Glatt humör

Gud vad glad man blir när det är finväder ute! Jag funderar starkt på att ta en promenad ner till stan, passa på när man börjar sent och det är fint väder. Egentligen hade jag tänkt träna nu halv tolv men kom på mig att musklerna behöver vila lite också så idag blir det enbart promenader för min del. Tänkte gå ganska snart så att jag hinner gå på stan lite och kolla efter en present och annat. Det är trots allt något som fyllde 18 igår!

Känns skönt att man har kommit igång att springa ute i alla fall, tre gånger på fyra dagar, det är inte en dålig början. Lite styrketräning borde man dock köra... kanske kör det imorgon om man hinner. Har en del att förbereda inför kvällen, eller ja, mest förberedelser för mig själv!

Nej nu ska jag göra mig klar och bege mig neråt! Tack för alla gratulationer i alla fall, det var en riktigt bra födelsedag, speciellt på morgonen! <3

Hinner med mycket ibland.

Under hela lovet och framtills nu har man hunnit med väldigt mycket. Jag har varit nere hos mormor och morfar där jag var ut med Alex, Henke och Evelina, mysit på med mormor och morfar i deras lägenhet och ute i stugan. Väl i Sundsvall har jag varit med kompisar där det har varit pluggkvällar, fika, filmkväll och annat. Jag gjorde högskoleprovet i lördags vilket inte gick bra men det är bra tills nästa gång så man vet vad man ska plugga på. Jag har även träffat Ida lite, tillsammans med Martin och andra såklart. Vi har varit ute på Birsta och middag hos Anita. Jag har även varit med Johanna och vi har både varit på Birsta och spelat massa kort hos mig och Martin. Som sagt, jag har hunnit med väldigt mycket på lovet!

Jag har även övningskört två gånger! Det är verkligen roligt att övningsköra, det var heller inte så svårt som jag hade väntat mig så det var en lättnad. Får se om man kanske har körkortet innan man gör lumpen i alla fall. Det skulle inte sitta helt fel om man säger så.

Idag ska Pernilla och Johanna fira mig och då ska det bjudas på tårta! Yummie! Nej nu ska jag ha betygssamtal...

Dagens "Lollo"

Idag var Lollo hemma för hon hade migrän men vi blev inte utan en dagens Lollo för de, Elin Andremo blev dagens ersättare.

Elin sade att jag var en groda p.g.a att jag hade en grön dator. Eftersom Elin har en svart dator blev hon en panter. Hon började då imitera en panter (det var verkligen uruselt) och jag sa till henne att hon inte betedde sig som en panter. Då säger hon "Jag har i alla fall prickar" och pekar på fräknarna. Som om en panter har prickar?


RSS 2.0