Where the hell are you, when I need you?

While the time pass me by you go further away.
You think that you can do whatever you want.
But the truth is that you have responsibility for us.
You can't live your life without us; we are a part of you.
I can’t be strong all the time, I can’t make it alone.
I don’t want this anymore, WE don’t want this anymore.
So start think and be there for us, because we need it.



4-9

Idag lyckades man med en assist, ett mål och en utvisning. Allt på en match, heja mig! Bra spelat av alla, det var väldigt roligt!


Alnö IBK, peppa nu!


Match idag mot Söderhamn
Höglunda 15.30

Dagens Lollo

Lollo ska sänka volymen på TVn.
"Händer det någonting? OJ, den var fel håll"

Happy now bitch?

Det var en gång en flicka som var lite speciell. Det som utgjorde hennes specialitet var att hon fnittrade till precis allt, speciellt det hon själv sa. Hon älskade sina egna skämt och hade ett självförtroende som riktigt sken. Den här flickan gick på en mycket rolig skola med mycket roligt folk, hon gick bland eliten. Hon älskar att äta onyttigheter något som ingen klandrar henne för, jag menar vem älskar inte onyttigheter? Denna flicka älskar att partaja och är alltså en riktig partypingla. Gissa vem det är?

If I could turn back time... if I could change by past... I would.


Dagens Lollo

Lollo: Jag måste veta om Jesus var grundaren.
Emelie: Till Kristendomen?
Lollo: Ja men vissa säger att det är Messias.
Emelie & Julia i kör: Men Messias är Jesus.

This is my passion, this is my life.


Dagens Lollo

Bella och Lollo satt och snackade franska
Bella: Vi har ju franska läxa till imorgon också.
Lollo: Aa jag vet, jag har redan börjat med den. Jag håller på med WCet nu. (Hon menade CVet)

Only through the pain


Hel helg med Ante Plante

Hej hopp lingonkopp, nu sitter jag hemma hos Ante i stan. Det var tänkt att vi skulle plugga men ingen av oss orkar så nu uppdaterar jag bloggen medan han nördar sin dator medan vi väntar på att Signs ska komma hem så vi kan se den. Har varit med Ante hela helgen men vi har varit i Matfors tills nu, bortsett från att jag sov hemma i fredags men annars så.

Lite kortfattat vad jag har gjort i helgen:
På fredagen var det Calle, jag och Ante. Vi lagade först mat vilket tog as lång tid sedan tittade vi på Let's Dance. På kvällen åkte vi hemåt då Mathilda skulle sova över hos mig.

På lördagen klev vi upp och tränade på Ego, Spinning 2. Lollo var också med. Var med Mathilda ett tag, träffade även Emelie. Gick till kulturmagasinet och skulle plugga lite men det gick inte så bra. Klockan fem åkte jag, Ante och Mathilda till Matfors igen där vi tre, Emilia, David, Johan och Erika umgicks och drack lite. Riktigt kul hade jag trots att jag (och Emilia men hon drog vid tio) var ensam nykter, fick sig en del skratt. Mathilda och jag sov över där och idag åkte vi tillbaka till stan och då hamnade jag här.

Orkar inte skriva mer,
Pusshejssvejs!

Remindes me of the past

If I could find you now, things would get better
We could leave this town and run forever
Let your waves crash down on me and take me away
here's a piece of you that's here with me
It's everywhere I go, it's everything I see
 When I sleep, I dream and it gets me by
I can make believe that you're here tonight

 

Dagens Lollo

Elin: "Vad ska du göra ikväll då?"
Jag: "Jag ska ha filmkväll med Ante och Kalle, kanske några fler."
Elin börjar skämta: "Alltså det är så ute att vara med Ante och Kalle"
Jag: "You're so last week"
Lollo: "Vem ska vara med Kalle Anka?

Min fru och jag, lovers forever<3

Sitter på skolan, har lunch om 40 minuter och tills dess måste jag plugga, som vanligt trots att man inte har någon lektion. Andra dagen på skolan och man måste plugga som ett as. Men jag har det trevligt för jag sitter bredvid min vackra fru och min lover så klart. Man har alltid kul med dem, speciellt när Elin gör bort sig lite, haha. Ett års dag är det om ca tre månader!

Igår hade jag det riktigt trevligt hos Johanna, först satte vi oss bara och umgicks och bar oss sedan av till Coop för att handla lite middag och sjävklart lite gotta. När vi gick hem mumsade vi i oss det och tittade samtidigt på film. Fick även ett långt samtal med "gubben" så missade största delen av filmen men fick se repliken som Johanna GÖR roligare än vad den egentligen är. Kicki kom lite senare och vid halv nio bar det iväg hem. Fullt sjå med att få igång internet som verkligen inte ville fungera och kvällen avslutades med att man blir rädd, fattar verkligen inte hur man kan bete sig på det viset. Usch säger jag bara, tack och lov för att man har bra vänner.

Dagens Lollo har inte kommit idag än men ni får den så fort den kommer och jag får möjlighet att skriva eftersom den tydligen är önsvärd!

Första blogginlägget, första skoldagen för detta år.

Årets första blogginlägg, år och dag sen men tänkte faktiskt återuppta bloggande och vara lite mer aktiv. Idag är det första skoldagen, känns faktiskt skönt att få tillbaka rutinerna och träffa alla igen men pluggandet är verkligen ingenting jag ser framemot! Det snöar  ute vilket jag tycker är jätte mysigt, nu fattas bara en hund som man kan vara ute och promenera med.

Efter skolan ska jag gå till Johanna och Mathias och  hälsa på dem,  de är sjuklingar båda två men det är jag också så det spelar ingen roll. Jag vill egentigen träna, åh jätte gärna! Tränade två gånger igår trots förkylningen men vill ändå träna, jätte gärna, jätte mycket! Igår på innebandyträningen körde de jätte mycket fys vilket jag inte kunde vara med på p.g.a. förkylningen.. åh tycker inte om att vara sjuk.

Men nu börjar min lektion, så kan inte skriva mer. CIAO

Älskipälsk  laget<3

RSS 2.0