Hela livet är ett mysterium

Förstår mig inte på den här perioden. Jag är fortfarande inne i den här perioden där jag inte orkar göra någonting, jag är väldigt lättirriterad, jag orkar knappt vara social och jag vill gå och lägga mig klockan sex på kvällen. Detta enda som verkligen kan ta bort de här känslorna är träning. När jag tränar, både innebandy och gymmar koncentrerar man sig på träningen, man tar i så mycket man kan, man koncenterar sig på tekniken... Det är så himla skönt att ta bort tankarna från allt. Varför jag känner så här är fortfarande ett mysterium, det är egentligen inget speciellt som har hänt, det är som vanligt... Jag hoppas verkligen jag kommer ur det snart, det är ingen härlig period.

Tänker tillbaka på hur allt var förut, vilka personer som funnits i mitt liv då som spelade stor roll just då, personer som man trodde skulle finnas där under en längre tid, men det finns även personer som har kommit tillbaka till mitt liv och även personer som har tillkommit. Det känns underligt att tänka på det viset, en del är positivt, en del är negativt och en del vet man inte ens vad det är.

Kort och gott, hela livet är ett mysterium.

Vinst

Äntligen vinner vi! Vår första vinst denna säsong och det känns så himla bra! Idag spelade vi bra och det var en spännande match. Jag själv gjorde ett mål och fick en utvisning. Första vinsten för den här säsongen och första målet! Känns väldigt bra måste jag säga!

Härlig dag!

Guud vilken härlig dag, den kunde inte ha blivit bättre. Jag går till Lucas och stannar kvar hos dem ungefär 40 minuter. Han skulle titta på något tv program. Vi går ner till Mr E där vi upptäcker vi kort och gott att vi måste gå och köpa saffran. Lucas orkade inte gå någonstans så Mr E och Lucas satte på Scooby Doo medan jag tog en spring tur till Ica och då sprang jag verkligen, lite träning mitt i allt liksom, haha. När saffran var köpt och började vi baka för fullt. Ewa kom även hem så hon var med och i köket men hon bakade kakor. Lucas var med och bakade med henne också. Medan vår deg jäste spelade vi lite spel och fortsatte sedan med utformandet av bullar. Medan jag lade i dem i ugnen och donade så var Mr E med Lucas. Sedan blev det middag och sedan blev det lussebullsfika med fia med knuff, Ewa vann. Sedan promenerade vi upp med Lucas.

Det var dagen och den var som sagt hur bra som helst, det var så roligt att vara barnvakt till Lucas, baka och spela spel. Hur mysigt som helst, en helt underbar dag! Synd bara att man inte har någon kamera... men men, som sagt. Den står på önskelistan!


Lussebulls bak idag

Idag ska jag baka lussebullar med Mr E och Lucas. Jag ska vara barnvakt mellan 13.30 och 19.30 och till en början ska vi gå hit och baka lite lussebullar. Lucas såg verkligen framemot det så jag hoppas det blir roligt!

Igår var jag först med Terese. Jag mötte henne på stan och vi gick runt där och tittade lite i affärer. Köpte även ett par skor, hur snygga som helst! Kan tyvärr inte visa dem eftersom jag inte har någon kamera...  Aja, när klockan blev halv åtta träffade vi Johanna utanför hennes jobb, Mathias hämtade upp oss, vi for till Ica Maxi en snabbis, hämtade hunden Sasha som Johanna skulle vara hundvakt åt, åkte hem till Johanna och Mathias, åt lite pizza och sen gick vi till Coop då jag skulle handla lite ingredienser till baket idag! Gick en längre promenad med Sasha och sedan spelade vi Mario Kart resten av kvällen.

Jag har även min älskade Nokia 3310! Det är ovant att ha den men snart så sitter det!

Denna bild har inte jag tagit utan kommer från internet.


Snart träning

Snart är det träning, ska sticka till bussen om ungefär en halvtimme. För omväxlingens skull hann jag åka och äta något imellan skolan och träningen vilket är första gången. Annars brukar jag ta något att äta på stan men det känns inte bra för plånboken!

Dagen började med ett engelska test, Use of English, fick hela 14 rätt av ungefär 50! Haha, är man inte duktig? Nej inte direkt, engelska ord är inte min starka sida så det gick åt helvete. Vi ska göra en fördjupning på psykologin också. Det ska verkligen bli jätte roligt för jag, Camilla och Elin ska göra en film. Jag och Camilla och några andra gjorde en film första året som handlade om Jehovas Vittnen, det var verkligen hur bra som helst! Haha, fick även MVG på den, så bra var den! Ska visa Mr. E. den nu!

Dagens Lollo

Höll nästan på att glömma bort att skriva in Dagens Lollo, haha!

Lollo glömde sin mobil hemma hos sig så hennes mamma skulle komma in med den till skolan senare under dagen. Hennes mamma ringde till min mobil för att få tag i Lollo men jag var inte med henne just då så jag skulle ge henne telefonen och be henne ringa hennes mamma när jag träffade henne. Någon minut senare kom hon in i klassrummet:

Jag: Lollo, din mamma har ringt, du ska ringa henne.
Lollo tar emot telefonen och sätter den mot örat: "Hallå?"

Haha, hon är då allt för charmig!

Dags för sängen

Jag försökte mig verkligen på matten men jag fattar verkligen ingenting, det är helt omöjligt. Hata logaritmer och hela den där skiten.

Jag har i alla fall haft en lyckad dag idag! Det var riktigt mysigt att gå på birsta med Pernilla, det blev även en det shopping som jag sa. jag köpte ett par svarta jeansleggins, en vit mössa, en grå kofta och sedan köpte jag tre överraskningar till Martin men han vet inte vad än. Han ska få dem senare när han har blivit färdig med sitt!

Det blev som vi hade bestämt, att vi käkade pizza med Johanna och det var riktigt gott! Efteråt var jag duktig och jobbade men det gick snabbt så kom till Mr. E. tidigare än tänkt, det tycker vi om! Måste även snåla nu fram till Stockholm så jag har något att röra mig på där, men det klarar jag nog... eller?

Aja nu blir det att lägga sig, är sjukt trött! Sweet Dreams.

Ballerina Pepparkaka

Idag har jag invigit Ballerina Pepparkaka! Det är många som har sagt att de är jätte goda och de hade så rätt! Det är verkligen något jag rekommenderar!



Nu ska jag bara vänta på Pernilla sen beger vi oss till Birsta. Fick all min lön idag också så nu har jag pengar. Fast jag måste spara till Stockholm också men lite kan man nog shoppa!


Godmorgon alla glada

Idag är det en ny dag. Den började med elevrådsmöte sedan fortsatte man till luciamötet. Möten hela dagen! Vad ansvarsfull man känner sig. Nu sitter jag och skriver på mitt träningsprogram till idrotten men det går inte så bra, det är så svårt att förklara allt.

Efter skolan ska jag ut till Birsta med Pernilla. Vi ska kolla runt lite och shoppa såklart! Har en del saker jag vill titta på men får informera ikväll vad det blev för inköp! Efter shoppingen ska vi möta upp med Johanna och ta en pizza! Mumma! Sen blir det jobb och sen hem till Mr. E. Det är en fullspäckad dag med andra ord där pengarna som man får idag kommer försvinna på en gång!

Detta kort är taget de 26 oktober, inte ens nu vaknar vi upp till denna kyla...

(Det är inte jag som har tagit kortet)

Godnatt

Nu är det slut pluggat för min del men jag vet inte ens om jag har gjort rätt?! Det känns ju bra menar jag... Aja, får fråga min lärare hur jag egentligen ska göra. Det var en rolig kväll i alla fall trots att det är urtråkigt med själva pluggandet. Men man kan nog räkna ut med lilltån att det inte bara blir plugg när man är några tjejer! Haha, aja, nu ska jag ringa Martin sen blir det sängen! Godnatt på er!

Pluggkväll

Nu är jag hos Lollo och vi har en pluggkväll här. Det är jag, Lollo, Camilla och Elin som är här och skriver på våra rapporter. Det var meningen att vi skulle vara fler men det är skönt på sitt vis att man inte är så många. Det blir mer gjort då. Jag följde med Lollo hem efter skolan och då lagade vi tacos och åt, hur gott som helst! Älskar tacos! Sedan kom Camilla och Elin. Vi hade även kommit överens om att alla skulle ta med en sak var att äta på under kvällen, Lollo köpte riskakor, Elin och jag ostkrokar och Camilla en smarrig kladdkaka med smälta hallon! Men nu ska jag fortsätta med min rapport, jag har rätt mycket kvar...

Dagens Lollo

Måste ta en dagens Lollo, för gamla tiders skull.

Lollo: "Du blev väl inte sur?"
Jag: "Nej hon skriver regn, rusk och blää, så det är därför"
Lollo: "Sa du att hon skrev ledsen, blöt, Kobleja?!"

Haha, hon är då för söt dövörat!

Jag kom på att jag skulle ha lagt upp en bild på Lollo men jag hade ingen. Då sa Lollo att jag skulle söka på Lollo på google, detta blev resultatet:

Detta är Lollo:


Ekonomi möte

Jag sitter på skolan och har precis haft ekonomi möte. Det var meningen att hela ekonomigruppen skulle diskutera detaljer kring julskyltningen men det var enbart Emilia och jag här. Ena personen var på halkbanan och Lousie som hade bokat mötet och gått runt och påminnt alla om det försov sig. Ringde till henne halv nio:

Jag: "Vart är du?"
Lollo: "Hemma...?"
Jag: "Du vet att det är meningen att du ska vara här nu va?"
Lollo: "Faaan...."

Haha, smartskafftet!

Jag har även fått ett mail idag om att jag har ett paket på DHL Service Statoil I GRANLO?! Varför i hela fridens namn får jag ett paket till Granlo? Skumt... men men det är väl bara att pallra sig dit någon dag.

Kvällsfika med te

Nu har jag kommit tillbaka efter träningen och ska ta en kopp te och bara ta det lugnt. Det var inte direkt något supertempo på träningen men det var någon ny övning också vilket gör att tempot sänks en aning. På slutet fick vi i alla fall spela Värsta Cupen, tredje gången vi har fått göra det nu! Två vunna matcher och en oavgjord. GO GEEKS! Nej nu blir det fika och sen sängen, Godnatt.

Städning istället för plugg

Trots att jag har så mycket plugg har jag fortfarande inte satt mig ner och tagit tag i det än... Jag slutade skolan tjugo över ett, nu rär klockan över fyra och jag har inte gjort ett piss ännu... Kanske borde ta tag i det?

Jag har i alla fall varit duktig för jag har städat hela rummet och tro mig det var inte så fint, haha. Kläder överallt. Nu är det i alla fall tomt på golvet, nybäddat i sängen och damsugit och dammat lite. Nu när jag har städat allt och har ingenting annat än plugga att göra är det väl bara att sätta igång..

Vilken gentleman!

När jag satt på bussen förut så var det en ung kille som reste sig upp för att en gammal man skulle få sitta i och med att det var fullt på bussen. Då kommer det en dam bakom honom och rycker honom i armen, "Vad roligt det är att se en gentleman!" och så log hon jätte mycket! Hon var så söt! Han svarade "Aaa,  lugnt". Haha, lite roligt svar faktiskt.

Plugg hela veckan lång

Den här veckan kommer bestå av hur mycket plugg  som helst.
  • Mattehemprov.
  • Psykologiuppsats
  • Filosofi debatt artikel
  • Samhällsrapport, resultat och bakgrund ska vara klart.
Inte direkt en höjdar vecka. Någon som vill skriva en uppgift åt mig?

Konserten eller ja de kallade det musikal, den som var igår i alla fall och var faktiskt rätt bra. Hon sjunger med skolan så de sjöng kristna texter men de gjorde det bra och det var några soloartister som har en jätte bra röst. Jag var där och tittade med pappa, Lotta och Lottas mamma Monia. Efter musikalen tog jag det bara lugnt, Mr. E. och jag lagade lite mat, jag försökte plugga lite men det gick inte vidare bra sen tog jag en dusch och gick och lade mig.

Så här känns det just nu...

Konsert!

Idag ska jag på konsert! Min syster Pernilla är med i en kör och de ska ha konsert idag. Jag ska möta upp pappa på stan klockan ett ungefär och innan det ska jag jobba. Jag tänkte träna först också men det hinner jag dock inte. Jag tror att jag ska åka in med pappa till stan igen när han ska åka hem och träna lite.

Igår blev det en riktigt lyckad kväll, den också! Vi var som sagt och bowlade, det var jag Mr. E. Davve, Tjernis och jag på en bana och Ricky, hans kusin och hans kusin kompis på den andra banan. Jag kom tvåa på denna bana och spöade Davve. Haha, det tyckte han inte om. Efteråt gick vi till Ricky där han, Davve och Tjernis körde öl spel då de planerade att gå ut. Alla grabbar bastade sedan lite men jag hoppade över det. Sedan blev det en promenad hem till Mr. E.



Lördagskväll

Framtills nu har jag enbart tagit det lugnt, tittat på någon serie och ätit lite chips. Om en kvart ska jag iväg och bowla med Mr E och några flera så jag måste gå och göra mig klar innan vi beger oss. Efter bowlingen kanske vi ska gå till Ricky men det är ingenting som är bestämt ännu.

Förlust

Det blev tyvärr en förlust idag. Vi spelade bra vissa delar men blir lite besviken när vi inte ens kan grunderna. Men men, det är väl bara ta nya tag nästa helg. Då möter vi Timrå och hoppas verkligen att vi kan få en vinst i alla fall!

Igår kväll var det en jätte bra kväll. Jag åkte till Elin och var med henne och hennes storesyster Sofia. Vi satt och pratade i två timmar samtidigt som vi mumsade i oss ostkrokar. När klocken blev åtta så tittade vi på Idol. Blev förvånad över att Erik hängde lös men alla som är kvar är så himla bra! Någon måste åka.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer utan det får väl visa sig eftersom.

Match idag!

Idag har vi match mot Sundsvall IBF Ungdom och nu ska vi banne mig vinna också! Sitter och äter gröt och peppar med musik! KOM IGEN ALNÖ! Idag är det vår match och vi ska visa de vad vi kan!


Kamera

Jag har kommit på att jag vill ha en kamera. Jag har aldrig några bilder att lägga upp på bloggen och det är roligare att ha foton på allt man gör. Så jag vet vad jag kommer önska mig i julklapp, jag vet inte om jag kommer få det men jag tänker önska mig i alla fall! Något tips på en bra kamera som inte kostar allt för mycket?

FREDAG!

Äntligen är det fredag! Gud vad man har längtat till den här dagen! Det ska bli så himla skönt att inte behöva gå på några lektioner, bara ta det lugnt hela helgen och göra vad man vill. Kanske ta någon promenad på dagen eller bara titta på film vilket är precis vad jag ska göra ikväll med framförallt Elin! Har dock jätte mycket plugg men det får vänta för motivationen är fortfarande inte på topp. Skönt med helg i alla fall!

Det blev en riktigt mysig kväll igår. Edward Cullen var lika snygg som vanligt men i New Moon fanns det ännu mer att spana på, Jakob ser inte direkt dålig ut! Eftersom jag hade läst boken var filmen inte så himla bra, den var väl helt okej men som alla filmer som görs utifrån böcker, så klipper de bort väldigt mycket vilket gjorde att den inte blev lika bra. Den var alltså inte dålig men inte jätte bra heller.



Skelett tävling!

Jag har naturkunskaps lektion och just nu har vi en skelett tävling! Han har skrivit lappar som varje lag från dra och ska sedan sätta på ett skelett. Haha, rätt roligt faktiskt men vår klass är så pass smart så alla får rätt hela tiden!

Igår var jag med Pernilla. Vi gick på Ica, lagade mat och provade lite kläder. Riktigt roligt faktiskt! Jag hann dock inte vara där så länge då jag skulle hjälpa Mr E med en rapport. Pernilla och jag bestämde då att vi ska på Birsta på onsdag och sedan ta en pizza med Johanna efter hon har slutat jobba.

Ikväll blir det träning och sedan bio med Mr E. Kommer dock inte får någon sömn i natt så kommer vara helt slut imorgon, men men det är sådant man får ta. Lätt värt det när man får se både Twilight och New Moon efter varandra!

Lucas önskelista

Igår var jag och hälsade på Pernilla och Lucas. Spelade lite spel med honom, lagade mat och sedan skrev vi ner Lucas önskelista. Till att börja med är han en riktig fuskpelle! Han hittade på ett nytt spel där man skulle gissa vad som var på kortet men han använde sig mer av att säga "Jag tror att det är en sån" sen vände han på det och så var det rätt! Haha! Han sade sedan att man fick fuska på det där spelet så det gjorde inget, haha, charmtrollet! Sen skrev vi en önskelista till honom och han önskade sig rätt speciella saker som t.ex. låtsas godis som gick att äta varje dag som aldrig blev gammalt, en garderob så man kunde åka till alla land (man fick inte säga länder), en studsmattahoppgrej (ingen vanlig studsmatta), en kullerbytasittgrej, nya bilar föralltid (det var väldigt viktigt att skriva föralltid) och sådana saker. Haha, sötare barn får man leta efter!


Nokia 3310

Ååh, har funnit min gamla kärlek till Nokia 3310... VILL HA! Har tittat runt lite på internet och blir bara mer kär i dem ju mer jag ser dem. Sure, de är gamla, de har inga finesser, de är en tegelsten men de håller i alla fall oavsett vad man gör med den! Min förste telefon var en sådan och nu vill jag ha en sådan igen! Förhoppningsvis har jag en sådan igen!


Motiverad?

Nej det kan jag inte påstå, vet inte var motivationen har tagit vägen men borta är den. Fast det är egentligen inte bara motivationen som har försvunnit utan även lusten att göra saker. Elin och jag pratade om det där förut och det jag helst av allt vill göra hela veckan är att ha en stor godispåse och bara titta på lättsamma filmer. Jag orkar inte vara social men vill inte vara ensam. Jag orkar inte göra något men ändå blir jag uttråkad av att inte göra någonting. Förvirrande som satan är det. Jag hoppas verkligen det går över snart. Kanske är det vädret som gör det? Det är inte direkt uppiggande med det gråa och trista vädret...

Var är snön någonstans?

Det första man ser när man tittar ut är regn och rusk. Var tog all snö vägen? Jag vill att det ska snöa stora snöflingor, att det ska ligga ett snötäcke på marken och man ska kunna använda mössa och vantar. Gå ut med hunden i snöfallet, se hur hunden pulsar runt i snön. Se barnen springa runt och bygga snögubbar och kasta snöbollar. Komma in i värmen, ta en kopp varm choklad, mysa in sig i en filt tillsammas med en familjemedlem eller sin pojkvän/flickvän, tända några värmeljus och se på en bra film eller spela något sällskapsspel.




Körsbärspaj

Jag har aldrig ätit körsbärspaj och det är just det som Misters mamma lagar! Jag hörde precis hur klockan ringde så jag tror att det är dags att ta ut den. Hon själv hade heller inte ätit det någon gång så ska bli spännande och se hur det smakar lite senare!

Just nu sitter jag och pluggar. Bellebopp har blivit jätte sjuk så Emilia och jag ska ta hennes del av vår redovisning imorgon också. Jag hoppas du blir frisk snart gumman!

Klockan åtta slutar i alla fall Johanna och då ska vi till Ica Maxi då Johanna ska handla lite mat! Ica Maxi turerna med Johanna är alltid lyckade, speciellt när man poppar über bra musik påvägen dit och hem! Men nu ska jag fortsätta plugga!

Det har blivit en del bilder på mat nu men det är så tråkigt utan bilder.
Sen måste man ju visa hur gott allting ser ut, haha!

Gokart med systrarna

Som sagt var så var jag med Johanna igår kväll men även Pernilla kom förbi. Jag mötte henne utanför jobbet vid åtta men eftersom det regnade ute så tog vi bussen till henne. Pernilla kom till Johanna ungefär tio minuter efter att vi kom till Johanna. Vi spelade Gokart hela kvällen och åt massa gotta! Jag själv köpte cheez balls och hade nästan glömt hur pass goda de är! De måste köpas oftare! Det var i alla fall en lyckad kväll, hur roligt som helst! Jag sov även över där och följde med in till stan vid elva tiden då Johanna började jobba klockan tolv.

Jag gick och tränade på Ego efter att vi skildes åt där jag tränade mage och rygg. Känns alltid så bra när man har tränat mage, det här kommer låta dumt men man känner sig snyggare när man har gjort det! Haha, men men. Efter träningen gick jag och hämtade brev och ett paket i mitt gamla rum och gick sedan och jobbade. Men gissa vad det var som var i paketet??! MIN STUDENTKLÄNNING! Åååh kunde inte låta bli att prova den så provade den på jobbet, haha! Den är verkligen jätte fin och jag är hel nöjd! Nu är det bara att invänta balklänningen!

För er som inte har sett min studentklänning, här är den:


Paranormal activity

Vad tycker ni om filmen?


2,5 h träning!

Lång träning idag! Tränade från 10.00 till 12.30! Det var riktigt jobbigt men nödvändigt. Vi gick igenom väldigt mycket spel, anfallsmetoder och sådant. I och med att det är många som är nya för i år så behövdes det i och med att vi måste spela in oss med varandra. Det var i alla fall roligt.

Igår såg jag Paranormal Activity och jag blev riktigt besviken. Alla har sagt att den var jätte läskig och då tänker jag, då kanske det är en film som man i alla fall kan sitta spänd på i och med att jag aldrig blir rädd för rysare. Men den var så tydligt riggad så det var helt sjukt. Så himla tråkigt! Åt som sagt även sushi och jag förstår mig inte på alla som säger att det är jätte äckligt för det var det verkligen inte. Det var helt okej, dock inget man lägger ut så mycket pengar för men det var inge fel på det alls.

Ikväll ska jag i alla fall vara med Johanna. Jag ska möta upp henne efter jobbet sen ska vi lämna lite kläder åt Pernilla och sen kanske det blir en kladdkaka! Yummie!

Sushi

Ska iväg och äta sushi snart med Jokern ikväll. Har aldrig ätit det så det ska bli rätt spännande att äta det. Vad som händer efter det är inte riktigt besämt då planerna gick åt fanders i och med att man blev pank. Förhoppningsvis blir det en lyckad kväll men som sagt, det blir vad man gör det till!

Hade franska prov idag också, gick väl sådär men gjorde mitt bästa i alla fall. Annars har det inte hänt så mycket idag. Eller jo, tog faktiskt vaccin mot svininfluensan så nu är det bara att invänta på biverkningar... Om man får några d.v.s. men vad jag har hört så har de flesta fått. Slipper i alla fall få själva svin influensan!


6 månader

Idag är det 6 månader med älsklingen! Helt underbara månader och jag hoppas det blir många, många fler.


Fetto dag

Man har verkligen tjockat idag. Först äter man hamburgare till lunch, Åhlens var generösa idag! Sedan åt jag subway till middag. Tränar förhoppningsvis bort det i alla fall! Imorgon har jag franska prov, började plugga lite nu men är så trött så jag orkar ingenting. Måste även upp astidigt imorgon i och med att jag har idrott... ingenting man ser framemot!

Nu har jag betalat resan till och hem från Stockholm och är nu heeeelt pank! Lätt värt det men känns tärt i och med att det ska firas imorgon... som ni kan se på ett annat inlägg så är det 6 månader idag men det ska firas imorgon!

Nej nu måste jag sova, ögonlocken håller på att slå igen. Godnatt.

Pannacotta

Igår skulle jag egentligen ha varit och tittat på Elin och Jenny när de skulle gå modell och visa upp balklänningar men det var så lång tid i mellan och var jag var hungrig så jag jobbade och åkte sedan upp till Jokern. På kvällen var det även meningen att jag skulle hälsa på Pernilla K men de var och  handlade och skulle höra av sig när de kom hem men det gjorde de inte... Istället gick Jokern och jag till Ica, köpte pannacotta som vi gjorde iordning. Det blev dock lite misslyckat i och med att han blandade in bärblandningen i det andra. Jag hade aldrig ätit det förut men fyyy vad äckligt det var..! Han tycker dock att jag ska ge det en andra chans men vi får se hur det blir med det.

Har hål till 12, eller vi ska jobba med engelskan på valfri ort men fattar den inte så kan inte göra den. Om jag inte har skrivit det förut så har grundskolebesök hela veckan. Aja, får plugga och titta på Gossip Girl!


1 månad kvar

DET ÄR BARA EN MÅNAD KVAR TILLS MARTIN OCH JAG ÅKER TILL STOCKHOLM!
Boende är fixat, biljetter till konserten, nu väntar jag bara på pengar från mamma så att jag kan betala resan dit och hem! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!


Hurtig

Nu har jag äntligen kommit igång med all träning igen! Innan jag var sjuk var det dåligt med träning på Ego och sen var jag sjuk en och en halv vecka... Men nu äntligen har jag kommit igång! Det var tredje gången jag tränade denna vecka! Kände mig rätt duktig imorse när jag tränade då jag läste filosofi samtidigt som jag sprang på bandet! Inte illa!

Sitter på skolan nu, har hål till klockan tre. Har faktiskt nästan ingenting att plugga så jag ska nog ta och titta lite på Gossip Girl istället. Det ska jag nog göra!

Leeeedig

Idag har man varit ledig, INGA LEKTIONER! Dock har man en del att plugga ändå men fortfarande LEDIG! Åkte ner till Ego imorse och tränade. Träffade Sara nere vid navet så stannade och pratade med henne en stund innan jag gick vidare till gymmet. Det var skönt att träna men de höll på att fixa där i och med att de har fått nya maskiner. Bella kom dit lite senare men hann inte träna med henne då jag skulle till Elin. Var där och skulle plugga hela dagen men alltför mycket plugg blev det inte. Vi började med att fika och prata i två timmar innan vi satte igång. Höll då på i två timmar sen skulle jag åka därifrån men då blev det middag där istället. Stannade där till sex och mer plugg efter middagen blev det inte. Nu är jag hos Jokern och ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

Andra gången det har snöat nu också! Men lär smälta bort lika snabbt men mysigt är det! Längtar tills den ligger kvar och man får julklappshandla!!!


Ny vecka

Nu har en ny vecka startat och den började med en mycket tidig morgon. Åkte in till skolan till klockan åtta då min grupp skulle gå igenom geografin. Dock hann vi inte redovisa idag utan det blir inte fören nästa vecka... Sedan har jag hål hela dagen fram till klockan två då jag har franska support, har prov på fredag! Hur ska det gå?

Efter lunchen så gick jag till Swedbank med Malin och betalade min balklänning! Iiih, hoppas den passar! Nu sitter jag på skolan och ska sätta igång med att läsa 20 sidor filosofi... dryyyyygt men måste göras!

Ikväll ska jag även träna! ÄNTLIGEN! Det ska bli så himla skönt men i och med att jag inte är helt hundra frisk ska jag ta det lugnt, i alla fall försöka...

Nej nu ska jag sätta igång och läsa!

Goo Goo Dolls - Better Days

Jag har sagt till mig själv att jag inte ska lägga upp låttexter då jag
själv inte brukar orka läsa dem men den här texten är så ofantligt bra!
Har ni inte hört låten, lyssna på den! Lyssna på texten!


And you ask me what I want this year
And I try to make this kind and clear
Just the chance that maybe we'll find better days
Cause I don't need boxes wrapped in strings
And designer love and empty things
Just the chance that maybe we'll find better days

So take these words and sing out loud
Cause everyone is forgiven now
Cause tonight's the night the world begins again

I need someplace simple where we can live
And something only you can give
And that's faith and trust and peace while we're alive
And the one poor Child who saved this world
And there's ten million more who probably could
If we all just stopped and said a prayer for them

So take these words and sing out loud
Cause everyone is forgiven now
Cause tonight's the night the world begins again

I wish everyone was loved tonight
And somehow stop this endless fight
Just the chance that maybe we'll find better days

So take these words and sing out loud
Cause everyone is forgiven now
Cause tonight's the night the world begins again
Cause tonight's the night the world begins again

Sunday is ending

Nu har jag varit duktig och pluggat in geografin. Fick dock korta ner texten då det blev för mycket. Eftersom man enbart har ett antal minuter att prata och vi är flera stycken i gruppen som ska prata är det ganska viktigt att man inte pratar över tiden. Ska gå igenom det någon gång mer innan jag lägger ner men måste ta en paus. Har även annat plugg att göra, ska försöka få det gjort också men börjar bli trött så får se hur det blir.

Jag har myst med Jokern hela dagen, vi har tittat på filmer och bara slöat hela dagen! Riktigt skönt måste jag säga, brukar inte riktigt ha tålamod till att inte göra någonting men det är annat när det handlar om en viss person! Var även iväg och städade en sväng, träffade städerskan som städar spat som vi brukar vara på. Hon började mala på att folk har fester där och att det är så jobbigt att städa, haha! OPPPPS!

Men nu ska jag ta och få lite mer gjort i och med att, Sunday is ending!

Plugg

Då var det dags att sätta igång att plugga. Jag har filosofi läxa till på tisdag men det finns inget på skolsoft om vad jag ska göra så det blir lite svårt. Får ta och plugga in filosofin istället då vi ska ha redovisning imorgon. Det var tänkt att jag skulle åka ner och jobba men Jokern lånade busskortet och har nu tappat bort det, Grattis... Ja jobba måste jag i alla fall men frågan är när jag kommer ner dit. Ser inte direkt ut som promenad väder.

Igår var jag med Jokern, Elin och Andreas. De kom hit till vid sex tiden och tog med sig lite gotta. Vi umgicks bara till en början och började se Shindlers List efter ett par timmar. Jag har sett defn en gång innan men det var på skolan vilket gör att den inte var bra... Men det fick en ny chans nu och den var riktigt bra! Efter filmen åkte de hem och vi gick och lade oss.


Fira Lollo och Sanna

Igår fyllde Lollo år, grattis i efterskott! Vi firade dem på igår i stan. De hade en förfest för att sedan gå ut på krogen och det blev en helt otrolig kväll! Riktigt roligt var det! Hela kvällen bestod av musik, folk, dricka, spel, skratt och prat! Vi var på spat till ungefär tolv sen stack vi på BK och hade det jätte trevligt där. Träffade några gamla bekanta, dansade och hade det jätte trevligt! Helt klart en lyckad kväll!

Idag har jag varit på en promenad med Martins mamma och deras och Martins syster hund. Det duggar ute men det var mysigt att gå ändå. Nu tvättar vi för fullt och om någon timme ska jag åka till Skönsberg på träning. Jag ska inte vara med då jag inte vill riskera att bli sjuk igen men jag ska dit och titta.

Film med Martin

Ikväll blev det en mysig kväll med älsklingen. Först gick vi på en promenad med hans hund Vera. Det snöade fortfarande ute och det var så härligt! Gå runt i snön och känna snöflingor som smälter på kinden. Vi gick till Ica och hyrde en film som vi har tittat 2/3 av. Han skulle åka iväg och lämna datorn hos en kompis så vi ska titta klart på den när han kommer tillbaka. Det var skönt att komma ut i friska luften i alla fall och det känns att man börjar bli friskare. Det blir skola imorgon och förhoppningsvis orkar man med hela kvällen då det är stor partaj! Ser verkligen framemot det.

Det är den här filmen vi håller på att se i alla fall.
Den är faktiskt bra, än så länge!

Andra dagen

Då är man inne på andra dagen när man är hemma. Jag känner mig lite bättre nu i alla fall men fortfarande inte bra. Har ont i halsen, huvudet, feber. Febern verkar i alla fall ha avtagit en aning men inte helt... Eftersom jag har tittat på alla One Tree Hill avsnitt och 90210 blir det Gossip Girl idag. Guuud vilka dryga dagar... HATAR VERKLIGEN ATT VARA SJUK! Det blir ingen träning ikväll heller utan det blir väl en kväll framför tvn, igen!

Det är till och med snö ute, hur mysigt som helst ju! Det dåliga är väl att det antagligen inte kommer vara kvar längre än några timmar men det är fortfarande mysigt! Längtar lite smått tills det kommer riktigt med snö.


One Tree Hill

Eftersom jag var hemma från skolan idag för att jag är sjuk blev det massa One Tree Hill. Fick sova med älskling till elva då han började sent idag, vilket var hur mysigt som helst. Det enda jag har gjort hela dagen är att legat i sängen. Jag har inte haft ork till någonting alls, mer än att ta en snabb dusch på dagen. Nu har jag inga One Tree Hill avsnitt kvar att se på och inga 90210. Vad ska jag då göra?

Halv fem kom i alla fall Martin hem och då beställde vi pizza. Blev lite slöseri med pengar för mig som vanligt, åt kanske en tredje del av den... väldigt lite. Men men har fått i mig lite mat i alla fall. Det var tänkt att jag skulle träffa Johanna ikväll och äta pizza med henne men eftersom jag är sjuk sköt vi upp det. Men pizza blev det i alla fall.

Som jag känner mig nu kommer jag stanna hemma imorgon också. Känner mig inte alls pigg. Orkar inte göra någonting alls. Försökte ringa mamma igår också, inget svar. Hon svarar inte när man ringer längre, känns väldigt roligt.. neej... Men men, life goes on.

Nu ska jag gå och borsta tänderna så att jag slipper kliva upp något mer. Sweet Dreams.

Nya skor, igen!

Köpte tre par skor på Birsta igår. Tänkte att jag skulle passa på när jag ändå var på skopunkten! Betalade sammanlagt 750 kr för dem vilket inte är mycket för tre par skor. Paret från Nelly.com har även kommit! Så fyra par skor på en dag, inte illa!

Detta är två av paren jag köpte, det tredje hittade jag ingen bild på.

 


In Flames

Har t.o.m. glömt att berätta att jag har köpt biljetter till In Flames! Den 11 december på Hovet smäller det! Jag ska bjuda med Martin på det i julklapp, självklart vet han om det men det blir som en julklapp. Vi kommer antaligen stanna över natten också och julklappshandla dagen efter som även råkar vara vår 7 månaders dag. Bjuder på biljetter, resa tur och retur och hotell! Det ska bli riktigt riktigt roligt! In Flames är så sjukt bra och nu får man äntligen se dem live!!!


Sjuklingen ska till Birsta

Det var ännu kämpigare att kliva upp imorse. Ont i huvudet, ont i halsen och sen var det mycket stor chans att man hade feber. Men inte stannar man hemma för det utan man begav sig till skolan ändå med vetskapen att det är värst på morgonen! Elin och jag höll på med projektarbetet och nu har vi i alla fall gjort något. Sedan har vi haft två lektioner... Slutar kvart över tre idag sen ska jag och Bella på Birsta, här ska shoppas nya skor! Ska inhandla skor som jag ska ha på festen på fredag! Får se om man hittar något annat roligt.

Jag har betalt studentmössan idag också!
Ringde först och bytte storlek men fick prata engelska då han var finsk! Det är svårt att ställa om sig så snabbt från svenska till engelska... men det gick bra ändå!



Sjuk!

Då har man blivit sjuk, jippie! Har inte tränat en enda gång förra veckan förutom allt cykling, d.v.s. ingen innebandy! Sen när det blir måndag och man ska kunna träna blir man sjuk... Jag är inte jätte sjuk så ska dit och provträna men gissar på att det inte kommer gå så bra... Värt ett försök i alla fall.

Var och fikade med Bella, Mathilda och Emelie förut medan jag väntade på Martin. Drack en kopp te och hade det mysigt. Det blev även en del plugg gjort där.

Men nu ska jag packa i ordning och sticka!

Nya skor!

Har även beställt ett par nya skor, hela 135 kr! Haha, inte direkt en summa att diskutera tycker jag!

Here they are!

Första skoldagen efter lovet

Guuud vad icke pepp man var att gå till skolan idag. Det kändes faktiskt rätt tungt. Det var ingen support idag så jag slutade tjugo över ett! Rätt skönt men ska vänta på Martin ändå men har inte så mycket att göra. Har ringt om projektarbetet och sen ska jag till banken.

Åkte från Gnarp tio över åtta igår. När vi var där åt vi pappas jätte goda kycklinggryta, jag följde med Tomas till en kompis, spelade utslagspoker i mängder och avslutade kvällen med att hämta Tomas. Det var en riktigt trevlig vistelse! Det var tänkt att jag skulle jobba när jag kom tillbaka också men det behövdes inte för ingen hade varit där.

Hade tänkt betala studentmössan idag också men jag vill byta storlek på den innan men fick inte tag i dem. Jag får ta och betala imorgon helt enkelt och försöka få tag i dem då.

Nu ska jag försöka hitta något annat att roa mig med!

Middag hos pappa

Nu har det varit dålig uppdatering men har inte haft någon tid att blogga. Idag ska jag åka på middag hos pappa, han ska även firas då han fyllde år i torsdags! Grattis i efterskott! Måste ner till stan och köpa present snart också.

Igår var vi och firade Bella
, hon fyllde nämligen 18 igår så det blev middag på Bite Line, förfest på Södermalm/Sally Hill sen blev det krogen! Det blev en riktigt lyckad kväll och jag hoppas hon blev nöjd över kvällen.

Men nu ska jag göra mig iordning för att åka!

RSS 2.0