För tidigt!

Godmorgon allihopa, uppe med tuppen? Jajjemen, fast det är lite för tidigt för min smak. Det är ju söndag! Men tvätta måste man göra så det var bara att pallra sig upp vid sju och börja.

I fredags hade jag utvecklingssamtal, det gick hur bra som helst och jag är riktigt nöjd med det jag fick höra. Efteråt gick pappa, Johanna och jag och fikade, lämnade tillbaka böcker, gick en sväng till mig sedan gick vi bort till Sveavägen för att titta vart Johanna och Mathias ska flytta. Jag är så glad för deras skull! Sedan joinade Mathias oss och vi gick och åt på donken innan pappa for hem. På kvällen var jag med Johan, vi tittade på Idol och massa bilder på allt möjligt. Jag är så glad att Johan åkte ut! Fast jag var lite rädd att Alice skulle åka ut där ett tag, hon måste göra bättre ifrån sig nu för att hon ska klara sig. Det var i alla fall jätte roligt att vara med Johan.

Igår var det först match mot Klockarberget som gjorde mig så sur så jag vet inte vad. Det stod 2-2 fram till att det var tre minuter kvar av matchen och de får in bolljävlen i mål! Ååååh, jag blev så less! Efter matchen så väntade jag först med Bella på att hennes pappa skulle komma sedan gick jag hem och duschade innan jag begav mig till Elin. Där var även hennes man och vi började med att laga våfflor, jag säger bara det: Jag ska inte laga mat! Haha! Aja, lite senare kom även Mathilda, Linn och Helena. Vi fikade glögg, lussebullar, pepparkakor och skumtomtar. Jätte gott kan jag lova! Vi satt mest och prata hela kvällen vilket var jätte trevligt.

Det var min fredag och lördag, nu ska jag titta på film medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. PÖSS

VIP-night med Johanna

Idag har det varit en jätte bra dag, kännt mig glad precis hela dagen! Den började med en oseriös luciaträning, historia som det faktiskt gick bra på och jag fattade allt, sedan blev det lunch med en sväng på stan, engelska och sist samhälle. Inte direkt betungande lektioner med tanke på det vi håller på med. Efter skolan gick jag, Lollo  och Linn och solade och sedan blev det en även en sväng på stan men det var enbart Linn som shoppade.

Någon timme senare kom Johanna och vi gick och åt nästan direkt. Den snällisen bjöd på pizza som vi inte tackar nej till, jätte gott ju! Var lite komiskt egentligen för på skolan idag så sa jag till Lollo att jag var sugen på det och sen kommer Johanna med det förslaget när hon kommer hit. Aja, sedan gick vi på stan lite, jag hittade ett par skor som jag funderar på att köpa då jag inte kan gå i klackar hela vintern och både hon och jag köpte någon småsak. Sedan blev det VIP-night på Vero Moda med Emilia De Poret som var jätte duktig och sedan blev det självklart shopping med 20 % rabatt. För hennes del blev det en jätte fin klänning och ett par örhängen som matchade och vad jag köpte är en hemlis. Efter att vi var där gick vi till hemköp och sedan  hem till mig där vi tänkte titta på en film som vi fick på Vero Moda men eftersom jag inte har någon dosa till min DVD fick vi titta på dansk text, haha. Men Johanna var ju riktigt duktig på det hon. Vi hann inte se så länge innan hon skulle fara hem men jag hade det jätte trevligt med henne som vanligt! Jag träffar ju henne både imorgon och på söndag vilket vi tycker väldigt mycket om!

Men nu ska jag krypa till kojs och se på en film innan jag somnar. Godnatt

Dagens bästa

Klas: "Vad finns det för fördelar med att vara med i EU?"
Lollo: "Militärt stöd"
Klas: "Ja det kan du ha rätt i" och börjar sedan rita upp teorin på tavlan. Efter en stund säger Lollo helt förskräckt:
"Vad är det där!?"
"Men Lollo! Det är din teori!" säger Klas.
"jaha.."
 
Alla asgarvar, hahaha!

Snart är det jul, här i vårt hus...

Jag älskar verkligen julen, det är en så himla härlig högtid. Allt från julmusiken till julklappshandlingen. Jag vill ut och köpa julklappar nu, men det kan jag inte än. Det får vänta lite. Jag hoppas vi håller i alla jultraditioner som vi brukar ha, de gör liksom julen där hemma. Jag längtar tills all julbak, framförallt lussebullar som är så sjukt gott! Det är verkligen något jag kan äta ihjäl mig på!

Nu ska jag strax ha specielidrott så jag missar franskan vilket är rätt skönt egentligen men man missar så mycket. Så jag kommer få plugga franska efter skolan tills träningen börjar. Jag är pepp för den, det ska bli skönt att träna.

Men nu kom Fredrik, See Ya!

VINST IDAG

Ååååh äntligen så vinner vi, med hela 6-1! Det känns så himla skönt, speciellt när alla verkligen gav allt och kämpade på hela tiden! Vi mötte Njutånger i alla fall och genom denna vinst har vi hoppat upp två placeringar. Det var så himla roligt att spela idag, jätte bra spelat tjejer! Jag gjorde även ett mål idag, ÄNTLIGEN! Känns jätte skönt att äntligen få in den!

Ikväll ska jag plugga HELA kvällen så ni får gärna höra av er så jag får lite omväxling från pluggandet!



Gårdagens bästa

Lollo: Åh hoppas Kevin och Johan åker ut! (fortsätter prata om hur mycket hon vill att de ska åka ut... sedan:) åååååh Maltan han måste vinna!

Hahahaha, du är som du är flicka lilla!

MIN HJÄLTINNA

Jag har varit med älskade Bella hela dagen och vi har tittat på Timrås vinst för inte så länge sen. Det var riktigt kul att se dem vinna än en gång, med hela 6-2! Tidigare idag har vi även pluggat psykologi och båda två har kommit en bit vilket känns skönt!

Bella är även min hjältinna för hon ska titta på Mirrors med mig ikväll! Puss på henne!

Sen orkar jag inte skriva mer, PUSS PÅ ER!

Hon är även världens snyggaste! <3

Tjejkväll

Ikväll har jag varit på tjejkväll hos Linn. Vi åt godmiddag med både huvudrätt och efterrätt. Det var jätte gott och man blev verkligen proppmätt. Sedan blev det Idol tittande och Sing Star tillsammans. Hatar att Johan inte åkte ut för han kan verkligen inte sjunga men så länge Kevin och Alice är kvar så är jag nöjd. Det var riktigt kul att sjunga sing star också trots att man inte kan sjunga för fem öre, haha. Man har alltid jätte roligt med er tjejer, tack för en jätte bra kväll.

Funderar på att gå upp och träna imorgon, gå på ett Spinning 2 pass men jag vet inte riktigt om jag orkar kliva upp med tanke på att jag klev upp tjugo över fem imorse... Vi får se hur det blir. Jag ska i alla fall plugga med Bella imorgon, hälsa på Pernilla K och de andra ett par timmar och sedan blir den en lugn kväll hos Mathilda. Det blir säkert en lyckad lördag men vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det tar jag imorgon.

Nu ska jag kika runt på internet lite och sedan blir det sängdags. Bilder kommer sen förresten, från kvällen.

Blir det en lyckad jul i alla fall?

Nu har jag inte skrivit  blogg på ett tag men jag har inte haft tid så det är sådant ni får leva med. Den här veckan har gått jätte snabbt, som alla andra veckor också har gjort egentligen... Men men nu är det fredag, sista skoldagen innan det blir helg. Hur skönt som helst fast kanske inte just att man måste plugga under helgen, både psykologi, specialidrott och kultur- och idéhistoria. Psykologin ska dock bli rolig att skriva så den är inte direkt betungande.

Igår åkte jag till Gnarp och var där tills idag, det var jätte mysigt att vara där och träffa familjen. Jag åkte först till pappa och åt middag med han och mina syskon, pratade lite grand sedan bar det av till mamma där de har fått iordning ganska mycket och det ser väldigt bra ut. Jag tycker lägenheten är jätte mysig. Vi satt och pratade hela kvällen och hade det jätte mysigt. De är verkligen urgulliga föräldrarna mina, först tänkte pappa laga hans kycklinggryta igår men de hade ingen grillad kyckling så det blev kyckling med currysås men det gick lika bra det, det är tanken som räknas. Sedan kokade mamma gröt, tog fram alla sorters pålägg, bröd och juice åt mig imorse. Det var verkligen jätte mysigt att sitta där med mamma imorse och prata och äta godfrukost. Det är liksom småskester som betyder väldigt mycket och jag tror faktiskt det kan bli en bra jul trots allt som har hänt men tanke på hur det var när jag var där nu. Visst är det skärt, det är inte bra mellan dem två men jag tror detta är den rätta lösningen och nu är det bara hoppas på att pappa tar tag i allt och får ordning på sitt liv. Det behöver både vi och han. Jag  håller tummarna på att det blir en bra jul speciellt när den högtiden alltid har varit speciell för oss alla och den har alltid varit så bra. Jag tror heller inte jag hoppas förgäves utan jag tror verkligen det kan bli en lyckad jul trots allt som har hänt. Jag pratade även ganska mycket med syskonen om det har hänt och hur det är mellan dem och det kändes väldigt skönt att göra det. Jag har även bestämt att jag ska försöka åka dit lite oftare då det känns skönt att träffa dem speciellt när det är som det är.

Jag tänker avsluta mitt inlägg så här, med hopp om en bra jul, en bra familj och en lyckad framtid.


Goodmorning people

Det var verkligen en goodmorning idag, vaknade glad och jag är fortfarande fastän vi har religion med Klas. Han som inte ens är en religionslärare. Sedan har man ju min fru alldeles bredvid mig och då är allt perfekt.

Jag vill klippa mig.. mitt hår har blivit jätte långt men jag vet inte hur jag vill klippa mig heller. Eller jag har mina idéer och jag vill jätte gärna klippa mig innan jul. Inte för att jag vet hur det kommer bli i jul, att det kanske blir skit men hoppet finns fortfarande kvar att det ska bli en bra jul.

Det blev inte mycket till träning igår utan kort knäppningen tog stor del av träningen. Vi hann enbart träna i 40 min vilket var rätt trist men det ska bli spännande att se hur korterna blev.

Idag ska vi ha redovisning av vår dramatisering, det ska jätte roligt och jag hoppas det går bra. En tjock pengakåt daaaaaaaaaady, det är Malin och jag det!

Il est très beau.

Sitter och pluggar franska, så himla trist. Skulle föredra att få sova istället men icke, har franska läxa till idag så måste göra den. Känns inte direkt frestande att ha franska från 15.10-16.10 och sedan gå hem att äta och bege sig till träningen nästan på en gång. Jag har inte ens någon lektion fram till franskan för lärarna är någon annanstans. Vi har fått en uppgift som vi ska göra som jag faktiskt tycker ska bli rolig att göra men jag är så himla trött så att jag kommer knappast få någonting gjort även om jag skulle försöka skriva på den.

Jag läste Johannas blogg tidigare idag, om att hon och Matte hade haft en film-dag och det lät så himla skönt. Det är verkligen något jag skulle behöva nu, en hel kväll utan plugg, bara ligga och titta på film och slappa men en godisskål eller något liknande i knät... Någon som vill göra det med mig någon dag framöver?

Jag har inte ens sätt Mirrors än för ingen vill se den med mig! De är ett flertal som har sagt att de skulle se den med mig men sen har de tittat på den med någon annan, dissare. Jag vill i alla fall se den och känner mig lite efter som jag inte har gjort men jag vill inte se den själv. Blö på folket som redan har sett den och inte vill se den med mig..


Sen måste jag lägga till att jag älskar min syster/vän för att hon finns. <3


I don't understand myself...

Du beter dig som en skit men jag fortsätter ändå prata med dig... Du bevisade i helgen att jag inte kunde lita på vart du står och det gör ont... konstigt nog. Du förklarade vad som skedde och att du var ledsen över det men jag vet inte riktigt hur jag tar det... de ursäkter du hade räcker liksom inte. Jag fattar inte ens att jag bryr mig, kanske för att du alltid har varit där och stöttat mig eller så är det jag som är totalt dum i huvudet...

Jag vet inte vart jag ska ta vägen... Jag gräver ner mig i skolarbeten, träningar och är upptagen praktiskt taget 24/7 för att jag ska slippa tänka, men så fort man får en ensam stund kommer allting på en gång...


Skulle vara så himla skönt att bara hoppa över det närmaste året och hoppas på att allt har ordnat upp sig...

2-2

Idag spelade vi oavgjort vilket  var skönt med tanke på att vi har förlorat så mycket. Jag är lite sur över att vi inte vann för vi hade verkligen chansen. Men men, det var bra spelat av allihopa och vi ska vara nöjd över vår insats.

Nu sitter jag och pluggar med Bella, vi är snart klar med powerpointen som tur är. Emilia har också varit här tidigare och pluggat med oss men hon var tvungen att åka hem. Hon följde även med mig till biblioteket innan Bella kom för att leta efter mer information. På vägen dit stötte vi även på en gubbe som skakade hand med mig och sa något om att han var glad.. eller något. Haha, han var rolig i alla fall, Emilia vet vad jag menar. Jag tycker även om vår idé på dejting för henne, asbra!

Jag ska även tillägga att Johan är en snöboll.

Flytten klar

Nu är jag hemma i Sundsvall igen, tidigare än det var tänkt vilket är skönt på sitt vis. Som sagt så hjälpte jag till att flytta idag och det kändes verkligen jätte konstigt när sakerna delas upp... Det var första gången jag såg lägenheten de flyttade in i och den var faktiskt mysig och då har jag bara sett den när det står kartonger och massa annat fulla rummen. Det var i alla fall trevligt att träffa alla, mormor och morfar var ju också där så.

SKRIVER MER SEN

-----

Så nu kan jag fortsätta med inlägget, jag hann nämligen inte fortsätta då min fru, Elin kom. Alltid lika roligt när man är med henne fastän vi egentligen inte gjorde något speciellt alls. Först satt vi och snackade om allt möjligt, det är ju ganska mycket som händer just nu. Efter ett par timmar bestämde vi oss för att ta en promenad genom stan för att titta om det var något roligt folk ute men det var det inte så istället började vi planera genom att titta in i skyltfönster. Sedan blev det en promenad till OK där vi stod och velade ett bra tag innan de skulle stänga och det slutade med att vi inte köpte något alls. Sedan blev det hemfärd för både henne och mig och nu sitter jag här. Jag ska alldeles strax gå och göra mig iordning för sängen men tänkte skriva klart inlägget först.



Imorgon är det match mot Ankarsvik, 11.30 i Skönsberg. Det lär antagligen bli en svår match men vi ska ge gärnet och vi hoppas på en vinst. Sedan ska jag och Bella plugga kultur- och idéhistoria för vi ska ha en muntlig redovisning på måndag. Jag måste även läsa lite historia eftersom jag har omprov, MITT ABSOLUT FÖRSTA OMPROV, på tisdag bara för att formuleringen på vilka rubriker man skulle använda var jätte dålig... Aja, jag ska inte börja klaga på det där nu. Jag borde nämligen lägga mig nu, så att man har mycket krafter för imorgon! Så godnatt gott folk!

Ni får samma bild som på bdb bara för att vi är så sjukt snygga!

Äntligen en vinst!

Åh det var så skönt att se Timrå vinna ikväll! Det var verkligen på tiden, man får bara hoppas att det här var en ny start så det fortsätter att vinna nu. Jag tittade på matchen med Bella, Milla och Matilda i alla fall och jag hade det jätte trevligt. Matilda hade bakat lussebullar så vi satt och smaskade på dem och pepparkakor. Hon lyckades jätte bra med lussebullarna, de var verkligen jätte goda! Årets första lussebullar som Bella sa.

Det gick inte så bra att träna idag i alla fall, var alldeles trött i huvudet så det var jätte svårt att hänga med... Men man fick lite träningen i alla fall och det är alltid bra. Jag har aldrig tid att träna på Ego nuförtiden, det är så mycket med skolan hela tiden vilket är jätte tråkigt... Ska försöka träna där så mycket som möjligt till veckan, man betalar ju ändå för att träna där varje månad.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen blir det sängen. Fick världens magont nu också.. hatar ordagrant min mage..

Taskiga torsdagen

Så känns den här dagen för mig, Bellas ordval men det stämde in så bra. För det första har jag knappt fått någon sömn i natt då jag har vaknat stup i kvarten sen har man världens mensvärk och grädden på moset är att man ska åka till Gnarp ihelgen. Visst det ska bli jätte roligt att träffa alla och det ska bli skönt att träffa mamma på hemplan men det kommer bli hur jobbigt som helst. Ska jag vara helt ärlig känns det som att jag skulle kunna grina när som helst bara för att allt känns så jävligt... Ju närmare fredagen man kommer desta jobbigare blir det, desto mer gruvar jag mig och desto större blir klumpen i magen...

Onsdag

Jag kom hem för träningen för inte så länge sen, har nyss ätit en liten tallrik med yoghurt och fruktmüsli. Jag tycker att jag äter jämt men det är så gott och nyttigt dessutom. Det gick bra på träningen i alla fall fast skotten hade kunnat suttit bättre.. som vanligt. Vet inte vad det beror på men jag kan skjuta egentligen men de vill inte sitta helt enkelt.

Bella följde med mig hem efter skolan idag eftersom vi ändå skulle ha träning på Höglunda. Vi käkade nudlar och pluggade på samhällen och jag är faktiskt snart klar med den. Jag ska skriva dit lite till och läsa igenom den men det ska jag göra imorgon innan skolan, som jag alltid gör. Kliver upp tidigt och pluggar... Det var i alla fall jätte trevligt att vara med Bella, like always.

Funderar på att åka till Gnarp på fredag istället för på lördag men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det lutar i alla fall åt det hållet då mamma kommer hem på torsdag och jag skulle jätte gärna vilja träffa henne, inte bara under flytten. Sedan är man inte så ofta i Gnarp heller, roligt att träffa syskonen och umgås lite med dem för omväxlingens skull.

Men nu ska jag gå och lägga  mig så att jag orkar upp imorgon.

Godnatt

Åh jag försöker verkligen plugga men det går inte, är alldeles för trött för det... Jag klarar inte av att plugga på kvällarna. Så jag tänker strunta i att plugga ikväll och kliva upp tidigare imorgon istället, börjar ändå fem i tio så då gör det ingenting.

Det var jätte trevligt att träffa Karina i alla fall, blev skogsbärspaj för fulla muggar som planerat och det var hur gott som helst! Satt på Barista och umgicks i dryga tre timmar, hur kul som helst! Det blev även en del planeringar men det är några år dit. Om den närmaste blir av kommer det bli obeskrivligt roligt!

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Tänker titta på film och somna tidigt!

Väntar på Karina

Sitter och väntar på Karina nu, vi ska gå och fika så fort hon är klar men just nu pratar hon med Gunlög och det kan ta sin tid. Gunlög är väldigt duktig på att prata länge. Jag övar på franskan lite när jag ändå inte har bättre för mig och det var inte så svårt så det går nog fint fint på läxförhöret imorgon.

Det blev som jag trodde med NK provet, att jag inte fick mitt MVG för att han inte kunde formulera frågan riktigt, hade han gjort det hade jag fått det så jag blev lagomt less när jag fick provet...

Idag var jag även hos tandläkaren och det gick bra. Jag har fortfarande påbörjade hål mellan tänderna så nu måste jag verkligen börja använda tandtråd.. tycker inte om att använda det men det finns inte mycket att göra åt saken. Bättre än att få större hål och behöva laga.

Men nu ska jag fortsätta plugga, uppdaterar antagligen ikväll om jag inte fastnar i något annat.

10 h på skolan

Har räknat ut att jag var på skolan i 10 h idag, det är tamefan hemskt. Var där från 07.30 till 17.30 sen när man kom därifrån var det bara att slänga ihop väskan och dra till träningen på en gång. Imorgon blir det i alla fall en lite kortare dag, börjar fem i tio men ska gå dit tidigare för att göra mig redo för religionsredovisningen sedan slutar jag tio i tre. Efter skolan ska jag även fika med Karina på Barista, vår älskade skogsbärspaj med vaniljsvisp. Ååååh, det ska bli så himla gott! Orkar inte skriva mer, godnatt på er sen då.

Jävla helvetes prov

Bra början på dagen, NOT. Nyss haft historie prov och svarade på två frågor... känns så bra! Men det var ju bra att de inte kan formulera vilken den av texten man ska använda så man måste skriva om skiten när det är tjugo minuter kvar... Känns ju mycket bättre av att man måste sitta kvar på skolan till 5-6 också och sedan ska man orka träna i en och en halv timme ikväll..!

Min helg

Ja det har varit dåligt med bloggande i helgen men jag har verkligen haft fullt upp hela tiden så jag har inte haft någon möjlighet att skriva. Ska berätta om min helg nu istället, lite kortfattat.

På fredagen
var jag först i skolan (ingen engelska som tur var) sedan gick jag och några till av tjejerna och köpte present till Bella och Lollo som jag personligen tyckte var asbra. Haha, vi kan det där mer presenter vi! Sedan åkte jag ut till Njurunda där jag tittade när Sven spelade, de förlorade två av tre matcher så det var roligare att titta från början då det var då de vann. Efteråt åkte vi till honom där jag fick träffa Aslan som var hur söt som helst! Jag spelade biljard för första gången i mitt liv, vilket var en utmaning men fick ner alla bollar förutom två! Sedan blev det promenad med Aslan, middag med hans familj. Det var jätte läskigt men det var jätte trevliga. Sedan blev det mys, Idol och självklart somnar jag och gör det ett tag. Jag sov kvar där över natten och fick sedan skjuts hem dagen efter.

När jag kom hem duschade jag sedan kom Emilia till mig. Vi gick en sväng på stan och lyssnade på musik innan det blev dags att hjälpa Bella och Lollo att göra iordning till festen som skulle has samma kväll, fest för att fira dem sötisarna. Vi bakade tårtor, fixade med musik, beställde BiteLine, sedan började folk trippa in eftersom. Hela kvällen blev riktigt kul med folk, musik, skratt, pratt och dricka. Tack för en mycket bra kväll allihopa!

Jag sov hos Elin den natten och när vi vaknade tittade på Idol, gick upp och åt frukost, slöade, bdb, sedan blev det fet middag = pizza. Hur gott som helst men kanske inte det nyttigaste men vi lever livet och så ska det vara. Sedan bar det av till Höglunda där vi spelade match mot mitt gamla lag. Tyvärr förlorade vi med 4-2 men det var riktigt roligt att spela ändå och jag tyckte vi gjorde det bra. Visst finns det en del att fixa till och skotten behöver vi verkligen öva på men i storhet så spelade vi bra.


Rösta på Mathilda



Gå in och rösta!
http://st.nu/lucia/index.php?kandidat=4

Pluggo dag idag

Denna dag kommer bestå av plugg, plugg och ännu mer plugg. Som praktiskt taget alla andra dagar dvs. Först skola från 09.55-14.50, sedan ska jag planera idrottslektionen men Fredrik sedan blir det raka vägen till Bella där vi ska plugga matte. Antagligen lär det bli annat än matte också men eftersom vi har prov imorgon känns det ganska viktigt att vi får något gjort.

Det gick knappast bra på träningen igår, fick aldrig med bollen, passningarna blev helt fel o.s.v. Jag visste att det skulle gå dåligt eftersom jag var så pass trött men trodde inte det skulle gå så dåligt. Gick t.o.m. ifrån för att försöka rycka upp mig. Mot slutet gick det i alla fall lite bättre, som tur var.

Nu ska jag ha engelska, see ya.


Dagens bästa

Dagens bästa var idag när vi var påväg till Åhléns på lunchen, Malin, John, Isabelle och jag skulle gå igenom snurrdörrarna vid entrén till  Åhlens och så går John IN i dörren, hahaha. Det såg så himla roligt ut!

Gjorde även NK provet idag.. svarade på alla frågor förutom en som han hade formulerat på ett vis att det blev en fråga om något vi inte hade haft något om, jag sa det till honom sen men då berättade han att vi hade gått igenom den men då sa han en helt annan som än vad frågan frågade efter. Så tack vare att han inte kan formulera frågorna kommer jag få sämre betyg! Jätte roligt.. not.. Kliver upp klockan sex på morgonen för att plugga så man är lagomt trött när man enbart får sova 5-6 timmar och sen blir det så här... Det är larvigt jag vet, men det brast för mig... Skitsamma.

Ikväll är det träning och jag är lagomt pepp bortsett från att jag är jätte trött. Jag hoppas vi tar i lite mer nu för jag känner att jag har tappat en del av min kondition då vi knappt kör någon sådan vilket vi gjorde rätt så mycket med mitt gamla lag. Känner att jag vill ha fys, verkligen springa slut på mig själv...

Helt otroligt bra dag

Igår var det verkligen en hur bra dag som helst, från början till slut. Slapp skolan då jag följde med Pernilla vilket var riktigt trevligt. Umgås med henne och besöka de andra skolorna men blev lite depressed när vi kom till Skvadern då det är min dörm skola, guuud vad jag skulle vilja gå där! Har alltid gjort och kommer alltid att göra men det fanns inte mycket att göra åt saken när det var så höga intagningspoäng det året... MVG i praktiskt taget alla ämnen, nej nej så bra betyg hade man inte..

Hade i alla fall jätte trevligt och efter den trippen med henne åkte jag ut med Johanna till Birsta där vi gick runt och shoppade, pratade, skrattade i mängder och hade det jätte roligt. Blev en del saker men inte det jag var ute och letade efter egentligen men men. Johanna hittade riktiga fynd också så det var roligt. Efter det åkte vi hem till mig, färgade håret och åt sedan müsli till Vänner.

Efter att hon åkte hem så bar det av direkt till bion, till Sven. Vi tittade på Patrik 1,5 och jag tycker att den var jätte bra. Måste springa över till andra sidan nu för jag ska ha franska men jag hade det hur trevligt som helst men tyckte bäst om slutet, säger bara en sak underbart.

PAAAAAAAAAANIK

Hur fan ska det här gå ihop då? FEM SAKER TILL NÄSTA VECKA, FEM!!!!
  • Historieprov
  • Religionsredovisning
  • Naturkunskapsprov
  • Hålla i en idrottslektion
  • Samhällsuppgift ska redovisas
Räkna med att det blir begravning för mig fredag nästa vecka, död pga utmattning...

Slut på lov...

Usch vad hemskt, massa plugg dag in och dag ut igen. Det var knappast en lätt start heller, börjar kvart över åtta och slutar tio över fyra. Mörkt när man går till skolan och när man går från skolan, det är hemskt.

Det var trevligt att träffa Andreas på stan i alla fall men det blev ingen fika utan han bjöd på Subway, funkar alltid liksom. Ingen träning blev det heller då jag var tok för trött och sedan var jag tvungen att plugga. Fast mycket plugg blev det inte utan det var mycket roligare att sitta vid msn och snacka med folk. Egentligen spelar det ingen roll då jag inte kommer göra provet imorgon för att jag ska följa med syster min till olika gymnasieskolor. Hon kommer till och med redan ikväll och då har vi bestämt att vi ska äta något gott och titta på film. Ja det blir efter min träning då såklart.

Men nu ska jag ta och göra lite käk!

Lyckad kväll med Johanna

Jag trodde verkligen att jag skulle få sitta hemma själv och  inte göra någonting igårkväll men det blev rena rama motsatsen tack vare min älskade syster Johanna. Jag följde med henne och Matte ut till Bredsand där vi förfestade och umgicks. Mot elva tiden drog vi in till stan och gick in på BK, JAG kom in på BK! Jag har aldrig försökt komma in förut, jag trodde verkligen inte det skulle gå men det gjorde det och jag personligen tycker inte att krogen är så överskattat som jag har hört de flesta påpeka. Jag träffadade massa vänner och bekanta, dansade och hade det jätte roligt. Johanna fick äran att ta min krogoskuld, tack vare henne jag kom in. Senare in mot natten så gick vi till donken och åt sedan blev det hemgång. Vid fyra låg jag i sängen och stängde av telefonen för att ingen skulle väcka mig idag men tjohej du, här vaknar vi fem timmar senare och kan inte sova mer... Det var den supersömnen...

Idag ska jag plugga, plugga och plugga ännu mer. Ska även ta en paus vid ett och ta en fika med Andreas. Fast jag kommer inte orka plugga hela dagen så det är bara hojta till om ni vill hitta på något på kvällen eller något! Just ja, ska försöka sticka och träna halv fem också men vi får se om jag orkar.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och titta klart på filmen jag tittar på.

Jag vet att  ni har sett den här bilden redan men detta är tyvärr den enda bilden jag har på min syster så.
Älskar min syster, så himla frän och slåss kan hon också, haha!
Tack för en jätte rolig kväll!

Träffat mamma

Det var väldigt skönt att träffa mamma idag och prata med henne. Jag visste i stort sett det mesta av det hon berättade för oss barn men det gjorde inte alla och det var skönt att vi kunde träffas allihopa. Jag tycker att detta var en bra lösning men det kommer bli jobbigt för oss alla och en riktig utmaning.

RSS 2.0