Lyckad kväll med Karina

Jag har det jätte roligt med Karina och har haft det hela kvällen. Vi började med att gå till Subway och äta middag, sedan bar det av til Hemköp och Hemmakväll för att handla gotta till pluggandet. Fast det har inte blivit så mycket pluggande utan det har varit mycket prat, skratt och annat skoj men vi har i alla fall gjort lite grand. Detta måste vi verkligen göra om, framförallt vara med varandra oftare!

Så här snygga är vi och detta är enbart två av ca 75 bilder, det ni!


Pinsamt?

Jag, Emilia, Isabelle och Mathilda (Louise och John gick till Pressbyrån) gick till Ica förut för att köpa risifrutti och annat när jag tappar min mobil och den går i delar! Locket som sitter för batteriet ramlade under en hylla och vi får inte fram den! Vi ber en kille som jobbar där att försöka få fram den men han lyckades inte så jag ska komma tillbaka imorgon och hämta den, haha. Att jag lyckas säger jag bara, dags att tejpa fast mobilen!

Wish me luck?

Sitter på skolan och det är meningen att jag ska plugga men det blir inte så mycket. Fast just nu förhör vi varandra lite grand i alla fall. Känns som att det kommer gå bra för jag har kunnat svara på allt hittills. Wish me luck anyway?

Idag ska Karina sova hos mig vilket ska bli jätte roligt. Vi ska äta middag på Subway, hjälpa varandra med engelskan och sen har vi inte mycket planerat men det kommer knappast bli tråkigt i alla fall!

Men nu ska jag fortsätta plugga!

Min hjärna är full av naturkunskap!

Nu har jag pluggat i flera timmar i sträck och nu tror jag äntligen att jag kan allt, förutom äckel Isaac Newton och hans tid, rum och materia. Fattar inte det och jag kommer nog inte göra det heller men det skiter jag i för jag kan det andra och det räcker för mig. Jag räknade till 20 gubbar i detta kapitel fast vi behöver inte veta alla men en hel massa av dem. Men men, förhoppningsvis klarar jag det eller jag ska klara det för jag ska klå lillpojken och få bättre resultat än han! Lycka till till mig...

Inte den här onsdagen men onsdagen nästa vecka ska jag klippa mig. Jag gruvar mig, tänk om det blir jätte fult och sen går det inte att göra någonting åt det och så måste jag vänta tusen år innan det växer ut igen?! Usch, det vill jag verkligen inte vara med om, det måste bli bra helt enkelt.

Enbart för att vi är snyggast av alla!

Read and learn!


Rostade mackor med leverpastej!

Jag hade det jätte roligt igår! Vi pluggade, pratade, skrattade, tittad på film och avslutade med att springa och köpa rostmackor och leverpastej som vi smaskade i oss! Det var riktigt gott och självklart hade man världens bästa sällskap! Det var väldigt roligt att Mathilda sov över också, blev upp till ett kanske och kliver upp halv sju! Kanske inte den bästa sömnen men det är sådant man får ta!

Just nu sitter jag hemma och ska sätta igång och plugga. Naturkunskap prov imorgon nämligen och det är inget jag ser framemot! Det är träning ikväll också men jag skulle gissa på att jag inte hinner då jag måste plugga! Men jag hoppas att jag hinner annars får jag ta igen det på onsdag!

Specialidrotten har även kommit igång nu, känns kul men ännu mer plugg som tynger på axlarna!

Men nu är det bäst att jag sätter igång!

Tårtkalas

Som ni vet var jag hos Pernilla K och åt tårta då hon fyllde år idag. Riktigt trevligt och självklart busade Lukas på som vanligt! Hon blev väldigt glad för presenten som hon fick, ett doftljus och ett fat. Dock fick hon ett antal doftljus men hon älskar sådana så hon klagade inte!

Jag hade det väldigt roligt igår när jag tittade på film med Johan och Johanna. Massa godis och chips ätande tills man fick ont i magen och ingen nattpromenad blev det heller för både Johanna och jag blev väldigt trötta. Så efter filmen blev det sova.

Idag gick vi runt på stan för att Johanna skulle leta efter en jacka och jag skulle köpa en present till Pernilla men Johanna hittade ingen jacka och jag hittade mer än bara en present utan även smink, skolgrejer, lång cardigan och navelpiercing till priset av sammanlagt 700 kr.

Det blir massa plugg ikväll också, några vänner kommer förbi så att vi kan hjälpas åt. Mathilda ska även sova här vilket kommer bli väldigt roligt, fnitterhönan!

Men nu ska jag nog ta och laga mig något litet att äta då enbart har ätit frukost och tårta idag!

Tack för en mycket rolig övernattning förresten!

I can't belive it, I can't believe it's true... But we will get through it, together.

2-8

Det blev en förlust idag men vi åkte därifrån med glada miner! Vi kämpade på väl och hade roligt när vi spelade vilket är det viktigaste!

Sitter här och snackar med Johan, vi försöker komma fram till vilken film vi ska se men det går inte så bra men en skräckis blir det i alla fall! Sedan får vi även hoppas på att Johanna kommer snart så vi kan börja titta, jag är nämligen trött vilket jag har en anledning till eftersom jag har spelat match! Massa gott gott ska det även bli! Jag ska bli en äkta tjockis!

Godnatt!

Först ber jag om förlåtelse till lilla söta Mathilda som tyckte att hon blev dissad på bilden men det är nämligen så att Bella hade lagt upp den bilden jag tänkte ha där alla var med så jag ville inte ha lika och dessa två är faktiskt de enda jag har! Så du är inte dissad lilla du, du är vår lilla fnitterhöna! <3

Det var i alla fall riktigt trevligt att sälja fika. Vi tittade knappt något på matchen men det var pelare och massa folk ivägen så vi såg ingenting. Istället pladdrade vi på om allt möjligt! En lyckad fredagskväll faktiskt! Alla tre var väldigt pepp för morgondagen också, matchen! Det ska bli så himla roligt!

Jag glömde boka klipptid.. men det får jag göra en annan dag istället. Jag kanske gör det imorgon, om jag kommer ihåg det! Johanna kommer imorgon också som ni redan visste. Vilken tid har vi inte bestämt men hon kommer när hon kommer helt enkelt. Vi ska ha jätte roligt och bara flumma på! Promenad ska det bli så att vi går bort lite av onyttigheterna vi ska vräka i oss och sen ska vi även titta på en skräckis med Johan! Hon kommer sova över här och dagen därpå blir det stan, fira Pernilla och sedan pluggkväll med tjejerna hemma hos mig! Hua ligen, jag tycker att jag har någonting att göra hela tiden! Jag klagar verkligen inte men jag råkar planera så mycket i förväg, haha. Aja det är min blivande helg!

Men nu ska jag titta klart  de tjugo minuterna på One Tree Hill sedan ska jag sova. Och ja, jag kommer bli One Tree Hill beroende igen nu när det har börjat kommit ut avsnitt! Godnatt gott folk och hål tummarna för Alnö IBK imorgon!


Strax påväg!

Om en halvtimme ska jag bege mig mot Hemköp för att köpa fikabröd tills ikväll eftersom jag  inte har haft någon möjlighet att baka något. Jag var och handlade på Hemköp förut men då glömde jag att handla fikabröd så jag ska göra det snart istället.

Elin följde med mig på stan efter skolan idag och hjälpte mig att bestämma vilken kappa jag skulle köpa och det blev den för 900kr. Det var verkligen hur fin som helst och den var lätt värd pengarna. Den kan jag ha i höst och i vinter så jag slipper köpa en ny vinter jacka också! Jag har även köpt ett par stövletter för 699 kr på DNA. De var också jättefina men man kände verkligen att pengarna försvann snabbt men jag köpte saker jag behövde så de kommer komma till användning!

Jag ska boka klipptid också att jag kan klippa mig någon dag framöver. Det kommer bli en rejäl förändring och jag hoppas att det blir bra. Det känns lite läskigt eftersom de kommer klippa av en bit! Jag ska nog gå in på hemsidan och boka redan nu så att det blir gjort!

Här har ni min nya kappa!
Bild från Lindex Shop Online

Nu är det helg!

Eller ja, om en halvtimme! Vi har egentligen engelska men jag och alla andra orkar inte jobba så vi lyssnar på musik och bara leker! Vi har nyss lyssnat igenom massa disney låtar och käkat godis men nu övergick vi till Grease! Det kallar jag en rolig engelska lektion!

Det gick bra i hudik i alla fall, jag har enbart ett litet plåster så det är ingen fara. Det blev även Sing Star med syskonen och Pernillas kompis på kvällen, jätte roligt!

Idag ska jag kanske köpa min jacka i alla fall, den billigare! Så då kan jag fylla på telefonen också så att jag kan få gratis sms igen! Sen ska jag köpa mat och fika, äta middag sedan bär det av till Timrå! Måste ringa Sanna också och kolla om hon kunde hämta  upp mig i centrum då jag inte hittar där ute.

Uppdaterar när jag kommer hem ikväll! Trevlig helg allihopa!

Här har ni en bild från studion

Ny dag men nya tag!

Just nu har jag rast mellan mentorstiden som vi nyss har haft och Kultur- och idéhistorian som börjar om tio minuter. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men förhoppningsvis något roligt. Det vi har gjort hitills har i alla fall varit intressant!

Jag måste även göra klart samhällsreportaget idag! Jag kommer vara tvungen att sitta med det hela tiden efter skolan fram till träningen som börjar halv nio! Sedan måste jag gå tidigare från träningen för att inte komma till Pernilla K så sent. Jag ska nämligen sova där och skicka iväg ungarna till skolan och dagis eller om det enbart var Lukas jag skulle skicka iväg,  minns inte riktigt men sådant får jag reda på ikväll!

Jag ser verkligen inte framemot imorgon då jag ska till Hudiksvall! Jag kommer ju behöva ett stort jävla plåster i ansiktet efteråt! ;o Inte vackert kan jag lova! Gruvar mig faktiskt och jag är jätte rädd för att jag kommer få ett ärr för det vill jag verkligen inte ha!

Som Johanna kommenterade ska jag vara med henne på lördag efter att jag har kommit hem från matchen!

Men nu ska jag försöka skriva på reportaget innan jag börjar för att få så lite att göra som möjligt efter skolan!

Bara för att Lollo aldrig har koll på tiderna och för att vi hade så sjukt kul i lördags!

Sängdags?

Jag har suttit med samhälls reportaget hur länge som helst nu och jag har enbart skrivit en sida.. det går hur segt som helst men det känns som att jag inte har hur mycket kvar nu fast jag kanske har det egentligen.. aja jag ska göra klart den imorgon!

Det var riktigt roligt att fota med tjejerna idag och det ska bli spännande att se hur bilderna blev! När jag får dem ska jag lägga ut en riktigt snygg bild här i bloggen!

Men nu börjar min mage kurra så jag ska ta lite kvällsfika! Godnatt!

Inte på topphumör precis...

Nu har jag svenska egentligen men vissa håller på att förbereda deras redovisning vilket gör att jag inte har någonting att göra. Jag ska lämna in svenska uppgiften idag, om kärlek! Egentligen är jag inte nöjd med den men jag känner inte att jag har någon större lust att ändra på den, jag kan ju inte påstå att jag känner mig precis "kärleksfull"... Hatar kärlek, hatar känslor. Man blir alltid sårad...

Men skitsamma nu ska jag inte tänka mer på det då blir man bara ledsen. Idag ska jag och några av tjejerna till HV foto's studio och fota! Det ska faktiskt bli riktigt roligt och det ska bli spännande och se resultatet senare. Tills det ska jag vara med Bella och efter det måste jag hem och plugga.. som vanligt.jag är bääässsttttt!!!!/mathilda Haha, Mathilda ville lägga in en kommentar så då får hon väl det!

Då har man hela veckan uppbokad, känns roligt att man kommer ha någonting att göra varje dag men det känns ändå som att man inte borde planera så mycket. Så här ser det ut:
Tisdag: Skola, Bella, Foto studio, plugga.
Onsdag: Skola, plugga, träna, sova hos Pernilla
Torsdag: Skicka iväg Pernillas barn, skola, Hudiksvalls sjukhus, Gnarp
Fredag: Skola, plugga, sälja fika i Timrå på Alnö div 3 herrar's match med Sanna och Anna (Alnö IBK)
Lördag: Match i Sollefteå
Söndag: Fira Pernilla K

Bara för att avsluta inlägget med ett glatt leende lägger jag upp en bild på världens snyggaste kille! *dreglar*


Festsnack!

Sitter på skolan nu och det är meningen att vi ska ha psykologi men istället snackar om allt som hände i lördags, vilket är ganska mycket och man får en del skratt!

Äh jag orkar inte skriva med!

Fest, DM och vänner!

Jag hade hur kul som helst igår! Vi festade långt i på natten och bara hade hur kul som helst! Jag tänker inte gå in ytterliggare på vad vi gjorde men vi hade jätte roligt helt enkelt!

Elin och Mathilda sov över så Mathilda och jag tog sällskap upp till Skönsberg där DM-et skulle bära av! Första matchen (mot mitt gamla lag) förlorade vi med 4-2 men andra matchen mot Timrå vann vi med hela 8-2! Lagomt nöjda alla var och det var verkligen jätte roligt! Bra spelat tjejer!

Ikväll har jag varit med Martin, jag åkte dit till ungefär fyra. Då lyssnade vi på musik, tittade på tv och bara snackade. Sedan blev det middag, men hans familj! Åh det kändes knepigt men de var riktigt trevliga! Speciellt far hans! Sedan tittade vi på Donnie Darko som var jätte konstig. Jag tyckte inte om den för jag fattade ingenting men jag halvsov halva filmen också så det kan nog vara en del av anledningen! Sedan blev det mer tv tittande bl.a. Hål i väggen! Hemgång blev det vid elva. Det var riktigt roligt att vara med honom speciellt när jag knappt träffar honom något. Men det ska det bli ändring på!

Men nu ska jag sova, godnatt!

UTTRÅKAD

Jag har så himla tråkigt så att det finns inte! Jag har inge mer att göra nu..  Jag har duschat, klippt naglarna, satt på nytt nagellack, tittat ut vad jag ska ha på mig, tittat sönder tv, pluggat och nördat massa på  msn...! Jag ångrar mig att jag inte stack och tränade men jag trodde inte att jag skulle hinna sen borde jag plugga... Men men, det är väl lika bra att försöka få lite mer gjort på reportaget när man ändå har tid. Skit samma, detta blev ett tråkigt inlägg så jag ska sluta skriva!

Tidig morgon!

Jag ville verkligen inte kliva upp i morse! Jag ville ligga kvar i sängen och sova! Men det kunde jag självklart inte... Jag har hunnit slängt in fyra tvättar nu så det är bara en kvar. Sedan ska de bara torka sen är det färdigttvättat! Det är skönt att det inte tar så lång tid att tvätta.

Någon gång efter tolv ska jag gå och träna på Ego med Bella. Det lär bara bli styrka, mest armar, rygg och mage efter vi ska spela i DM imorgon. Det är enbart 30 minuter mellan matcherna så det gäller att man inte kör slut på sig!

Jag hade det riktigt trevligt igår kväll i alla fall, före jag stack och var barnvakt också för den delen. De som bor här är så trevliga och det är roligt att vara med dem trots att man inte riktigt har kommit i allt än och att man självklart ska vara blyg men förhoppningsvis släpper det.

Ante och jag har även en mega bra planering till Ante-dagen. Vi ska springa en mil och se vem som ger upp först. Den som förlorar ska bjuda den andre på cola. Sedan ska vi till han så kanske han ska laga mat sedan blir det film med chips och cola! Haha, det ska faktiskt bli kul då jag  inte har träffat honom på as länge! När det blir av har vi dock inte bestämt men det lär vi märka!

Nu ska Karina och jag äntligen få igång umgänget igen då det inte har blivit någonting alls under sommaren efter den lilla lyckosten var utomlands hela sommarn! Men det ska bli riktigt kul!

Nu ska jag strax springa ner i tvättstugan, uppdatera kanske lite senare innan allt sätts igång ikväll!

Enbart goda nyheter!

Skol-IF fotot blev riktigt bra, alla var as roligare så ni får inte missa det när skolkatalogen kommer ut!

Ikväll har jag varit i Granoholm en snabbis för att vara barnvakt, som ni vet. Det var riktigt roligt för han är så himla söt! Denna gång lekte vi alla fall inte monster och zombies utan denna gång var vi djur och sen läste vi. Nog för att jag inte var där så länge utan det blev enbart 1,5 h så var det mysigt.

Fick ett mejl idag om en prova-på-lumpen helg som kommer vara 18-19 oktober. Där kommer de berätta hur mönstringen går till, hur det är att ta lumpen och massa sådana saker. Det är begränsat med platser så jag sökte direkt så nu är det bara hålla tummarna så att man får åka ner dit, till Stockholm! Hittar jag billiga bussresor följer även mor med vilket kan vara en lättnad då jag inte hittar alls där nere!

Just ja, nu är alla pappren klar om innebandyn så nu är jag en del av Alnö IBK! Så jag kommer få vara med och spela på DM på söndag! Det ska bli jätte roligt men jag gruvar mig för att träffa det gamla laget. Jag pratade med ena ikväll och hon blev lagomt sur. Hoppas de inte är allt för sura  på mig i alla fall för de har inte med dem att göra utan allt att det är så rörigt och att det inte är någon ordning alls!

Men nu ska jag titta på film och antagligen sova sen! Godnatt!

Ena fotot klart

Nu är ett skolfoto klart, klassfotot. Det blev riktigt bra kort och ni kommer få en överraskning när ni ser det i skolkatalogen sen. Vi har nämligen gjort en sak men vi tänker inte berätta vad för det ska vara en överraskning! Nu väntar jag på att klockan ska bli 10.40 då vi ska knäppa skol-IF kort sedan blir det lunch, matte, engelska och sist men roligast Natur och Friluftsliv. Det blir en lång dag då jag slutar 16.30 och sedan ska jag ta 19.15 bussen till Granloholm och vara barnvakt. Jag ska vara det till.. ja någon gång ikväll i alla fall. Det kommer inte bli en sen kväll i alla fall då jag ska upp och tvätta klockan 7 imorgon! Men jag måste göra det någon gång och då blev det  den tiden. Då sover jag inte bort hela dagen heller och kan passa på att plugga lite. Man borde göra det nu också men jag orkar inte, jag har ingen lust.

Ny bloggdesign!

Nu har min snälla storasyster gjort om min bliggdesign och jag tycker den blev riktigt bra. Det blev en väldig skillnad jämfört med hur det såg ut förut så nu kanske det blir lite roligare att läsa! Tack så mycket Shippo!

Hon har alltså varit här ikväll och vi har ätit pizza och massvis med chips och godis så vi är lagomt tjocka nu men det gör ingenting för man måste få vara onyttig ibland. Stefan har också varit här och Mathias har även kommit så vi är fyra stycken i lillrummet mitt! Men det är riktigt trevligt.

Imorgon ska vi knäppa skolfoton så vi kommer få fördriva tid mellan 8.30-11.00 (tror jag det var). Vi har alltså inga lektioner då utan vi ska enbart knäppa kort och det tar inte så lång tid så det lär väl säkert bli plugg därimellan om man har orken. Det blev ju inte så mycket plugg ikväll utan jag försökte enbart ta mig igenom engelskan men det var praktiskt taget omöjligt då den är hur krånglig som helst. Hela historien är helt vrickad. Men jag ska väl försöka komma igenom den imorgon till engelska lektionen så att man kan vara med i diskussionen man ska ha.

Men nu ska jag vara social med de här tokarna. Godnatt!

Här är min snälla syster!

Reportage skrivning

Just nu sitter jag på skolan och jag ska strax börja skriva på reportaget. Jag har i alla fall börjat lite grand en dag innan så nu ska jag fortsätta med skrivningen!

Idag har vi valt representanter till Elevråd, Vov (Värna om varandra) och Skol-IF och jag blev vald tillsammans med Helena och Isabelle till det.

Idag måste jag plugga plugga plugga men jag tror faktiskt jag ska unna mig lite godis till det så att jag kan belöna mig själv lite, haha. Fast det är mest för att jag är jätte sugen på det och jag kan inte hålla mig till söndag.

Men nu ska jag sätta igång, uppdaterar antagligen ikväll!


Spelad match med vinst!

Jag var med och spelade en träningsmatch med Alnö IBK mot Sundsvalls BK ikväll och vi vann med 5-4! Jag har enbart spelat med dem två gånger men det känns verkligen hur kul och skönt som helst. Det kändes som att jag hade spelat med de längre än vad jag har gjort då jag kände mig så himla välkommen. Alla var verkligen urgulliga och självklart var de jätte duktiga! Det känns verkligen bra och jag ser framemot att spela med dem i framtiden! Inte för att det är så många av dem som läser detta (om det ens är någon) men grattis till vinsten och det kommer bli jätte roligt att spela med er!

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det läggdags. Jag tänkte faktiskt kliva upp lite tidigare och plugga lite enbart för att jag är så duktig, haha! Godnatt gott folk!

Heldag med Bellebopp! <3

Jag har varit med Bella hela dagen som ni redan vet men jag har haft det riktigt trevligt och det är inte slut än eftersom hon ska sova här! Vi började med att gå och fika som jag berättade och gick sedan hem till mig och pluggade. Det var alltså inte bara jag och Bella från början utan Mathilda, Lollo och Elin var också med. Sedan gav sig Lollo och Elin iväg och Bella, jag och Mathilda gick och tjocka i oss middag på donken. Vi gick sedan en stund på stan och jag hittade en jätte snygg jacka och ett par skit snygga stövletter! Åh jag blev så kär! Dock blir det 1600 tillsammans men åh jag vill ha! Jag ska flörta med en viss person så att jag kan köpa det!

Sedan gick Bella och jag tillbaka hit och pluggade innan det bar av till Skönsberg för att hämta ett papper från en jätte vresig och sur Tomas. Men det gick bra så nu ska det bara fyllas i av min nya tränare och skicka in det så hoppas jag att det inte ska vara några problem mer!

Men nu ska jag och Bella käka glass för det förtjänar vi efter allt slit med Kultur- och idéhistorian. Vi är alltså klar med den och det känns så skönt! Dock har vi massa annat att göra men skit samma, nu blir det glass!

Här kommer världens snyggast bild på oss pluggisar
Man måste få ta en liten paus från pluggande och leka lite!


Studiedag

Idag har vi studiedag vilket gjorde att man fick chansen att sova ut. Vaknade halv nio och då kunde inte jag sova längre. Man har väl blivit van att kliva upp tidigt eller något. Nu har jag i alla fall sett klart Made Of Honor som jag tyckte var riktigt bra. Jag älskar kärleksfilmer, jag skulle kunna titta på dem 24/7!

Det var jätte roligt att träna med Alnö IBK igår. Jag var nervös från början så det gick väl inte vägen hela tiden men det släppte framförallt under matchspelet då det gick riktigt bra att spela med dem. Ikväll ska jag fixa med pappren med Tomas, om han har med sig dem dvs.

Idag ska jag först träffa Lollo, Elin, Bella, Mathilda och Linn på navet sedan ska vi gå till ett fik och plugga tillsammans. Vi har ju som sagt tonvis med plugg att göra så det är egentligen bara att sätta igång. Bella och jag har gjort upp en liten plan och idag ska vi bli klar med Kultur- och idéhistorian och NK instuderingsfrågorna. Det borde vi klara av då hon även ska sova hos mig så vi har lång tid på oss.

Nu ska jag byta om och slå på en film samtidigt som jag ska äta lite frunch!

Proppmätt!

Åh nu har jag proppat  i mig en hel tallrik spagetti och korv. Jag är alldeles proppmätt, jag skulle inte få i mig en korvbit till.

Jag och Bella är i alla fall nästan klar med instuderingsuppgifterna, det är enbart 2 stycken kvar. De ska vi göra imorgon tillsammans med fördjupningsuppgiften och samhällsuppgiften. Jag kommer behöva plugga varje dag enda fram till tisdag! Som tur är får jag förhoppningsvis ett avbrott på lördag för då ska Jenny firas!

Nu har jag skickat in ansökan om antagningsprövning, alltså till mönstring. Jag hoppas verkligen att jag får göra lumpen. Det skulle vara spännade och en livsutmaning!

Ikväll är det träning med Alnö IBK men jag ska dock inte vara med på springningen ute då jag är lite smått förkyld och jag vill inte ta ut mig helt. Men det ska bli spännande och vara med på inneträningen och se hur den är och sådant. Jag har även pratat med Tomas och så länge jag inte ändrar mig (vilket jag antagligen inte kommer göra) så kommer pappret fyllas på imorgon. Men det tar väl lite tid innan det är färdigt men jag hoppas det går snabbt!

Lagbyte och bus!

Jag tänkte blogga enbart för att retas med Bella för att hon ville göra det. Mohaha! Vi har Kultur- och idéhistoria där vi svarar på instuderingsuppgifter. Vi har kommit till uppgift 6 av 11 och vi har 15 minuter kvar, det kommer vi aldrig att hinna så vi kommer plugga efter skolan också.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska byta lag, till Alnö IBK men jag får inte tag i Tomas.. Jag ska försöka ringa igen så jag kan göra det så snabbt som möjligt. Jag orkar inte med att det ska vara så rörigt hela tiden. Jag ska vara med och träna med de ikväll så jag hoppas att det går bra!

Men nu ska jag plugga vidare och busa med sötBella! Hon hälsar förresten! ;)

Jag och Bella i Stockholm (ser ni inte vad söt hon är!<3)
 (Det är Angelica i bakgrunden)


Hemma igen

Jag tänker bara sammanfatta Stockholm i en mening: Det var sjukt bäst och jag hade sjukt kul!

Igår var jag med tjejerna och vi pratade, skrattade och hade det jätte roligt. Det bästa med att vara med dessa flickor är att man egentligen inte behöver göra något speciellt utan man kan bara vara och man har hur roligt som helst! Älskar dessa flickor och att de är där och ställer upp för en vad det än är, är helt fantastiskt. Tack för att ni finns tjejer!

Jag har blivit asförkyld vilket inte är speciellt roligt men det finns inte mycket man kan göra åt saken. Jag har även as mycket plugg jag måste göra men jag orkar verkligen inte, inte när det är så rörigt m.m.

Men nu ska jag titta klart på idol och äta klart min frukost.

En dag kvar!

Imorgon sticker vi till stockholm fast jag har inte riktigt fattat att vi ska det ännu, konstigt nog. Jag ser i alla fall framemot att vi ska åka dit, det kommer bli jätte roligt! Så ikväll ska jag packa, eller idag rättare sagt då jag har träning ikväll. Förhoppningsvis är det bättre uppslutning idag än vad det var i torsdags.

Igår var jag hos Elin. Vi åt fruktsallad och godis för fulla muggar hela kvällen men det blev ganska så mycket fruktsallad kvar, vi köpte lite för mycket frukt. Haha. Men den ska vi ta med på bussfärden till Stockholm istället. Det blev även massa snack och skratt som alltid när man är med henne. Tack för en mycket rolig kväll!

Jag har tyvärr inte fått bilderna sen igår så det fick bli en annan bild på oss!

Äntligen fredag!

Jag har en lång dag framför mig, min skoldag är nämligen från 8.15-16.30. Direkt efter skolan ska jag sedan upp till Granloholm och vara barnvakt till 19.00 ikväll. Inte för att det är jobbigt att vara barnvakt på något vis men hela dagen är fullpackad. Antagligen blir jag kvar i Granloholm lite längre än 19.00 också, det är faktiskt roligt att umgås med dem.

Det var träning igår vilket blev rena ramet fiaskot. När jag kom dit fick jag veta att Tomas inte kommer och att vi är fem stycken. Jag blir  så less! Vi var dubbelt så många personer på mötet och träningen i tisdags än vad vi var igår. Det är katastrofalt!

Men nu ska jag börja med min svenska uppgift om antiken och kärlek, det kommer nog bli ganska roligt!

4/9 -08

Nu kände jag att det var dags för ett inlägg, det var trots allt ett tag sen. Jag har enbart en lektion kvar sedan slutar jag för dagen. Tydligen ska vi enbart få en uppgift sedan får vi gå när vi vill. Dock ska kanske Stefan komma lite senare så att jag kanske sitter kvar på skolan tills han kommer eftersom jag inte har något internet hemma. Jag trivs i alla fall där fast jag har inte fått någon bra kontakt med de andra som bor där fast det beror på att jag knappt har varit där något själv. Men det ska det förhoppningvis bli ändring på, de verkar ju helt klart hur trevliga som helst!

Imorgon ska jag vara barnvakt direkt efter skolan till klockan 19.00. Det ska bli ganska roligt då han har lite knasiga saker för sig sötpojken! Jag ska även laga middag, blodpudding så vi får väl se om han är mycket till hjälp eller inte.


RSS 2.0