärp (ska ha det som midjebälte) för sammanlagt 20 kr, man kan hitta rätt mycket på Second hand! Köpte även ett par jeansleggins för 119 kr samt strumpbyxor och strumpor. Pernilla köpte en skjorta till serveringen hon ska ha nästa vecka, ett skärp (midjebälte) och jeansleggings.

Idag blir det ännu mer ärenden på Köpingen sen ikväll ska jag hälsa på Ville och Jani!



Så här ser kyrksjön ut på sommaren i Ljusdal,
annan idyll nu på hösten men så här ser det ut.


Morfar 79 år!

Grattis morfar på 79-årsdagen! Han är en förebild och jag är stolt över att ha honom som morfar. Jag ska tillbringa denna dag med honom som kommer involvera presenter, tårta och lite annat roligt.

Pratade med Johanna tidigare idag, alltid roligt att prata med henne dock fick man lite dåliga nyheter som gjorde att denna dag inte blev den bästa. Tycker lite synd om mormor och morfar som måste genomlida sådant. Men ska försöka göra den här dagen till det bättre för dem, speciellt för morfar.

Idag har vi även solsken! Så någon promenad och någon cykeltur blir det idag!


Händelserik dag

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte slänga in ett inlägg, kolla mailen och sådant innan jag gör det.

Morfar och jag var iväg till stugan i Morvall förut, tittade till stugan, eldade, träffade morbror Kurt och tittade vad han hade åstakommit med stugan. Han håller nämligen på att göra om där. Morfar och jag tog även en fika där intill elden och pratade. Sedan åkte vi in till lägenheten och mormor där vi blev bjuden på fika, igen. Började titta på The proposal innan morfar och jag gick in till Köpingen för att göra lite ärenden. Det blev ett besök på banken, reseshoppen, guldsmeden där vi ordnade med en present till honom som han ska få imorgon på hans 79-årsdag! Vi var även på Coop och inhandlade lite. När vi kom tillbaka hade mormor gjort iordning middag sedan tittade jag klart på filmen. Den var rätt bra men för förutsägbar...

Morbror Kurt och hans fru Margret kom även förbi och firade morfar i förskott. Det blev tårta och kakor och massa prat. Sedan lånade jag morfars cykel och tog en tur runt Kyrksjön och runt i Köpingen, cyklade ungefär 7 km på ungefär 25 min. Riktigt skönt måste jag säga! Hade även en sån där snygg reflexväst, haha! När jag kom tillbaka tittade de andra på en serie som jag fortsatte att titta på.

Sedan har vi kommit till detta tillfälle då jag ska försöka få något vettigt ur Martin och sedan lägga mig. Sweet Dreams.

Måndag 26/10-09

Det blev ingen vidare uppdatering igår men hade fullt upp så han inte skriva något inlägg.

Vi förlorade matchen med 6-1, vi fick inte in några bollar trots många skott och vi hade bra tryck på dem. Det var i alla fall roligt att spela trots förlust. Efter matchen duschade jag och åkte upp till Martin. Packade iordning så det var klart tills jag skulle åka senare på kvällen. Sedan blev det middag hos Martins mormor, fick även träffa Ida och Arvid. Det var en väldigt trevlig middag!

Efteråt åkte vi hem till Martin och det var ett tag tills min buss skulle åka så vi myste framför tvn eftersom jag ska vara borta några dagar. Jag åkte nämligen till Gnarp igår kväll och sov hos pappa. Fick se mina skolfoton och blev faktiskt rätt nöjd. Provade även min svarta klänning och den var riktigt fin och passade jätte bra. Imorse åkte jag med pappa in till hudik, fick kliva upp halv sex på morgonen och var i Ljusdal klockan åtta ungefär! Tidigt må jag säga men då har man mycket tid att umgås med mormor och morfar. Imorgon kommer Pernilla hit men hon stannar lite längre än jag.

Idag får jag även min lööööön, får se hur mycket det blir!

Skriver och berättar vad som händer idag lite senare.

Sängdags

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska lägga mig och sova. Det blev inte det filmen vi tänkte se då de pratade på franska vilket Martin inte föredrog. Det blev Om en pojke istället, jag har sett den förut och den är väldigt speciell men det var mysigt i alla fall. Fick även en mycket skön massage förut, mycket uppskattat!

Match imorgon mot BK Sundsvall
, matchen börjar klockan elva och är på Höglunda om någon är sugen på att kolla. Måste åka härifrån klockan 9.00 så det blir en tidig morgon imorgon, uppstigning klockan 8! Men är man morgon människa så gör det ingenting.

Men nu ska jag lägga mig så att jag är utvilad imorgon, Sweet Dreams.

Tacos och film

Den här dagen har varit riktigt bra. Det kändes väldigt bra att träna, kändes att man inte hade varit på afropowerdance på ett tag men gud vad skönt! Gick även runt på stan lite innan då jag hade tid innan passet skulle börja. Jag gick först på Åhlens och köpte lite strumpor och sedan gick jag till Gina Tricot och köpte blanka leggings och en kofta. Hade presentkort på 150 kr och en check på 50 kr hos Åhlens så jag betalade bara 60 kr allt som allt. Det gick väldigt snabbt att städa och när jag kom till Martin tog vi en dusch och städade sedan hela rummet och vardagsrummet. Nu är det jätte fint och fräscht.

Vi åkte sedan och handlade med hans mamma. Vi åkte ut till Birsta där Martin och jag gick till MediaMarkt och hans mamma gick till IKEA. Mina hörlurar gick alltså sönder i förrgår... gud vad handikappad man kände sig! Använder dem så mycket! Jag hade i alla fall giltig garanti så fick nya som jag sitter och använder nu. När vi kom hem lagade Martin och jag tacos, hur gått som helst! Men mätt blev man... lite för mätt! Om tio minuter ska vi se på en film som är på tvåan, Dolt hot, den har fått fyra av fem på flera ställen så jag hoppas den är bra.

MVG

Just ja, minns ni att jag sa att jag hade skrivit ett naturkunskaps prov för inte så länge sen? Jag fick i alla fall MVG, FULLPOTT poängvägs! Fick alltså alla poäng man kunde få! NÖJD TJEJ, jajjamensan!

Godmorgon!

Sitter och äter frukost samtidigt som jag leter efter något spännande recept. Det är nämligen jag och Martin som ska laga middag idag! Om tjugo minuter ska jag gå till bussen för att vara hurtig och gå på afropowerdance! Efter det ska jag jobba och sen blir det att åka och hoppa på Martin om han inte har vaknat än.

Om ni har något tips på något gott och inte allt för komplicerat recept så får ni gärna säga till!

Lyckad kväll!

Det första som händer när man går utanför dörren är att det börjar snöa! Först kände jag enbart något blött i ansiktet tänkte för mig själv att jag skulle gå tillbaka för att hämta ett paraply men upptäckte sedan att det snöade! Nog för att det enbart är oktober men snö har en viss charm över sig!

Det blev i alla fall en riktigt lyckad kväll, träffade Lollo på navet och gick sedan till O'learys där vi träffade de andra. Det blev dock inte alla som förväntades utan det blev jag, Lollo, Ricky, Tjernberg, Davve, Alex och Julia. Jag, Lollo, Ricky och Julia hade en bana och det var jag och Julia som kämpade om tredje och fjärde platserna, haha! Vi bowlade, pratade, skrattade, drack lite och hade det jätte trevligt! Även fast man kanske inte fick världens bästa resultat men fick två strikes sammanlagt varav jag avslutade med en!

Jag har precis fikat en macka och känner att ögonlocken börjar bli riktigt tunga. Ska nog gå och göra mig redo för sängen. Morgondagens planer involverar träning, jobb, birsta, promenad, laga middag och kanske något annat roligt!

Sweet Dreams!


Bowling

Det blev bowling i alla fall med Lollo, Davve, Tjernis, Ricky, Alex, Riise och Jonte. Jag hoppas det inte går alltför dåligt bara så man slipper skämma ut sig, haha. Det blir faktiskt bara den fjärde gången jag bowlar... Ska titta på det jag hinner av Idol innan jag beger mig. Hoppas på en lyckad kväll men som jag alltid brukar säga, det blir vad man gör det till!

Fredag 23/10-09

WOHO, nu är det lov! På det ska det hända många roliga saker men vad får ni veta för var dag som kommer. Idag har det varit halloween fest på skolan, måste säga att jag älskar alla lärare på skolan. De hade klätt ut sig riktigt bra! Hade boxning på idrotten, hur kul som helst! Är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att göra på fritiden men vart finns tiden? Annars har det inte hänt allt för mycket idag på skolan.

Jag har köpt biljetter till Twilight+New Moon nu, Martin och jag ska gå på det den 19 november! Det ska verkligen bli jätte roligt, längtar tills man får se New Moon, har stora förhoppningar på den!


Vill även köpa In Flames biljetterna men måste vänta tills jag får lönen, d.v.s. på måndag.

Ikväll var det tänkt att vi ska bowla men det verkar som att det blir en hel del pengar. Trodde det skulle bli billigare därför överväger jag att stanna hemma och ha en myskväll framför Idol. Det är trots allt rock kväll och det ska bli riktigt intressant! Har blivit lite av en Idol nörd men det är sådant man får ta! Får se vad som händer!

Min svarta klänning
som jag beställde från Nelly har också kommit, dock till pappa... men förhoppningsvis har jag den i handen på söndag!

Ingen träning idag

Idag hinner jag inte ens träna  ikväll p.g.a. den här jäkla filosofi uppsatsen. Jag måste ta hela kvällen till att skriva den för att hinna skicka in den innan tolv... Inte roligt! Har lång idag också, först en lång engelska lektion, lunch, psykologi, naturkunskap där vi kanske får tillbaka provet vi skrev förra veckan och sista lektionen är samhälle. Torsdag är den drygaste dagen i veckan, det känns så tungt att ha tre lektioner efter lunch, man blir så trött!

Jag har hittat en annan balklänning nu, ska försöka mäta vilken storlek jag ska ha sen blir det att köpa den. Jag lägger upp en bild på den när jag har köpt den så att jag vet att det är säkert att jag får den. Har även hittat en annan klänning som jag också vill ha... men vet inte hur jag ska göra. Har nyss köpt en klänning! Vi får se hur mycket pengar jag har och sådant efter mina inköp!

Men nu ska jag springa till engelskan!

Pluggdag...

Idag har jag skrivit två prov, gick väl sisådär. Siktar högt och tror inte jag får MVG vilket gör att man är väl lite missnöjd men men... har även en filosofi uppsats som ska in imorgon men kan inte direkt påstå att det går bra att skriva den. Tror till och med att jag måste hoppa över träningen imorgon p.g.a. att jag måste skriva klart den.. Höh hata.

Ville bara berätta det för nu ska jag göra mig redo för sängen, Sweet Dreams.

Med Johanna.

Är hos Johanna just nu, har nyss pratat med pappa för att höra hur det är med han och fråga om han har fått hem mina paket men icke... De borde komma den här veckan, båda två! Just nu pratar hon med pappa så jag passar på att blogga lite.

Hade det riktigt mys med Martin när vi kom hem till honom. Kommer kännas tomt att inte ha honom bredvid sig när man ska sova men men... det är mysigt att sova hos Johanna också. Med detta förstår ni nog att jag ska sova här. Jag mötte henne efter jobbet som det var sagt, vi gick hem till henne men tog ett stopp på Ica Bergsgatan också. Vi inhandlade kex och ost, ostkrokar och chokladbollar, vilken blandning, haha! Vi har tittat på tv och gottat oss sen har jag även kollat igenom min uppsats och skickat iväg den, bara två prov imorgon som inväntas...! Kanske borde kolla lite på den men orkar inte...

Nu låter det som de ska lägga på snart så ska avrunda. Sweet Dreams.

Tisdag 20/10-09

Sitter på skolan, som vanligt. Det är kort dag idag, slutar kvart över tre. Martin slutar samtidigt så ska åka hem med honom. Idag har vi varit på Mitt Universitetet på förläsningar vilket inte var lika intressant som jag hade förväntat mig. Roligt med lite omväxling från våra lektioner i alla fall.

Ikväll ska jag vara med Johanna, ska möta henne efter jobbet och ska vi antingen gå på någon promenad, sola eller något annat roligt.

Nu ska jag gå till min sista lektion.

Måndag 19/10-09

Beställde en ny klänning idag! Hur fin som helst!
Eller?


Måndag 19/10-09

Sitter på skolan och pratar just nu med Hanna och Elin om födelsedagspresenter och dylikt. Rätt fokuserat på pojkvänners presenter, det problemet har inte jag, han är inte så svår att köpa till. Ser framemot att ge honom hans julklapp!!! Det ska bli en riktigt rolig upplevelse!

Igår åkte jag till Birsta med Pernilla K, Kjell och Lucas. Vi var mestadels på Arken där jag gick runt med Lucas och tittade på alla djur som fanns där. Det var riktigt roligt faktiskt, Lucas är så söt!

Efteråt åkte jag och jobbade sedan åkte jag till Lollo. Åt först middag med dem, kött och potatisgratäng, Yummie! Sedan satte vi oss och försökte räkna matte men det det gick inge vidare och det slutade med att vi satte oss och snackas skit.

Åkte hem till Martin vid nio och lade mig och tittade på 90210, det var meningen att han skulle ha spelat klart till tio men det drog ut på tiden så klockan hann till och med bli tolv... Men men, skriver mer sen!

Söndag 18/10-09

Håller på att göra mig iordning nu för dagen. Ska först hälsa på Pernilla K en sväng innan jag beger mig in till stan och ska jobba. Efter det ska jag köpa mig någon middag eller hur jag gör innan jag åker till Lollo där vi ska ha pluggkväll med de som kommer d.v.s. Känns som att man måste räkna lite matte innan provet på onsdag!

Igår kväll gick jag till Ica en sväng och köpte gotta, gick en omväg tillbaka för det var så himla härligt ute. Det var meningen att jag skulle hälsa på Pernilla K då men Lukas skulle lägga sig så det blir idag istället. Under kvällen blev det 90210 avsnitt, har inte sett andra säsongen så nördade det igår och imorse. Var hos Martin men han har Davve här så han blir osocial så då nördade jag dator, för omväxlingens skull.

Men nu ska jag fortsätta, CIAO


Lördag 17/10-09

Tyvärr blev det en förlust idag... 3-4. Det blev massa strul med uppskrivna spelare i vårt lag vilket resulterade i att vi fick 4 utvisningar plus att vi fick en för att vi var för många på plan. Det var rätt struligt också men det var roligt att spela i alla fall. Bra kämpat tjejer!

Match idag!

Jag har nyss ätit en rejäl frukost, (fiber)havregrynsgröt (och skrivit en inlägg om igår men kom på att man kanske ska skriva och peppa införmatchen)! Det gäller att ladda upp för idag är det match! Vi ska samlas på Skönsberg kvart över elva och matchen börjar halv ett. Njutånger, ni ska få riktigt med spö och jag hoppas alla peppar nu! FÖR DET GÖR JAG!!!!! NU SKA VI TA OCH VINNA!

Lördag 17/10-09

Det var en mysig och trevlig kväll igår, var som sagt på Alnö med Sandra och Lollo, och Sandras hund Paige! Hade aldrig träffat Sandra förut men hon var en riktigt rolig och trevlig tjej! Vi tittade först på Idol men Lollo tröttnade så vi tittade på The uninvited istället, Lollo hade sagt att den var jätte läskig men eftersom jag inte blir rädd för skräckfilmer var den inte direkt skrämmande men själva filmen var bra ändå, riktigt bra vändning på slutet måste jag säga! Den här filmen borde ni faktiskt se! Efter filmen åkte jag hem till Martin och lade mig och sov, själv kom inte han hem fören 4 men jag sov så gott ändå.

Riktigt bra film! SE DEN!

Fredag 16/10-09

Sitter på skolan, har nyss haft möte med Klas och Elin såklart och pratat om projektarbetet. Nu ska vi verkligen försöka komma igång, från och med på tisdag! Vill verkligen att det ska bli bra.

Hade badminton på idrotten idag men nästa vecka ska vi ha boxning! Hur kul som helst! Tydligen ska vi ha en tränare som har varit med i EM.. VM.. ja sådana saker! Det ser jag verkligen framemot!

Nya övningar på träningen igår, var lite slött från början men det blev bättre tempo senare. Skulle som sagt varit med Johanna efteråt men hon var så trött så vi bestämde att vi ska ta det nästa vecka istället.

Ikväll blir det Idol och gotta med Elin, Lollo och Sandra. Sandra har även en hund, ME LIKE!!!


Torsdag 15/10-09

Nu sitter jag på skolan och ska ha psykolgi. Ska fortsätta på min uppsats om Fight Club. Filmen var väldigt bra gjord men det var väl ingen film som man skulle se igen eller tipsa till någon.

Igår träffade jag Pernilla, vi gick och lämnade nycklarna till rummet och sedan följde hon med mig på jobbet. Efteråt mötte vi Johanna efter hennes jobb, Pernilla skulle vara med henne ikväll så de följde mig till bussen när vi har mött henne. Jag åkte då hem till Martin och pluggade hela kvällen eftersom vi har prov idag. Käkade även glass och tog en varm skön dusch efter mitt plugg för att lugna ner mig.

Idag går jag till halv fem sedan ska jag ta något att äta innan det blir innebandyträning på Höglunda kvart i sex. Efteråt ska jag vara med Johanna som kommer och möter mig efter träningen.

Nu ska jag sätta igång med uppsatsen.

~ ~ ~

If I told you that I was scared, would you hold me?

Tisdag 13/10-09

Nu sitter jag hos Lollo och pluggar med henne och Bella. Vi har pluggat i flera timmar och nu och orkar jag inge mer. Är så trött i huvudet och har ont i det också! Har inte ens hunnit sammanfattat hela kapitlet... ska fortsätta med det imorgon, har trots allt prov på torsdag!

Jag åkte alltså hem till Lollo efter skolan, vi var och handlade en present med Bella först, handlade lite mat till middagen vi lagade. Tacos för hela slanten blev det och man blev riktigt rund om magen! Gott var det. Sedan har vi alltså varit flitiga hela kvällen men nu är det slut med det. Jag tänker i alla fall göra mig iordning och lägga mig, ett måste för min huvudvärk.

Åååh, vet vad jag ska köpa för skor denna månad också! Vill bara ha lönen!

Nu sängen, Sweet Dreams!


Mmmm... mumma!

5 månader!



5 månader med älsklingen idag!
Gav honom en röd blomma i en skest
för att visa hur mycket jag tycker om honom
och hur bra jag har det med honom.

Måndag 12/10-09

Sitter på skolan just nu, har rättskunskap och går igenom några problemuppgifter vi har gjort. Det är faktiskt en intressant kurs vilket gör att man inte behöver pina sig igenom kursen.

Idag ska jag skicka tillbaka klänningen som jag egentligen skulle göra i fredags men hann inte... Så det blir av idag istället. Ett besök på ungdomsmottagningen ska också göras, detta efter denna lektion.

Ikväll har jag även träning på Alnö! Liten hall men ska bli roligt ändå. Synd att den är så sent bara... Ska upp till Martin en sväng efter skolan och innan träningen också.

Nu ska jag vara effektiv på lektionen!

Good news!

Ooooh, jag ska heller inte bli Gnarps bo! Tummen upp för den!

Söndag 11/10-09

Godkväll!

Just nu är jag hos Martin, som vanligt. Kom hit för inte så länge sen och ska strax dra igång med pluggandet men det känns så tråkigt plus att jag har huvudvärk, inte direkt ovanligt nu för tiden! Men plugget måste göras så man får väl härda ut...

Vi förlorade matchen med 3-1, spelade rätt bra men vi fick aldrig in bollen i mål och andra småsaker. Det var riktigt roligt att spela match igen i alla fall! Har även fått i mig lite tårta idag när vi var i Gnarp och firade min lillebror som fyllde år i veckan. Han blev nöjd över presenterna och det var roligt att träffa alla... i alla fall nästan alla... Kanske ska ner och hälsa på mormor och morfar under höstlovet eller någon helg efter också som det ser ut nu. Ska bli riktigt roligt!

Jag har även hunnit med att jobba, nog för att det inte tar så lång tid men det är gjort i alla fall.

Men nu blir det plugg, kanske slänger in ett inlägg senare innan jag somnar in.

Dakota Skye!

Madeleines och Isabelles betyg:
Skala 1-5.
4

Godnatt!

Nu är jag hos Bella, hon pratar just nu med Berre så då passar jag på att skriva lite kort innan vi ska sova.

Jag kom hit till henne ungefär vid halv åtta - kvart i åtta, vi satt vid datorn lite grann och laddade hem en film som vi sedan tittade på, Dakota Skye. Den var faktiskt bra, rooomantiskt! Vi har även gottat i oss men det hör till lördagskvällar!

Imorgon ska vi upp tidigt och spela match, jag hoppas ni håller tummarna för oss! 07.00 ska vi upp imorgon! Hurtiga oss!

Men nu ska vi gå och borsta tänderna och sen blir det sängen.
Godnatt!

Lördag 10/10

Goddag alla!
Just nu sitter jag hos Martin och är riktigt duktig. Jag har faktiskt pluggat rätt mycket idag och det är lördag! Jag har kommit någon sida fram på matten men självfallet fastnar man hela tiden för att det är så himla komplicerat... Jag har även gjort geografi frågorna, har en kvar sedan ska jag skicka in dem. Jag har även sökt två extra jobb, har redan ett I know, men det skadar inte med mer pengar i och med att det kommer vara så mycket utgifter med studenten. Så ca två arbetspass till i veckan borde man orka med! Hoppas på att man får ett av dem i alla fall men man vet ju aldrig.

Ikväll ska jag vara med Bella, ska åka till henne senare i och med att hon jobbar nu. Beroende på hur sent det blir maten och sådant så får man se när det bär iväg. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt.

Igår var jag först med Ante och tittade på Idol, tjockade i och chips och var allmänt galen, like always! Man har alltid lika roligt med min prins! Efteråt gick jag ner till stan och mötte upp med Martin och de andra. Gick runt i stan, träffade på lite folk, hamnade på BK och sedan bar det iväg på Max. Fick även skjuts av Jonnas mamma hem vilket var mycket uppskattat. Hela kvällen blev en succé, blev lite trött på slutet men det var riktigt roligt. Speciellt med Ante.

Men nu ska jag försöka plugga lite till och se hur det går för min pudding!

Huvudvärk

Nu blir det inget positivt inlägg för jag har så himla ont i huvudet och har haft det sen i måndags nu! Fy fan vad jobbigt det är..! Hade tänkt att plugga ikväll också men huvudet stoppar det... har en engelska uppgift som ska in imorgon men det lär ju inte bli av. Jag som är studiemotiverad och siktar högt men det går inte så bra när man har sådan huvudvärk...

Nej nu ska jag ta en extremt tidig kväll och gå och lägga mig. Förhoppningsvis har huvudvärken lättat på sig imorgon efter som en lång skoldag, jobb, städning och träning väntar...

Sweet Dreams.

Sängdags

Nu ska jag snart gå och lägga mig, rätt sent för att vara mig, men tänkte slänga in ett blogginlägg innan.

Idag har jag först sålt fika på Vibacke för att tjäna in lite pengar till laget. Lite kunder men trevligt att umgås med lagkamraterna. Efteråt åkte jag in till stan och mamma och Terese kom in. Vi packade iordning allt men det var mer saker än mamma hade räknat med så hon fick inte med sig allt. En del kläder hamnade även hos Martin och vi hann med ett Sibylla besök, förstår inte hur mätt man kan bli på så lite, nu börjar till och med jag bli lite skeptisk! Blev mätt på en halv 45 g hamburgare?! Självklart åt jag mer just för att det var så lite men blev verkligen mätt efter så lite!

I alla fall så åkte jag upp till Martin en sväng innan det bar av till träningen. Först gick det inte så bra men det vände och gick faktiskt riktigt bra på slutet. Det var roligt att vi fick igång ett riktigt spel.

Jag har även hittat en klänning, som jag vill ska bli min balklänning! Dock finns den inte i min storlek men funderar på att köpa den och försöka sy in den hos en skräddare... Aja, jag upplyser om hur det blir!

Men nu ska jag verkligen sova, Sweet Dreams!

Det här är för din skull Johanna, hoppas du blir nöjd syster!

Detta gör jag enbart för att göra min syster glad, hon tycket nämligen att jag borde börja blogga igen nu när jag har fått tillbaka min dator. Tanken har faktiskt slagit mig men har inte tagit mig orken att blogga... men nu blir det av, Johannas förtjänst!

Jag ska börja med att berätta den största nyheten, jag ska officiellt bli Gnarps bo! Deprimerande! Eller ja, kanske inte ens Gnarp utan det finns en möjlighet att det blir ute i skogen bortanför Bergsjö, d.v.s. ÄNNU LÄNGRE bort än Gnarp och ÄNNU MINDRE, herregud säger jag bara! Jag som alltid får rätta alla för att de tror att jag har bott i Gnarp men jag har aldrig gjort det, nu kan jag inte göra det längre för att man ska bli Gnarps bo, bondbyn...

Än så länge har det varit en riktigt lyckad helg, igår hade vi först fest på spat där det först var tänkt att det skulle bli en NV3 och SP3 fest men det kom lite annat folk också vilket blev riktigt lyckat faktiskt. Sedan drog vi till Lyset och kan säga att vi praktiskt taget bodde på dansgolvet. Riktigt lyckad kväll måste jag säga!

Idag har jag varit duktig och jobbat, städat undan i spat, umgåts med Martin och sedan åkte jag och mötte upp Johanna. Vi åt pizza, gjorde ett besök på Hemköp och köpte gotta och gick sedan hem till henne. Riktigt bra timeing hade vi också för det började nämligen spöregna när vi kom in till henne! Ibland har man turen med sig. I alla fall så tittade vi på tv, tittade efter kläder, åt det vi hade köpt, hon klippte topparna på mitt hår sen åkte jag hem och sitter nu hemma hos Martin. Snart ska man besöka John Blund, han är efterlängtad, kan jag lova!

Kan lika gärna tacka för mig och säga godnatt och förhoppningsvis blir detta inte en engångsförteelse! Sweet Dreams.

RSS 2.0