Prins Ante Plante Svante Fjantes bästa:

Vi tittade på tv och Kalles Kaviar reklamen kom upp där de säger: "Tänk på ett pålägg"
Prins Ante Plante Svante Fjante: MAKARONER
hahaha

Lipstick jungle, man blir beroende!


Dagens Lollo

Lollo var inne bilddagboken och tittade på en av hennes vänner där det var en bild på vännen, under bilden stod det "Har jag någon plats i ditt hjärta, ja eller  nej? Om du inte lägger ut denna på din bdb kommer någon att krossa ditt hjärta"

Lollo: "Ska jag lägga upp bilden på henne eller texten?"

Haha xD

Historia =


Så här tycker jag historian, just nu då det går helt och helvete! Är så himla less på den så det finns inte, usch! Men som tur är har jag massa roligt folk vid mig, orkar inte knäppa kort på alla så det blev ett på Wifey! PUSSPUSS


Helgen är slut

Den här helgen har gått så himla fort, hinner nästan inte blinka fören det är söndag kväll och en ny skolvecka början morgonen därpå. Jag har haft det riktigt trevligt i Gnarp i alla fall, jag har hunnit pratat igenom väldigt mycket med mamma vilket både hon och jag behövde. Tittade på melodifestivalen med syskonen och pappa igår ikväll, det var faktiskt en del bra låtar. Haha Andreas har så himla sköna kommentarer, "alltså de kan inte veta vad musik är". Haha, så man fick sina skratt den kvällen. Det är tråkigt att man träffar de så sällan men nu när det börjar ordna upp sig så kommer man säkert träffa dem lite oftare, verkligen något man hoppas på i alla fall! De ska eventuellt komma och titta på vår sista match för säsongen på söndag vilket ska bli riktigt roligt, hoppas på en vinst där i alla fall! Blev även 2-2 mot BK i lördags, känns skönt att man inte förlorade men nu satsar vi på att avsluta med en vinst, nu peppar vi hela veckan tjejer!

Nu blir det snart sängen, pusspuss

Let's Dance med frugan

Ikväll blev det en lugn kväll med frugan, vi sitter och tittar på Let's Dance men för tillfället är det Hjälp och det tycker varken jag eller Elin om så jag passade på att skriva ett fint litet blogginlägg. Jag förstår verkligen inte vad som är kul med programmet Hjälp, det är så överdrivet. Nej inte min smak alls. Det är i alla fall intressant att se Let's Dance och man har ju de man vill ska åka ut så det är bara hålla tummarna för att det är en av dem, men det lär inte vara så stor chans att det inte sker. Jag menar Morgan, Magnus, Laila och Niklas är stora favoriter bland många och är riktigt duktiga dansare så det får bara inte åka ut. Vi har även tjockad oss som vanligt, men det hör till fredagskvällarna!

Först var det tänkt att jag antingen skulle dra ut till Njurunda där Sven skulle bli firad, herrn fyllde 20 år i tisdag. AVUNDSJUK. Sedan skulle även Calle och Danielle firas, Calle fyllde 18 år i slutet av förra månaden och Danielle fyller 18 år idag, Grattis Danielle! Anledningen till att det inte blev något firande är för att jag har tidig match, redan klockan 10.00 och samling 8.45. Ni får ju gärna komma och kolla om ni orkar upp, 10.00 på Skönsberg! Kom bara kom!

Men nu ska jag leka vidare med frugan. Puss puss


Elin och jag...

Vi är goda vänner, fastän mycket olika.
Elin är sexton, jag är sjutton.
Hon har en man, jag har ingen.
Elin älskar lakrits, det är äckligt.
Men en sak har vi nog gemensamt, vi är knäppa!


Elin och jag...
Vi är fina makar, fastän mycket olika.
Elin har ljust hår, jag har mörkt hår.
Elin är en hamster, jag är en apa.
Elin är bäst, jag är nästbäst.
Men en sak har vi nog gemensamt, vi är höjdrädd!



VIIIIIIIIIIIIIIINST

8-0, hur sköööööönt som helst! Den här vinsten behövde vi verkligen! Det var hur roligt som helst att kolla! Jag har inte tittat på hockey på länge nu då jag aldrig har tid till det men det ska bli ändring på det i framtiden, eller ja det kommer säkert få vänta ett tag men det är så himla roligt att titta på, älskar känslan! Alla som ropar hejarramsor, klappar och skriker, spänningen när det är nära mål och jublet när det blir mål. Märks att man är tävlingsmänniska i alla fall, står och skriker som en tok när det inte går bra och jublar som en tok när det går bra. Hur kul som helst var det i alla fall och jätte bra sällskap, Wifey så klart!

Lollo och co bästa

Lollos moster hade en mikro som inte fungerade så bra så de åkte till soptippen för att slänga den. När de kommer dit vet de inte vad de ska göra med de så står ett tag och funderar på vad de ska göra. Då kommer det en man fram till dem som jobbar där och erbjuder sig att ta hand om mikron, då säger Lollos moster: "Nej men den vill du inte ha, den är så dålig". HAHAHA

Morgon träning

Idag klev jag och Bella upp tidigt för att träna, vi fokuserade på mage och rygg vilket var väldigt skönt och behövligt. Det känns alltid så skönt och bra när man har tränat mage!

Det tog ett tag innan jag berättade vad som hände i fredags så nu vet antagligen alla vad vi gjorde så sammanfattar det kort, god tacopaj, presentöppning, JÄTTE god marrängtårta, Buzz, Singstar med gitarrspelande och massa skratt och tjoande! Det var en jätte roligt kväll!

Idag ska vi på Noliamässan som antagligen de flesta ska till, men det ska bli rätt intressant och alltid roligt att träffa folk. Efter skolan, när min fru har slutat d.v.s., ska jag hem till henne där vi ska skriva CV och leka och busa. Jag sover över där inatt sedan börjar man inte fören 14 på ondsag, det kallar vi lyx!

Men nu slutar vi snart så tjingeling, pusspuss.

Här kommer lite bilder sen i fredags:


Träning!!!

Nu ska jag strax gå och träffa lillplutten Terese, hon har varit i Sundsvall i helgen och bad henne ringa mig så att man får träffa henne en snabbis innan hon åker hem igen, man träffar henne inte så ofta. Efteråt ska jag sticka iväg till Ego för ett Spinning 2 pass, det har varit lite med träning på Ego på sistone p.g.a. tidsbrist men nu ska det banne mig bli ändring från och med idag! Nu ska det bli samma hurtbulle av mig som det var förut!

Efteråt ska jag gå till Ante, vad vi ska göra har jag ingen aning om, vi får ta det som det kommer men kul kommer det säkert bli. Man borde ta och plugga franska men det är inte speciellt frestande så vi får se hur det blir.

Det var meningen att jag skulle skriva om i fredags men hinner inte nu så kanske skriver ikväll istället, det ska även bli en liknande "Lollos bästa" så håll koll!

Puss puss

Fredag den 13

Idag är det otursdagen eller vad man ska kalla det men denna kväll kommer bli hur kul som  helst. Jag är hos Lollo just nu med Elin och ska straff byta om och göra oss iordning för ikväll. Ikväll ska vi nämligen fira Milla som fyllde 18 i tisdags. Eftersom jag ska bli duktigare på att blogga kan jag berätta mer vad vi gjorde vid ett annat tillfälle.

Imorgon är det alla hjärtans dag och då har jag min dejt med Lukas, hur söt som helst. Vi ska  ha så mysigt så, laga tacos och ha oss. Men nu ska jag leka vidare med de hära, hoppas ni får en rolig fredag. Puss puss.


:D:D

Jag har ingenting att skriva på min blogg då jag varken har tid eller lust att skriva vad jag gör under dagarna, har ni tur så kanske det blir en förbättring någon gång i framtiden men hoppas inte för mycket. Någon bild då och då kommer dock komma upp så man kan ju alltid hålla utkick.

GODNATT

Bara för att ni är bäst av allt, älskar er<3


Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifey :D


Tonight it's on girls!


Prins Ante Plante Svante

Det var en gång en liten pojke som trodde att han var en prins, han hade grönt brösthår och bröstpiercing! (Se bilden i förra inlägget) Han döljer dock sitt riktiga jag i en människodräkt som ser ut på detta vis:



Roligare hinner jag inte ha för nu kidnappar Bella mig! TJINGELING

Elin och jag borde göra en utställning, eller vad tycker ni?


RSS 2.0