Naturgodis och en Bella!

Nu sitter jag hos Bella och vi skriver flitigt på våra tal. Eller ja, vi försöker vara flitiga! Vi käkar naturgodis och tjockar i oss cheeze chruches, MUMMA! Jag skulle gissa på att du blev sugen på det nu syster yster, eller har jag fel? I alla fall har det varit en lugn dag i alla fall, åkte in till åtta för att Malin skulle hjälpa mig med en uppgift, hade mentorstid och sedan hål till lunchen och även då var jag flitig och pluggade. Sedan  hade vi idrott, brännboll, och gissa vems lag som vann då? Mitt såklart! Bella var också i mitt lag, the best team liksom. Sedan hade vi matte men jag var klar så det blev Hemköp och annat jox. Sedan  en as seg lektion... uscha, fattar ingenting av det vi gör. Skit samma, as tråkigt att läsa det där kan jag tänka mig...

Bella och jag åkte hem till hennes mamma sen, med sällskap av Milla på bussen först då, hennes mamma fyllde år så det blev tårta och kaka. Massa mumma! Världens sötaste rottis hade de där också. Vill också ha en hund, kanske borde tjata lite mer på Matte och Johanna... tihi.

Men nu ska jag tjocka ännu, mer! CIAO!


Kvällsspringning

Igår tog jag en springtur i Granloholm, sprang ut över en åker, runt sjön och sedan till Pernilla K och co. Det var riktigt skönt att vara ute, en friskfläkt men fick ont  i halsen nästan på en gång. Jag har ju varit förkyld förut och den förkylningen har väl inte försvunnit helt antar jag... Blev hostig efteråt också.. inte bra och sen ska man springa vårruset senare ikväll. Kanske ingen höjdare för förkylningen men det är bara härda. Som sagt överraskade jag Pernilla K och co och hälsade på dem, det var ett tag sen jag var där men tittade bara förbi en snabbis nu. Pernilla K var dock och jobbade men de andra var där så satt och pratade lite med dem innan jag begav  mig hem till Martin igen.

Men nu ska jag försöka plugga lite när man ändå har hål i femtio minuter, CIAO!


Härligt söndag och en måndag med massa plugg...

Haha, jag försöker Johanna, jag kommer ihåg det ibland! Men nu är det snart sommarlov och då kommer jag bo ute i solen jätte mycket så då kommer det säkert inte bli så jätte mycket men jag ska försöka så gott jag kan!

Nu sitter jag och pluggar franska för fulla muggar, har sista provet idag i franska steg ett och jag hoppas det går bra. Har proppat i mig massa godis också, går mycket att plugga då! Men jag planerar att ta en springtur ikväll också så då gör det inget. Plus, minus, noll you know.

Igår lekte jag med Elin hela dagen. Vi lekte med hennes kusin Erik rätt mycket, han är verkligen jätte söt! Vi fångade in Elin och stängde in henne i ett fängelse, haha. Sedan åt vi riktig sommar middag, nämligen våfflor med glass, grädde och färska jordgubbar, och toppen på moset så åt vi det ute i solskenet! Gud så mysigt det var! Sedan kom dem och hämtade Erik men innan bjöds det på fika. Det blev en tidig kväll för Wifey och mig, vi var så sluta båda två. Men från min sida kan man inte räkna med annat då man partajade hela lördagen och jag vet inte hur mycket jag dansade, hur kul som helst var det i alla fall!

Men nu ska jag gå igenom det sista i franskan, CIAO!


RSS 2.0